• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya benimde bi sorum olacak bilen varsa yanıtlayabilir mi? Benim 3 gün boyunca pozitif çıktı ovulasyon testim hep koyuydu dün biraz silik çıktı pozitif günlerde yani Pazartesi Salı Çarşamba değerlendirme oldu. Ama dün değerlendirmedim işlerimiz vardı geç geldik eve yanlış mı yaptım asıl dün mü değerlendirmem lazımdı ya

Kızlar ya benimde bi sorum olacak bilen varsa yanıtlayabilir mi? Benim 3 gün boyunca pozitif çıktı ovulasyon testim hep koyuydu dün biraz silik çıktı pozitif günlerde yani Pazartesi Salı Çarşamba değerlendirme oldu. Ama dün değerlendirmedim işlerimiz vardı geç geldik eve yanlış mı yaptım asıl dün mü değerlendirmem lazımdı ya
Bence bugün de değerlendirin ne olur ne olmaz :)

Eklentiler

• ABC22FEC-DDF1-4397-97A4-40E04862E1E2.webp
    ABC22FEC-DDF1-4397-97A4-40E04862E1E2.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 36
herkes çok güzel açıklamış ama önerdiğiniz ovulasyon testi markası var mı? eczanedekiler çok pahalı içerisinde 5 adet var 90 TL diyor. Bu nedenle internetten alacağım.

Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. 17 Ağustos ta ovulasyon testi aldım ve bugüne kadar yaptım sürekli çift çizgi çıktı fotoğrafta da gözüktüğü gibi. Yumurtlama 1 gün sürüyor ve ardından silik çıkması gerekirken hala çift çizgi iki gündür. Bugün de açık pembe az kan geldi ilişkiden sonra da çok açık pembe leke geliyor sizce neden dir? Adetime 7 gün var ama ben de polikistikover da var adetim düzensiz. Böyle yaşayan var mı hamilelik olabilir mi?

Bugünleri değerlendir canım koyulaşmış testin bir iki gün daha yap bakalım testi test silikleşince yumurtan çatlamış anlamına gelecek. Yumurtlama günü ve ardından 3 günü değerlendir bir de .
15.gun ve 16.gun degerlendirdim bugun silik cikarsa yumurta catlamis olacak ve aralarinda 1er gun mola vererek 3 gun degerlendirmeyi dusunuyorum

Back