• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
12. Gün bugün ovulasyon testim. Yumurtlama bugün mu yarn mı olur

Eklentiler

• 20200223_193348.jpg
    20200223_193348.jpg
    49,2 KB · Görüntüleme: 35
Bende kullanıyorum adete beş gün var dün yaptığım testin bugün ikinci çizgisinin silik bı şekilde çıktığını gördüm sizde de öyle olmuş muydu acaba

Kizlar ovulasyon testi kullandiniz mi bilmiyorim ama benim adet 25 26 gunde bir olur genelde 11.gun sabah biri koyu biri digerime gore acik 11.gun aksami ikiside cok koyu 12. Gun sabahi t c den daha koyi 12. Gun aksam biri koyu biri daha acik. Simdi benim yumurtlama 11.gun mu 12.gun mu sizce

Merhaba hanımlar. Uzun zamandır siteyi takip etsemde ilk kez soru soracağım. Ovülasyon testine başladım bir bucuk aylık evliyim pcos var malesef birde. Bu sebepten de cok düzenli adetlerm yok her ay değişiyor günleri. Bu ay Adetmn 10.günü başladım teste bugun 17yi yaptm negatif hala. Ama bugun bi karın agrısı şişlik gaz ve en önemlisi turuncu kahve arası akıntı var anlam veremedim bu konuda bi fikri olan varmı. Yardımcı olabilirseniz cok sevinirim.

Back