- 18 Mart 2020
- 59
- 49
- 8
Yok yapmadım Bat 18 temmuz. Belki negatif görürsem üzülürüm diye gecikmeyi bekleyim dedim.canım bende de senn ilk testin gibi koyulaşma var . gebelik testi yaptın mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok yapmadım Bat 18 temmuz. Belki negatif görürsem üzülürüm diye gecikmeyi bekleyim dedim.canım bende de senn ilk testin gibi koyulaşma var . gebelik testi yaptın mı
benim de bat 20 ben yapmayı düşünüyorum yarın sabah yumurtlama üzeirnden 12 gğn geçmiş olacak belki bir umut diye . negatif görüceğim büyük ihtimal ama işteYok yapmadım Bat 18 temmuz. Belki negatif görürsem üzülürüm diye gecikmeyi bekleyim dedim.
Senin de yumurta çatladıktan sonra koyulaşma oldu dimi. Ben eve gidiyim bugün de yapıcam bakalım koyulaşıyo mu. Haber ver mutlaka test sonucunubenim de bat 20 ben yapmayı düşünüyorum yarın sabah yumurtlama üzeirnden 12 gğn geçmiş olacak belki bir umut diye . negatif görüceğim büyük ihtimal ama işte![]()
aynen canım haber ederim. yani şöyle bem diğer aylarda da yapmştım böyle bata 4-5 varken övü testi , koyulaşma olmamoştı diye hatırlıyorum. elimde gebelik yoktu aldım bakalım bir de öyle deneyeceğim. ama hiç belirtim yok.Senin de yumurta çatladıktan sonra koyulaşma oldu dimi. Ben eve gidiyim bugün de yapıcam bakalım koyulaşıyo mu. Haber ver mutlaka test sonucunu
Benim kasığım çok ağrıyo. Batıyo bildiğin. Her an regl olacakmış hissi karnım şiş. Bi yandan acaba diyorum bi yandan da çok umutlanmayım diyorm. Allah hayırlısını versin. Seninki pozitif çıkarsa yaparım:)aynen canım haber ederim. yani şöyle bem diğer aylarda da yapmştım böyle bata 4-5 varken övü testi , koyulaşma olmamoştı diye hatırlıyorum. elimde gebelik yoktu aldım bakalım bir de öyle deneyeceğim. ama hiç belirtim yok.
amin inşallah iki senedir olmadı , belli ki tedavisiz olmayacak ama gene de işte her ay bir belki , testin sonucunu haber edeceğimBenim kasığım çok ağrıyo. Batıyo bildiğin. Her an regl olacakmış hissi karnım şiş. Bi yandan acaba diyorum bi yandan da çok umutlanmayım diyorm. Allah hayırlısını versin. Seninki pozitif çıkarsa yaparım:)
canım sende ciddi koyulaşma var ben gebelik yaptım negatif..Bata 4 gün kala dün ve bugünki ovu testim.
Adet gecikmesini bekle. Değerlendirmeye devam et tabi bu aradacanım sende ciddi koyulaşma var ben gebelik yaptım negatif..![]()
Bugün de değerlendir yarın da canım. Güzel koyulaşmış inşallah tutunurKızlar benim testlere de bakın lütfen yumurta çatlaması oldu bugün bugün ve yarın mi degerlendireyim
Çatlamış canım bugünü ver yarını değerlendirKızlar benim testlere de bakın lütfen yumurta çatlaması oldu bugün bugün ve yarın mi degerlendireyim
Tamam canım sağol. Dünü değerlendirdik bugünü de değerlendiririm allahın izniyle olur inşallah bu ay. ama pik olduğu günü değerlendirememiştim. Bir önceki günü değerlendirdim. Şansım yüksek mi yine :)Çatlamış canım bugünü ver yarını değerlendir
İnşallah canım benim. Geçen ay çok üzüldüm taktım kafayı çift çizgiyi göremeyince bu ay bu çift çizigi bile sevindirdi beni. Şimdi ben dünü değerlendirdim bugünü de değerlendireceğim inşallah. Pik gününü değerlendiremedik eşim işte olduğu için. Ama bir önceki gün değerlendirmiştik. İnşallah tutar bu ay sağlıklı bir şekilde herşeyden önce sağlıklı oluışşsun herşey inşallahBugün de değerlendir yarın da canım. Güzel koyulaşmış inşallah tutunur![]()
Yüksek tabii canım önemli olan çatlamasıTamam canım sağol. Dünü değerlendirdik bugünü de değerlendiririm allahın izniyle olur inşallah bu ay. ama pik olduğu günü değerlendirememiştim. Bir önceki günü değerlendirdim. Şansım yüksek mi yine :)
Sağol canım benim allah razı olsun :)Yüksek tabii canım önemli olan çatlaması
Gebelik var muhtemelen gebelik testi yapınKızlar selam. Bu ay piki gördüm birkaç gün öncesinden silikleşen test bugün koyulaşmaya başladı. Dün yapamadım bir önceki gün ve bugün yaptığım testi ekliyorum. Üstteki 2 gün önce (11.07), alttaki ise bugün (13.07) anlamadım ben ne oluyoooooğğğğ :)
Bat yarın. 5 gün geçsin yapmayı planlıyorum inşallah vardır yaaaGebelik var muhtemelen gebelik testi yapın❤
Oo çok sabırlısınBat yarın. 5 gün geçsin yapmayı planlıyorum inşallah vardır yaaa![]()
Evet ya test var evde ama yapmıyorum. İlk ay olduğu için biraz geçsin öyle yapıyım dedim. Adetdim düzenlidir benim. Bekleyip görücez bakalım hayırlısıOo çok sabırlısınben olsam şimdiye yapmıştım zaten yumurtlamanın 10.gününden sonra varsa çıkıyor testte