- 28 Eylül 2020
- 72
- 43
- 38
- 33
- Konu Sahibi papatyalavin
-
03.10 da yaptığınız ikiside koyu çıkmış yumurtlama gibi gözüküyorBnmki pik mi sizce
İlk resmî eksik olandı yanlış yükledim silemedim ama en son ki attığım bu ayın ovülasyonu ve ben geçen ayda yaptım gördüm ben bu testleri instagramdan aldım ve birlikte takibi yapılıyorMaşallah bn bu kaset tiplerden fayda göremiyom galiba
İnşallah bakalım hayırlısı olur tek duam inşallah vardır ...Bence gebelik, ki inşallah öyledir. Ama değilse de moralinizi bozmayın.
Ebru yu biliyom da kendi üretmeye başladığından beri çok pahalı kuzuİlk resmî eksik olandı yanlış yükledim silemedim ama en son ki attığım bu ayın ovülasyonu ve ben geçen ayda yaptım gördüm ben bu testleri instagramdan aldım ve birlikte takibi yapılıyor
Aynn ama çoğu kişi pik değil bnce dedi moralim bozuldu daha da koyu gün olmadı çünkü çok umudum yok bu aydan03.10 da yaptığınız ikiside koyu çıkmış yumurtlama gibi gözüküyor
Benim dediğim Ebru değil Emel ben 20 Li alıyorum içinde de iki tane gebelik testi çıkıyor 50 lira 5 lirada hizmet bedeli alıyor ....Ve hayırlısı olsun bu ay olmaz ise inşallah önünüzdeki ay olur umudunu yitirme morelini bozmaAynn ama çoğu kişi pik değil bnce dedi moralim bozuldu daha da koyu gün olmadı çünkü çok umudum yok bu aydan
PCO varBenim dediğim Ebru değil Emel ben 20 Li alıyorum içinde de iki tane gebelik testi çıkıyor 50 lira 5 lirada hizmet bedeli alıyor ....Ve hayırlısı olsun bu ay olmaz ise inşallah önünüzdeki ay olur umudunu yitirme morelini bozma
Bende 3 aydır takip yapıyorum her ay yumurtlama gördüm ama gebelik nasip olmadı ... Canım sende herhangi bir sıkıntı var mi peki hormonlar da felan
Hangi marka testin kuzuBenim dediğim Ebru değil Emel ben 20 Li alıyorum içinde de iki tane gebelik testi çıkıyor 50 lira 5 lirada hizmet bedeli alıyor ....Ve hayırlısı olsun bu ay olmaz ise inşallah önünüzdeki ay olur umudunu yitirme morelini bozma
Bende 3 aydır takip yapıyorum her ay yumurtlama gördüm ama gebelik nasip olmadı ... Canım sende herhangi bir sıkıntı var mi peki hormonlar da felan
Bende de prolaktin yüksekliği vardı birazcıkta yumurta tembelliği ben ilaç tedavisi gördüm bir kere de kimyasal gebelik geçirdim....Hangi marka testin kuzu
İnofolic combi başlamıştım bnde bu ay bakalım prolaktin bndede arada yükselirdi dostinex ile düşürüyolardıBende de prolaktin yüksekliği vardı birazcıkta yumurta tembelliği ben ilaç tedavisi gördüm bir kere de kimyasal gebelik geçirdim....
Rabbimin vardır bize de nasip edeceği bir vakit herşeyin hayırlısı olsun diyelim canım benim ....
Ben doktoru bıraktığımda sınırdaydı Bende dostineks kullandım ve ben doktorumdan da memnun değildim pandemi girince araya doktoru da bıraktım adetimde düzene girdi kafadan atıp takmamaya çalışıyorum kafadan atınca emin ol oluyor vakti zamanı var demekki deyip akışına bıraktımİnofolic combi başlamıştım bnde bu ay bakalım prolaktin bndede arada yükselirdi dostinex ile düşürüyolardı
Zaten çok düşündüğüm ay tavan yapıyo prolaktin kesinlik le katılıyorum sanaBen doktoru bıraktığımda sınırdaydı Bende dostineks kullandım ve ben doktorumdan da memnun değildim pandemi girince araya doktoru da bıraktım adetimde düzene girdi kafadan atıp takmamaya çalışıyorum kafadan atınca emin ol oluyor vakti zamanı var demekki deyip akışına bıraktım
Kaçtan kaça düştü prolaktin benim 59 dan 26 ya düşmüştüZaten çok düşündüğüm ay tavan yapıyo prolaktin kesinlik le katılıyorum sana
O kadar yüksek değil di ya 1 buçuk yıl önce hiç hatırlamıyorumbvallaKaçtan kaça düştü prolaktin benim 59 dan 26 ya düşmüştü
Anladım rabbim gönlümüze göre versin inşallah hayırlı ve sağlıklı bebişler...O kadar yüksek değil di ya 1 buçuk yıl önce hiç hatırlamıyorumbvalla
Test yaptınn mı kızAnladım rabbim gönlümüze göre versin inşallah hayırlı ve sağlıklı bebişler...
E hadi yap kuzumYok henüz yapmadım ama tekrar bir ovülasyon yapacağım bakalım koyulaşacak mi bugün adet günüm geçmeden gebelik yapmam sonra üzülüp çok takıyorum sonra takıntı haline geliyor durum daha da zorlaşıyor ☺
E hadi yap kuzum
Yaptım ama dün 2 de yapmıştım bugün 12:30 ta böyle çıktıE hadi yap kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?