• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi ve gebelik

• Konu Sahibi Konu Sahibi gy16
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gy16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2025
63
17
3
32
Merhabalar ben gebe kalmak istiyorum ve adettenım bittikten sonra ovülasyon testi yapmaya başladım. Çarpı işareti koyduklarım ilişki yaşadığım günler ve sonrasında da yumurtlama gördüm. Acaba tutma şansı var mı ? Veya yanlış mı yaptım. Cevaplarsanız beni çok mutlu etmiş olursunuz. Teşekkürler herkese.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 29
Yumurtlama günlerini de değerlendirseydiniz keşke ama tabiki korunmasız her ilişkide ihtimal vardır 😊 sadece yumurtlama dönemleri çok önemli

Merhabalar ben gebe kalmak istiyorum ve adettenım bittikten sonra ovülasyon testi yapmaya başladım. Çarpı işareti koyduklarım ilişki yaşadığım günler ve sonrasında da yumurtlama gördüm. Acaba tutma şansı var mı ? Veya yanlış mı yaptım. Cevaplarsanız beni çok mutlu etmiş olursunuz. Teşekkürler herkese.
Bence gebelik oluşmuştur öyle hissediyorum olursa bana da yazarsınız)
Bende ovulasyon uyguladım sizin gibi böyle test yaptım catlamadan sonra 3 4 gün kadar hatırladığım pembemsi minik leke gördüm ama çok çok hafifti şaşırmıştım ilk kez yaşıyordum öyle bir şey içime doğmuştu gebelik oluştuğundan.gercekten öyleydi

Bence gebelik oluşmuştur öyle hissediyorum olursa bana da yazarsınız)
Bende ovulasyon uyguladım sizin gibi böyle test yaptım catlamadan sonra 3 4 gün kadar hatırladığım pembemsi minik leke gördüm ama çok çok hafifti şaşırmıştım ilk kez yaşıyordum öyle bir şey içime doğmuştu gebelik oluştuğundan.gercekten öyleydi
Ay inşallah ya tabiki yazacağım yazmaz olur muyum şuan daha yeni sadece kasık bölgem ağrıyor ama keşke çift çizgide yapsaydım diyen olduğu için endişeliyim tutup tutmayacağından:( sabırsızlıkla bekliyorum. İnşallah sizin hissiniz doğrudur eşime de soruyorum tuttu diyor bence. Bakalım çatlamadan 7 gün sonra belli olmaya başlıyormuş benim daha 2. Gün oldu

Back
X