Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Selcanevren

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
646
242
18
33
Kızlar merhaba ben 3 gündür ovülasyon testi yapıyorum. Adetimin de 7.günü bugün test üzerindeki 2.çizgiyi baya koyu şekşlde gördüm. Sizce de bugün yumurtlama günğm olabilir mi ? Bugün ve 2 günğ değerlendireceğim. Yani 15-16-17 tarihlerini ekte resimde ekledim. Konu halkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
E835EFB4-EB5A-417B-B9F9-B55A41637217.webp
l

Kızlar merhaba ben 3 gündür ovülasyon testi yapıyorum. Adetimin de 7.günü bugün test üzerindeki 2.çizgiyi baya koyu şekşlde gördüm. Sizce de bugün yumurtlama günğm olabilir mi ? Bugün ve 2 günğ değerlendireceğim. Yani 15-16-17 tarihlerini ekte resimde ekledim. Konu halkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir miEki Görüntüle 2591187 l
Pik değil bu canm aynı koyulukta ve t daha koyu olmalı senin yakın gibi 2 gun ara ile degerlendirebilirsin

Hadi ya yarın yine test yapacağım belki de daha koyu olur. Hadi bakalım. Arkadaşıma sordım oda yumurtlama bu dedi. O yüzden kararsız kaldım. Teşekkür ederim

Kızlar merhaba ben 3 gündür ovülasyon testi yapıyorum. Adetimin de 7.günü bugün test üzerindeki 2.çizgiyi baya koyu şekşlde gördüm. Sizce de bugün yumurtlama günğm olabilir mi ? Bugün ve 2 günğ değerlendireceğim. Yani 15-16-17 tarihlerini ekte resimde ekledim. Konu halkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir miEki Görüntüle 2591187 l
Yumurtlama olmamış ama olmak üzere siz yine de değerlendirin spermler yaşamaya devam ediyor içerde

Back
X