• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi

Ninaselle

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2019
46
24
3
29
Meraba ovulasyon testi kullananlar dan bilgi öğrenmek istiyorum 🙏 acaba bir ayda iki kez yumurtlama yasayan var mı? Ve varsa adete yakın yumurtlama adeti geciktirir mi geciktirir se kaç gün geciktirir teşekkür ederim 🙏😊

İki kez yumurtlayan hiç duymadım. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur bu yüzden yum günü değişirse adet gecikir. Lh kitini her gün aynı saatte ilk idrarla olmadan yap koyulasinca denemeye basla gününü bulursun canım.

İki kez yumurtlayan hiç duymadım. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur bu yüzden yum günü değişirse adet gecikir. Lh kitini her gün aynı saatte ilk idrarla olmadan yap koyulasinca denemeye basla gününü bulursun canım.
Benim marttın 6 sında yumurta oldu 10 11 çatlama oldu 21 martta test yaptim ovulasyon pozitif cıktı ertesi gun bir onceki gunden biraz daha silik çıktı 25 de adet olmam gerekiyordu 6 gün gecikti acaba hamile olabilirmiyim diye sormak istedim teşekkür ederim

Benim marttın 6 sında yumurta oldu 10 11 çatlama oldu 21 martta test yaptim ovulasyon pozitif cıktı ertesi gun bir onceki gunden biraz daha silik çıktı 25 de adet olmam gerekiyordu 6 gün gecikti acaba hamile olabilirmiyim diye sormak istedim teşekkür ederim
Takip mi yaptırdın nasıl anladın yumurta olduğunu anlayamadım pozitifi 21inde gördüysen eğer üstüne 14 gün sayicaksin yeni adet tarihin odur. Gecikme olması normal geç olmuş yumurtlaman

Takip mi yaptırdın nasıl anladın yumurta olduğunu anlayamadım pozitifi 21inde gördüysen eğer üstüne 14 gün sayicaksin yeni adet tarihin odur. Gecikme olması normal geç olmuş yumurtlaman
Ovülasyon testi kullandım tabiki takip var normalde martin 6 sondada yumurtlama oldu martin 25 dede adetim hic bu kadar gecikme olmazdı hep düzenli şekilde oluyor bie ayda iki kez yumurtlamam oldu

Ovülasyon testi kullandım tabiki takip var normalde martin 6 sondada yumurtlama oldu martin 25 dede adetim hic bu kadar gecikme olmazdı hep düzenli şekilde oluyor bie ayda iki kez yumurtlamam oldu
Pco varsa o da gösterir lh kitini yüksek olabilir yani ama iki kere yumurtlama ilk defa duyuyorum. İlki biraz erken olmuş gibi hcg yaptın mi

Ben varim cogu kez ayda 2 defa ovulyasyon yaşıyorum testle degilde ultrasonla takib yaptirdim ilk ne zaman yumurtladiysan ondan 14gun sonra regl olunuyo

Ben varim cogu kez ayda 2 defa ovulyasyon yaşıyorum testle degilde ultrasonla takib yaptirdim ilk ne zaman yumurtladiysan ondan 14gun sonra regl olunuyo
Anladim simdi ilk ne zaman yumurtlama oluyor sa o mu adet olarak sayılıyor ikinci yumurtlama degil demi

Anladim simdi ilk ne zaman yumurtlama oluyor sa o mu adet olarak sayılıyor ikinci yumurtlama degil demi

Kendimden gordugum kadariyla oyle ikisini de degerlendirdigimiz oldu amma hep ilkinə gore geldi regl

Arkadaşlar karnımda arada regl agrısı oluyor. Beklenen adet 18 marttı ama gelmedi bunlar ovu testleri 3 4 5 6 mart aynı koyuluktaydı degerlendirdim ama 15 martta daha joyu oldu tabi dağılmış biraz

Eklentiler

• IMG_20200331_185618.jpg
    IMG_20200331_185618.jpg
    100,2 KB · Görüntüleme: 78
Bunlarda yeşil halıdaki 26 mart diğeri 29 mart krem renkli kilimdeki 30 mor kapaklı testte 31 mart 🤦‍♀️ testlerim bitmişti aralıkla yapabildim pko olsa hep koyu yad hep silik çıkardı değil mi ateşimde 36.5 36.7 arasında seyrediyor

Eklentiler

• IMG_20200331_190908.jpg
    IMG_20200331_190908.jpg
    108,7 KB · Görüntüleme: 60
  • IMG_20200331_031239.jpg
    IMG_20200331_031239.jpg
    116,4 KB · Görüntüleme: 42
  • IMG_20200329_153316.jpg
    IMG_20200329_153316.jpg
    68,4 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20200326_024153.jpg
    IMG_20200326_024153.jpg
    93,6 KB · Görüntüleme: 45
Meraba ovulasyon testi kullananlar dan bilgi öğrenmek istiyorum 🙏 acaba bir ayda iki kez yumurtlama yasayan var mı? Ve varsa adete yakın yumurtlama adeti geciktirir mi geciktirir se kaç gün geciktirir teşekkür ederim 🙏😊
Canım ben 2 kere yumurtlamıs oldum 3 mart ve 16 mart 16 marttaki tuttu 🤣

Elinde innovita test olan var mı yeşil ve pembenin farkı nedir? Elinde kutusu olan kaç ml de ölçtüğüne bakabilir mi 🙏 miratech 20 de ölçüyor daha net sonuç veriyor gibi

Back