Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkürler, bugün pikten sonraki 9.gündü. Değilim herhalde de umutlanmaya çalışıyorum herhalde, tekrar teşekkür ettim, sevgiler ⚘
Pikten sonra degil siliklestikten sonraki 10 yada 11. Günde gebelik testi yaparsanız varsa büyük ihtimal çıkar. Rica ederim Allah gönlünüze göre versin

Bu arada sizler sigara kullanıyo musunuz, doktor bu konuda bisey dedi mi, bana sadece kullanıp kullanmadığımı sordular, ve kullanıyorum, bunun olumsuz bir durum olacağını vs. ile ilgili hiç bir konu geçmedi bile.

merhabalar
Ben bu ay yumurtlamayı gördüm . Ve şuan adetime 1 gün kala ovülasyon testi yaptım iki çizgi de koyu çoktu ilk defa Bir bakar mısınEki Görüntüle 2703226 ız ?
Tesadüf konuda gezinirken gördüm. Sizinki gebelik diye içime doğdu. Hayırlısı olsun hakkınızda. Bilenler daha iyi açıklar

Tesadüf konuda gezinirken gördüm. Sizinki gebelik diye içime doğdu. Hayırlısı olsun hakkınızda. Bilenler daha iyi açıklar
Ağzınızdan bal damlıyor resmen İnşallah umutlanmak istemiyorum ama çok istiyorum rabbim isteyen bütün anne adaylarına sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eyler

Gebelik testi varsa yapsana kuzu
Gebelik testi yok canım şuan elimde bir de her ay hüsranla karşılaşınca korkuyorum da bugün aklıma geldi birden yaptım testi böyle Çıktı ve diğer aylarda da Yapmıştım böyle koyu çıkmadı belirti olarak ara sıra kasık ağrım var birde göğüslerde şişlik ve acıma var Adet olacağım diye de korkuyorum 2 buçuk senedir de istiyorum. Ovülasyon testi ile öğrenenler olmuş o yüzden sormak istemiştim ama bir kaç gün adetimin geçmesini bekleyeyim bakalım üzülmek istemiyorum

Kız ben catlarım bende bu ay ovu takibi yaptım ama çok net pik yakalayyamadım çok umutlu değilim

Kız ben catlarım bende bu ay ovu takibi yaptım ama çok net pik yakalayyamadım çok umutlu değilim
Aslında ben bu yazdıklarınızı okuyunca bende çatlarım Yatın adet günüm bakalım olmaz isem testi tekrarlayacağım baktım aynı çöküyor o zaman gebelik testi yaparım çünkü umutlanmakta istemiyorum . Ben bu ay yumurtlamayı gördüm 2 gün sürdü 3. Gün çatladı ama bakalım hayırlısı olur inşallah ... Sizinde mi ilk çocuk olacak

2 aylık bi kaybım oldu 7 ay önce dış gebelik ihtimali ile düşük yaptırıldı . ovu testlerinizi atabilir misiniz

Böle idi

Eklentiler

• IMG_20201004_164728.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 36
  • IMG_20201004_115548.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 37
  • IMG_20201003_141008.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 43
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…