• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

gizemliadmin34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2020
34
6
36
29
Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. 17 Ağustos ta ovulasyon testi aldım ve bugüne kadar yaptım sürekli çift çizgi çıktı fotoğrafta da gözüktüğü gibi. Yumurtlama 1 gün sürüyor ve ardından silik çıkması gerekirken hala çift çizgi iki gündür. Bugün de açık pembe az kan geldi ilişkiden sonra da çok açık pembe leke geliyor sizce neden dir? Adetime 7 gün var ama ben de polikistikover da var adetim düzensiz. Böyle yaşayan var mı hamilelik olabilir mi?

Son düzenleme:
Tarihlerini yanına yazaydin anlardik da son üç tanesi yumurtlama polistik över de 3 gün de yumurtlama olabiliyor bazen

Ama kesin iki ve üç yumurtlama yani ikinci gün çatlama olmaya baslamis

Tarihlerini yanına yazaydin anlardik da son üç tanesi yumurtlama polistik över de 3 gün de yumurtlama olabiliyor bazen

17sinde aldım yapmaya başladım demiş. 4 gün var 4 test var? En üsttekinin de pembeliğinden son yapıldığı belli.

Merhaba. Benim de geçen ay kiste dönüşmüş yumurtam maalesef ve bu ay yumurta büyütme ilacı vermedi doktor o yüzden. Ben de ovulasyon testi yaptım ama hiç anlamıyorum bu süreçte de 2 günde bi yakınlaşma oldu. Rica etsem bilenler yorumlayabilir mi? 🤗
IMG_20200820_204106.webp

Pko olunca bu kaset testler işinize yaramaz maalesef sizde lh fazlalığı olduğundan.
minseo minseo bu arkadaş bi test önerebilir şimdi size. 🤗

En üstteki son gün teşekkürler 🙏

Merhaba. Benim de geçen ay kiste dönüşmüş yumurtam maalesef ve bu ay yumurta büyütme ilacı vermedi doktor o yüzden. Ben de ovulasyon testi yaptım ama hiç anlamıyorum bu süreçte de 2 günde bi yakınlaşma oldu. Rica etsem bilenler yorumlayabilir mi? 🤗 Eki Görüntüle 2678054
Canım T çizgisi C çizgisi gibi koyu olacak ikisi de aynı koyulukta olucak daha yumurtlama gerçekleşmemiş

Merhaba. Benim de geçen ay kiste dönüşmüş yumurtam maalesef ve bu ay yumurta büyütme ilacı vermedi doktor o yüzden. Ben de ovulasyon testi yaptım ama hiç anlamıyorum bu süreçte de 2 günde bi yakınlaşma oldu. Rica etsem bilenler yorumlayabilir mi? 🤗 Eki Görüntüle 2678054
En alttaki ikilide olmuş gibi duruyor yumurtlama. 2 günde bir ilişki olmuşsa denk gelir zaten. 🤗

En alttaki ikilide olmuş gibi duruyor yumurtlama. 2 günde bir ilişki olmuşsa denk gelir zaten. 🤗
Yumurta çatlaması pikten sonraki gün mü oluyor genelde ☺️ ben hiç bilmiyorum da kasıklarım da ağrı da olmadı kist atılmamıltır belki diye de çok korkuyorum

Pko olunca bu kaset testler işinize yaramaz maalesef sizde lh fazlalığı olduğundan.
minseo minseo bu arkadaş bi test önerebilir şimdi size. 🤗
G gizemliadmin34 canım merhaba pco için dediği gibi kaset testlerden net sonuç alamayabilirsin innovita marka testin pco olanlar için hassas testleri var ben minnakkurabiyeler diye bi sayfadan almıştım kendime normal olanını ama ovulasyongunlugum sayfası da sanırım bu markayı satıyor bi konuş istersen pco da böyle uzun sürebiliyor çatlaması eğer çatlama göremiyorsan çatlatma tedavisi alabilirsin iğne ile çatlatıyorlar yumurtayı

Merhaba kızlar. Ben de Adet bitiminin ertesi günü olan 8. Gün teste başladım.Bugün ikisini de aynı koyulukta gördüm. İlk defa yapıyorum bu testi şuanda yumurtlamış oluyormuyum? Yoksa T çizgisini daha da koyu mu görmem gerek?

Merhaba kızlar. Ben de Adet bitiminin ertesi günü olan 8. Gün teste başladım.Bugün ikisini de aynı koyulukta gördüm. İlk defa yapıyorum bu testi şuanda yumurtlamış oluyormuyum? Yoksa T çizgisini daha da koyu mu görmem gerek?

Eklentiler

• B1E630B4-CFE4-4C69-8066-3D66123AF759.webp
    B1E630B4-CFE4-4C69-8066-3D66123AF759.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 83
Yumurtlama var bugünü kesin değerlendir yarın aynı saatte tekrar yap testi daha silik çıkarsa yumurta çatladı demek yarını da değerlendir

Merhaba arkadaşlar ben de size ovulasyon testi ile ilgili soru sorabilir miyim yardımcı olur musunuz? Pkoluyum bir olumsuz aşılamam var . Testlerim bu şekilde.

Eklentiler

• PhotoGrid_1598013372675.webp
    PhotoGrid_1598013372675.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 73
Back