Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yorumlarsanızsevinirim

Eklentiler

• 20201003_214902.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 75
  • 20201003_214902.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 87
Merhabalar, 3 gündür test yapıyorum hep böyle çıkıyor kaçırdımmı ben piki acaba, adetim bittikteen 3 gün sonra yapmaya başladım çünkü
Adetin üçüncü günü bugün benim bugünkü yaptığım testimde böyle

Tam bilemiyorum ama 5 yumurtanin 5i de döllenebilecek kadar büyümüş olamaz bence. Sizin yerinizde olsam tekrar gidip baktiririm, kimisi küçük kalmıştır belki sadece bir tanesi yeterli büyüklüğe erişmiştir ama doktor sureci durdurduysa yumurtalarin çoğu büyüktür ve çoğul gebelik ihtimali yüksek olur. Bi arkadaşımın da klomenle birden fazla yumurta büyüdüğü icin durdurmustu dr. Önemli olan eve çok bebek değil sağlıklı bebek götürmek demis.

Evet beni de omzumdan tutup 'besiziniz olsun ister misin' diye ikna etti hayırlısı bakalım, inşallah isteyen hepimiz sağlıklı ve hayırlı evlatlar sahibi oluruz, tekrar teşekkürler, nickinizin tam tersi bir yapidasiniz

Yaa çok tatlısınız cok teşekkür ederim dualariniza da cok cok aminn

Merhaba kızlar benimde bugun pik oldu bugun sabah aksam iki test yaptım 26 eylül regli günüm 30 eylülde başladım teste bazı günler sabah aksam yaptım ve 6 tane daha testim var pik oldu artık 6 gün daha birer tane yapıcam inşallah olur bugun degerlendirdim yarın degerlendirip bir gün ara verip bi sonraki günüde değerlendircem

Eklentiler

• IMG_20201010_014538.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 71
Tekrar herkese merhaba, testim bitmişti ve internetten aldım. Ebru ceylanın bi videosunda ovulasyon testi ile de gebelik anlaşılabilir diyo. 30 eylülde t komple yoktu, 1 ekim pik yaptı ve devamında azaldı. Bugün test yaptım t silik te olsa cıktı sizce bir ihtimal hamile olabilir miyim? Bat 15 ekim. Fotoğrafı yüklüyorum.

Fotoğraf

Eklentiler

• 20201010_134453.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 78
  • 20201010_134432.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 66
Sanki pik değilde gebelik maşallah

Ama 30 eylülde hiç çıkmamış t, o sebeple kafam karıştı, bi de videoda diyor ki daha yeni hamilelerde t silik çıkabilir diyor, video su;
Ovu takibini ebru hanımla hep yapardım ebru hanım o kullandığı cümlede negatif diye üzülmeyin çok yenilerde öyle yapar diyo tamamen gebelik demek için bariz koyuluk şart . ama inş olur hepimiz o umutla bekliyoz bnmde adete 1 hafta kaldı hayırlısı

Teşekkürler, aynen, hepimiz için inşallah; hayırla ve sağlıkla

Rica etsem son ekledigim fotolara ve soruya bakabilir misin ⚘
Şimdi pikten sonra adet gününe yakın yani pikten sonraki 12-13. Günler falan yeniden pik görmeye başlarsanız, adet beklerken ovulasyon testinde üst üste pik görürseniz gebelikten şüphelenebilirsiniz. Ovulasyon testiyle gebelik bu sekilde anlaşilabiliyor ki bu da %100 değil tabiki. Kimisi adete yakın ikinci kere yumurtluyor ondan da pik görebiliyor

Teşekkürler, bugün pikten sonraki 9.gündü. Değilim herhalde de umutlanmaya çalışıyorum herhalde, tekrar teşekkür ettim, sevgiler ⚘

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…