- 5 Mart 2013
- 23.553
- 44.680
- 798
- Konu Sahibi gizemliadmin34
-
Henüz pik olmamış canım devam etMerhaba arkadaşlar ben de size ovulasyon testi ile ilgili soru sorabilir miyim yardımcı olur musunuz? Pkoluyum bir olumsuz aşılamam var . Testlerim bu şekilde.
Teşekkür ederim cevabın için yalnız testim düne göre daha silik geldi bana.Henüz pik olmamış canım devam et
Oluyor öyle sıkıntı yapma sen aynı saatte yapmaya devam et koyulaşır benim de oluyor öyleTeşekkür ederim cevabın için yalnız testim düne göre daha silik geldi bana.
İnşallah canım Rabbim en kısa zamanda sevindirsin biziOluyor öyle sıkıntı yapma sen aynı saatte yapmaya devam et koyulaşır benim de oluyor öyle
Amin canım inşallahİnşallah canım Rabbim en kısa zamanda sevindirsin bizi
Bence bugün de değerlendirin ne olur ne olmaz :)Kızlar ya benimde bi sorum olacak bilen varsa yanıtlayabilir mi? Benim 3 gün boyunca pozitif çıktı ovulasyon testim hep koyuydu dün biraz silik çıktı pozitif günlerde yani Pazartesi Salı Çarşamba değerlendirme oldu. Ama dün değerlendirmedim işlerimiz vardı geç geldik eve yanlış mı yaptım asıl dün mü değerlendirmem lazımdı ya
Canım T çizgisi C çizgisi gibi koyu olacak ikisi de aynı koyulukta olucak daha yumurtlama gerçekleşmemiş
Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. 17 Ağustos ta ovulasyon testi aldım ve bugüne kadar yaptım sürekli çift çizgi çıktı fotoğrafta da gözüktüğü gibi. Yumurtlama 1 gün sürüyor ve ardından silik çıkması gerekirken hala çift çizgi iki gündür. Bugün de açık pembe az kan geldi ilişkiden sonra da çok açık pembe leke geliyor sizce neden dir? Adetime 7 gün var ama ben de polikistikover da var adetim düzensiz. Böyle yaşayan var mı hamilelik olabilir mi?
Bugünleri değerlendir canım koyulaşmış testin bir iki gün daha yap bakalım testi test silikleşince yumurtan çatlamış anlamına gelecek. Yumurtlama günü ve ardından 3 günü değerlendir bir de .
15.gun ve 16.gun degerlendirdim bugun silik cikarsa yumurta catlamis olacak ve aralarinda 1er gun mola vererek 3 gun degerlendirmeyi dusunuyorumBugünleri değerlendir canım koyulaşmış testin bir iki gün daha yap bakalım testi test silikleşince yumurtan çatlamış anlamına gelecek. Yumurtlama günü ve ardından 3 günü değerlendir bir de .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?