Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ovülasyon testi
- Konu Sahibi Ninaselle
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #ovülasyon #yumurtlama #ovülasyontesti
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.589
- 398
Benim marttın 6 sında yumurta oldu 10 11 çatlama oldu 21 martta test yaptim ovulasyon pozitif cıktı ertesi gun bir onceki gunden biraz daha silik çıktı 25 de adet olmam gerekiyordu 6 gün gecikti acaba hamile olabilirmiyim diye sormak istedim teşekkür ederimİki kez yumurtlayan hiç duymadım. Yumurtlamadan 14 gün sonra adet olunur bu yüzden yum günü değişirse adet gecikir. Lh kitini her gün aynı saatte ilk idrarla olmadan yap koyulasinca denemeye basla gününü bulursun canım.
- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.589
- 398
Takip mi yaptırdın nasıl anladın yumurta olduğunu anlayamadım pozitifi 21inde gördüysen eğer üstüne 14 gün sayicaksin yeni adet tarihin odur. Gecikme olması normal geç olmuş yumurtlamanBenim marttın 6 sında yumurta oldu 10 11 çatlama oldu 21 martta test yaptim ovulasyon pozitif cıktı ertesi gun bir onceki gunden biraz daha silik çıktı 25 de adet olmam gerekiyordu 6 gün gecikti acaba hamile olabilirmiyim diye sormak istedim teşekkür ederim
Ovülasyon testi kullandım tabiki takip var normalde martin 6 sondada yumurtlama oldu martin 25 dede adetim hic bu kadar gecikme olmazdı hep düzenli şekilde oluyor bie ayda iki kez yumurtlamam olduTakip mi yaptırdın nasıl anladın yumurta olduğunu anlayamadım pozitifi 21inde gördüysen eğer üstüne 14 gün sayicaksin yeni adet tarihin odur. Gecikme olması normal geç olmuş yumurtlaman
- 6 Kasım 2010
- 7.034
- 7.589
- 398
Pco varsa o da gösterir lh kitini yüksek olabilir yani ama iki kere yumurtlama ilk defa duyuyorum. İlki biraz erken olmuş gibi hcg yaptın miOvülasyon testi kullandım tabiki takip var normalde martin 6 sondada yumurtlama oldu martin 25 dede adetim hic bu kadar gecikme olmazdı hep düzenli şekilde oluyor bie ayda iki kez yumurtlamam oldu
Pco falan yok dedi evet doktora gittimhormonlarimdada bir sorun yokmuş degerlerimdede o şekilde söylediPco varsa o da gösterir lh kitini yüksek olabilir yani ama iki kere yumurtlama ilk defa duyuyorum. İlki biraz erken olmuş gibi hcg yaptın mi
Bendede oyle olunca bilemedimbendeVar cnm ben bu ay yaşadım hatta 3 defa gördüm desem yeridir full değerlendirin bence ☺ Yapış kocaya
Anladim simdi ilk ne zaman yumurtlama oluyor sa o mu adet olarak sayılıyor ikinci yumurtlama degil demiBen varim cogu kez ayda 2 defa ovulyasyon yaşıyorum testle degilde ultrasonla takib yaptirdim ilk ne zaman yumurtladiysan ondan 14gun sonra regl olunuyo
Anladim simdi ilk ne zaman yumurtlama oluyor sa o mu adet olarak sayılıyor ikinci yumurtlama degil demiBen varim cogu kez ayda 2 defa ovulyasyon yaşıyorum testle degilde ultrasonla takib yaptirdim ilk ne zaman yumurtladiysan ondan 14gun sonra regl olunuyo
- 7 Kasım 2019
- 1.367
- 2.847
- 53
- 29
Kendimden gordugum kadariyla oyle ikisini de degerlendirdigimiz oldu amma hep ilkinə gore geldi reglAnladim simdi ilk ne zaman yumurtlama oluyor sa o mu adet olarak sayılıyor ikinci yumurtlama degil demi
Anladim cok teşekkür ederimKendimden gordugum kadariyla oyle ikisini de degerlendirdigimiz oldu amma hep ilkinə gore geldi regl
- 7 Kasım 2019
- 1.367
- 2.847
- 53
- 29
Bi sey degil cok yayilmis bisey degil iki kez ovulyasyon gecirmek bende sormustum burada bilen yoktu hangisine gore regl olunduğunuAnladim cok teşekkür ederim
- 16 Mart 2019
- 5.740
- 14.698
- 248
Sen orasına takılma değerlendirmeye bak canım zBendede oyle olunca bilemedimbende
- 23 Kasım 2015
- 456
- 557
- 103
- 23 Kasım 2015
- 456
- 557
- 103
Bunlarda yeşil halıdaki 26 mart diğeri 29 mart krem renkli kilimdeki 30 mor kapaklı testte 31 mart testlerim bitmişti aralıkla yapabildim pko olsa hep koyu yad hep silik çıkardı değil mi ateşimde 36.5 36.7 arasında seyrediyor
Eklentiler
- 3 Ağustos 2017
- 1.424
- 983
- 123
Canım ben 2 kere yumurtlamıs oldum 3 mart ve 16 mart 16 marttaki tuttuMeraba ovulasyon testi kullananlar dan bilgi öğrenmek istiyorum acaba bir ayda iki kez yumurtlama yasayan var mı? Ve varsa adete yakın yumurtlama adeti geciktirir mi geciktirir se kaç gün geciktirir teşekkür ederim
- 23 Kasım 2015
- 456
- 557
- 103