• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Selcanevren

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2020
646
242
18
32
Kızlar merhaba ben 3 gündür ovülasyon testi yapıyorum. Adetimin de 7.günü bugün test üzerindeki 2.çizgiyi baya koyu şekşlde gördüm. Sizce de bugün yumurtlama günğm olabilir mi ? Bugün ve 2 günğ değerlendireceğim. Yani 15-16-17 tarihlerini ekte resimde ekledim. Konu halkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
E835EFB4-EB5A-417B-B9F9-B55A41637217.jpeg
l

Kızlar merhaba ben 3 gündür ovülasyon testi yapıyorum. Adetimin de 7.günü bugün test üzerindeki 2.çizgiyi baya koyu şekşlde gördüm. Sizce de bugün yumurtlama günğm olabilir mi ? Bugün ve 2 günğ değerlendireceğim. Yani 15-16-17 tarihlerini ekte resimde ekledim. Konu halkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir miEki Görüntüle 2591187 l
Pik değil bu canm aynı koyulukta ve t daha koyu olmalı senin yakın gibi 2 gun ara ile degerlendirebilirsin

Hadi ya yarın yine test yapacağım belki de daha koyu olur. Hadi bakalım. Arkadaşıma sordım oda yumurtlama bu dedi. O yüzden kararsız kaldım. Teşekkür ederim

Kızlar merhaba ben 3 gündür ovülasyon testi yapıyorum. Adetimin de 7.günü bugün test üzerindeki 2.çizgiyi baya koyu şekşlde gördüm. Sizce de bugün yumurtlama günğm olabilir mi ? Bugün ve 2 günğ değerlendireceğim. Yani 15-16-17 tarihlerini ekte resimde ekledim. Konu halkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir miEki Görüntüle 2591187 l
Yumurtlama olmamış ama olmak üzere siz yine de değerlendirin spermler yaşamaya devam ediyor içerde

Back