• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
delirecem adet gelmedi kasık ağrım var göğüs uçlarım acıyor beyaz akıntı da başladı ama dün olacaktı hala yok

delirecem adet gelmedi kasık ağrım var göğüs uçlarım acıyor beyaz akıntı da başladı ama dün olacaktı hala yok

Stres te etkiliyor olmazsanız bir kaç gün sonra testi tekrarlayın

Geç yumurtlama olabilir. Yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz?

Adetin biter bitmez başla canım hergün aynı saatte yapmaya çalış sabah ilk idrarınla yapmıyorsun ve testi uygulamadan iki saat evvelinden sıvı alımını bırakıyosun çift çizgiyi koyu yakalayıncaya kadar teste hergün devam et
ovülasyon testi ile gebelik ögrenilirmi 3 gün geçti bende denemek için yaptım

Eklentiler

• 15818756289177053338819453879731.jpg
    15818756289177053338819453879731.jpg
    20,1 KB · Görüntüleme: 21
Bende eczaneden 5li satılandan aldım adetime6 gün var bu gun testi yaptım silik çizgi çıktı yani yumurtlamam bitmiş mi oluyor çünkü geçen haftaydı yumurtlamam ben bitip bitmediğini öğrenmek için yapmıştım ilk kez yaptim

Kızlar merhaba bende yeni katılıyorum. 3,5aydır evliyim.Evlendiğim günden beri Sadece ilk 2hafta korunduk. Pcos var.Ve doktor matofin ve duphaston ilacı yazdı 10şubattan beri kullanıyorum. Prowomen ve folik asiti de yaklaşık 3aydır kullanıyorum. Bunlar ovülasyon testini etkilemez değil mi? Bi de 13 şubatta (adetimin 13.günü) ovülasyon testini yapmaya başladım. 13-14 ü T çizgisi silik çıktı. 15inde pozitifi yakaladım. O gün akşam birlikte olduk. Ama eşim iş sebebiyle istanbula gitti ertesi gün, bugün akşam gelecek. 16 şubatta da pozitif çıktı ama dün ve bugün yaptığım sonuçlarda T çizgisi silik çıkıyor. Sizce ilişkiye devam etmeli miyim? Gebe kalabilir miyim yardım lütfen 😞

Kızlar merhaba bende yeni katılıyorum. 3,5aydır evliyim.Evlendiğim günden beri Sadece ilk 2hafta korunduk. Pcos var.Ve doktor matofin ve duphaston ilacı yazdı 10şubattan beri kullanıyorum. Prowomen ve folik asiti de yaklaşık 3aydır kullanıyorum. Bunlar ovülasyon testini etkilemez değil mi? Bi de 13 şubatta (adetimin 13.günü) ovülasyon testini yapmaya başladım. 13-14 ü T çizgisi silik çıktı. 15inde pozitifi yakaladım. O gün akşam birlikte olduk. Ama eşim iş sebebiyle istanbula gitti ertesi gün, bugün akşam gelecek. 16 şubatta da pozitif çıktı ama dün ve bugün yaptığım sonuçlarda T çizgisi silik çıkıyor. Sizce ilişkiye devam etmeli miyim? Gebe kalabilir miyim yardım lütfen 😞
Normalde sperm kaliteliyse 24 saatle 72 saat arası canlı kalabiliyormuş yumurtada catladimi 24 saat canlı kalıyormuş inşallah hamile kalırsın canım

Back