- 28 Eylül 2020
- 72
- 43
- 38
- 33
- Konu Sahibi papatyalavin
-
Canım çatlama olduktan 14 gün sonra gebelik testi yapılıyorKızlaar benim testlere de bakarmısınız ? Ve çatlama olduktan kaç gün sonra gebelik testi yapa bilirizEki Görüntüle 2703556
Olmuş mu senceCanım çatlama olduktan 14 gün sonra gebelik testi yapılıyor
3. Testinde koyuluk var ama sanki pik olmamış gibi canım devam ediyor musun testeOlmuş mu sence
Cano valla yarın ilk idrarla gebelik testi yapıyosunMesela dün daha koyu çıkmıştı sanki
Hamilesin demedi deme benim bi tane ovu testi m kaldı adete 5 gün var bende cuma günü ovu yapamBak üstteki dünkü altta ki bugünkü
Peki adet gecikmesi olmadan çakabilir mi kiCano valla yarın ilk idrarla gebelik testi yapıyosun
Canım tek kurumadan böyleydi3. Testinde koyuluk var ama sanki pik olmamış gibi canım devam ediyor musun teste
Bn ilk gebeliği mi adetten bi gün önce öğrenmiştimPeki adet gecikmesi olmadan çakabilir mi ki ☺
Pil olmuş t yeşil taraf demiCanım tek kurumadan böyleydiEki Görüntüle 2703563
Hatta testte 2 gün önce kanda 1 gün önceBn ilk gebeliği mi adetten bi gün önce öğrenmiştim
Heyecanlandım şimdi o zaman ben bugün alayım yarın yapayım bakayım inşallah hayırlı haberler olur negatif görmek istemiyorumBn ilk gebeliği mi adetten bi gün önce öğrenmiştim
T C ne olduğunu bilmiyorum da yeşil taraf hep çıkan mark yazan taraf da silikleşip koyulaşanPil olmuş t yeşil taraf demi
Evet pik olmuş t c den koyu canımCanım tek kurumadan böyleydiEki Görüntüle 2703563
Cano adete günler kala bu koyuluk ikisi içinde fazlaBak üstteki dünkü altta ki bugünkü
İnşaAllah 2 hafta sonra güzel haberi alırımEvet pik olmuş t c den koyu canım
Güzel degerlendirİnşaAllah 2 hafta sonra güzel haberi alırım
Peki o zaman yarın Allah’ın izniyle yapıyorum testiCano adete günler kala bu koyuluk ikisi içinde fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?