- 18 Kasım 2019
- 5.186
- 1
- 4.897
- 173
Etkilemiyor adeti bende geç yumurtladım ama etkilemedi adeti ikinci ovülasyon denememdede hamile kaldımBendim o çok güzel açıklamışsın dediğin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etkilemiyor adeti bende geç yumurtladım ama etkilemedi adeti ikinci ovülasyon denememdede hamile kaldımBendim o çok güzel açıklamışsın dediğin
Inşallah bekliyorum birkaç gün daha geçsin belli olacak olup olmadığ paylaşırım zaten içimi siz rahatlattiniz cok teşekkür ederimEtkilemiyor adeti bende geç yumurtladım ama etkilemedi adeti ikinci ovülasyon denememdede hamile kaldım
Rica ederim ama bir an önce testini yap doktor görsün virüs var ama tedbirini al git alman gereken sana ve bebeğe yararlı vitaminler vericektir doktor eğer fazla ovulasyon testin varsa gebelik gösteriyor bazı zamanlarda o testler ikiside kopkoyu oluyorInşallah bekliyorum birkaç gün daha geçsin belli olacak olup olmadığ paylaşırım zaten içimi siz rahatlattiniz cok teşekkür ederim
Tamam öyle yaparim büyük ihtimalle cok teşekkür ederim peki birsey soracağım bacak ağrısı olur mu şiddetli bacaklarım ağrıyor ve ara ara bel ağrım cok şiddetli oluyorRica ederim ama bir an önce testini yap doktor görsün virüs var ama tedbirini al git alman gereken sana ve bebeğe yararlı vitaminler vericektir doktor eğer fazla ovulasyon testin varsa gebelik gösteriyor bazı zamanlarda o testler ikiside kopkoyu oluyor
Sen nerden aldın testini aldığım kadın belirtti bana karın kasık ağrısı bel ağrısı olucak tır diye bunlar normal bendede olmuştu birde göğüste sızlamaTamam öyle yaparim büyük ihtimalle cok teşekkür ederim peki birsey soracağım bacak ağrısı olur mu şiddetli bacaklarım ağrıyor ve ara ara bel ağrım cok şiddetli oluyor
Aldığımkişiyle görüştüm zaten oda geciktiremez adeti ya hamilesindir yada gecikmem oluyordur dediSen nerden aldın testini aldığım kadın belirtti bana karın kasık ağrısı bel ağrısı olucak tır diye bunlar normal bendede olmuştu birde göğüste sızlama
Elinde gebelik testi varsa yarın sabah ilk idrarın ile yap yada temin edebilirsen sabah tuvalete çıkmadan bir test al benceAldığımkişiyle görüştüm zaten oda geciktiremez adeti ya hamilesindir yada gecikmem oluyordur dedi
Yok canım yumurtlamadın dahha yalnızca yumurtan olmaz olur mu hiç yumurtlama olmazsa adet görmezsin bu bir gün silik bir gün daha belirgin olması hormonlar ile ilgili bende ilk denemem de korkmuştum birde herkesin gün geçtikçe koyulaşmıyor bugün yarın hep çok silik olup ertesi gün kopkoyu görebilirsin sabırla yap testlerini ben adete bir hafta varken pik yakaladımGünaydın arkadaşlar ben birşey sormak istiyoru. Reglim çarşamba günü bitti ve ben ilk defa ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Bu sabah tekrar yaptığımda ikinci çizgi hiç çıkmadı. Benim yumurtam mı yok acaba başkalarının testi gün geçtikçe koyulaşmış benimki bir günde yok oldu. Size atıyorum iki testide yardımcı olursanız çok sevinirim.