Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Damlats

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2020
690
330
103
32
Merhabalar. Dün gece iliski oldu. Bugun elimde gecen aydan kalan bi tane ovulasyon testi vardi yaptim. Fotografta yukledigim gibi cift cizgi cikti. Bugun adetin 13.gunu. Elimde baska ovulasyon testi yok. Malum surecten siparisde vermedim. Dun gece iliski oldu simdi nasil olmali? Gun asiri mi her gun mu? Test yapamacagim cunku daha

Eklentiler

• BCE7860A-9856-4064-939B-A6E798ED427E.jpeg
    154,8 KB · Görüntüleme: 167
sperm sorunu yoksa 2 3 gun ust uste yapılan ilişkinın zararı olmuyo. genelde gun asırı onerırler. bugun pik gunun. aksama da catlayabılır yumurtan yarın da . bunu kestırmek guc. eger bu aksam catlarsa yarın ılıskıye grene kadar yumurta erımıs olabılır belkı 24 saat omru var yumurtanın . o yuzden bugunu ve yarını da degerlendırmenı onerıyorum

2 3 gün değerlendir sonrasınd 1 hün arayla değerlendirirsin bence

Canım çok şanslısın önce onu söyleyeyim elinde tek test olup onu da pik gününe denk getirmek benim gözümde başarıdır. 2 3 gün üst üste degerlendir derim.

Canım çok şanslısın önce onu söyleyeyim elinde tek test olup onu da pik gününe denk getirmek benim gözümde başarıdır. 2 3 gün üst üste degerlendir derim.
Cokta sansli degilim bence malesef :) sadece 13 ve 14. Gun iliski oldu. Bugun 16.gun iki gundur iliski olmadi. Acana hala sansim var midir denesek mi

Cokta sansli degilim bence malesef :) sadece 13 ve 14. Gun iliski oldu. Bugun 16.gun iki gundur iliski olmadi. Acana hala sansim var midir denesek mi

13. Gün pik yakalanmış belki pik 2 gün sürdü yani 14. Gün devam etti bunu bilmiyoruz zaten 14. Günde çatlasa bile 3 gün ilişki diyorlar ondan şans hala var. Siz bugün ve yarını da değerlendirin

Kızlar bi el atın lütfen ya ben anlamadım bu işi tam koyulukta pil görmedim ama ne olur olmaz diye dün ve önceki günü değerlendirdim tel uygulamasında dün gösteriyordu yumurtlamayı napayım sizce

Eklentiler

• 4361DE9E-8ED0-4D1F-BA06-167AFCE9F49C.jpeg
    142,4 KB · Görüntüleme: 153
Kızlar bi el atın lütfen ya ben anlamadım bu işi tam koyulukta pil görmedim ama ne olur olmaz diye dün ve önceki günü değerlendirdim tel uygulamasında dün gösteriyordu yumurtlamayı napayım sizce

26 da koyulasmaya baslamis ama t cizgisinin daha koyu olmasi gerek diye biliylrum. 27 de siliklesmeye baslamisdegerlendirerek iyi yapmissiniz takip etmeye devam edin bence belki daha koyulasir. Bilemedim
Pek

Buda bugün yaptığım test

Eklentiler

• 187D253A-F731-41F3-A4F9-CD2DC55B10E1.jpeg
    53,9 KB · Görüntüleme: 127
Canım laboquick acaba bu testlerde çok koyulaşmıyormuki
Koyulaşıyor canım örnek olarak kendikimi atıyorum sana bende koyulasmıyor sanıyordum hata yapmıstım bırakmıstım seninde bilgin olsun diye atyorm

Eklentiler

• IMG-20200316-WA0016.jpeg
    106,4 KB · Görüntüleme: 48
Ovulasyon testinde c hep çıkar ..
Önemli olan T çizgisidir ve bu T çizgisi ya C den daha koyu olacak yada aynı C gibi olacak
Öyle olduğu zaman yumurtlama günü oluyor..
T silikleşmeye başladığında ise yumurta çatlamış oluyor..

Benimkide laboquick ti ve ilk attigim fotografa bakabilirsin pik hali var. Yani koyulasiyor bende de
Canım çok sağol ben Ozaman devam edeyim peki koyulup göremezsek yumurtlamamışmı oluyoruz ozaman hepimiz bir mucizeyiz gerçekten nekadar zorlu bir süreç rabbim tez zamanda hayırlısını versin hepimize

Canım çok sağol ben Ozaman devam edeyim peki koyulup göremezsek yumurtlamamışmı oluyoruz ozaman hepimiz bir mucizeyiz gerçekten nekadar zorlu bir süreç rabbim tez zamanda hayırlısını versin hepimize

adet donemknden hemen sonra basladin mi teste. Belki kacirdin belki de gec yumurtluyor olabilirsin. Hayirlisi olsun hakkimizda

Benim 3 marttan beri t ve c cizgisi aynı koyulukta sorun ne bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…