- 25 Ağustos 2018
- 6.225
- 11.723
- 178
Bence bi daha yapınEn son 1 hafta önce test yaptım ve değildim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence bi daha yapınEn son 1 hafta önce test yaptım ve değildim
Bunu görmemin üstünden 11 gün geçti henüz gebelik testi yapmadım 2. Resmde 3 marttan hep koyu suandada 3 martta oldugu gibiBence bi daha yapın![]()
Sen gebesin kesin bacımBunu görmemin üstünden 11 gün geçti henüz gebelik testi yapmadım 2. Resmde 3 marttan hep koyu suandada 3 martta oldugu gibi
Malesef büssürü test yaptım 3 marttan beri hepsi negatif bir tek 11 gündür yapmıyorumSen gebesin kesin bacım
Tekrar yap geç döllenmiş olabilir erken gebelik testleri daha hassas onunla yapMalesef büssürü test yaptım 3 marttan beri hepsi negatif bir tek 11 gündür yapmıyorum
11. Günde belli olmaz ki dahaTekrar yap geç döllenmiş olabilir erken gebelik testleri daha hassas onunla yap
Aaayyy çok meraklandım
10 günde yerleşirmiş ama tabi betahcg idrarda ne zaman salgılanır bilmiyorum ama hamilesin sen yani11. Günde belli olmaz ki daha
İnsallah ama hiç sanmyorm10 günde yerleşirmiş ama tabi betahcg idrarda ne zaman salgılanır bilmiyorum ama hamilesin sen yani![]()
Suan yaptım hamileyimmm hamileym hemen kan vermeye gidyormmm10 günde yerleşirmiş ama tabi betahcg idrarda ne zaman salgılanır bilmiyorum ama hamilesin sen yani![]()
Canımmm Hadiii hayırlı olsunnnnnEllerim titryo allahm norlr gerçek olsnnn
Yaa bna akıl verdn sağol cok teşekkür ederm sürekli ağlyorm
Ah canım benim bende çok mutlu oldum Sağlıkla gelsin inşYaa bna akıl verdn sağol cok teşekkür ederm sürekli ağlyorm
Evet adetten hemen sonra başladım hayırlısı olsun dediğimz gibiadet donemknden hemen sonra basladin mi teste. Belki kacirdin belki de gec yumurtluyor olabilirsin. Hayirlisi olsun hakkimizda
Bu ayda ilk defa mı gördünüz pik iBenim de çatlatma iğnesinin 7. Günü ovulasyon testi bu şekilde. Tekrar mı yumurtlama oluyor sizce ?
Bu ayda ilk defa mı gördünüz pik i