• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

beyzahnm

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
307
121
53
39
ovülasyon testi sipariş verdim nasıl kullanıcam anlatırmısınız ilk defa kullanıcam 14 şubat adet olmam lâzım

ovülasyon testi sipariş verdim nasıl kullanıcam anlatırmısınız ilk defa kullanıcam 14 şubat adet olmam lâzım

Testi uygulamadan önce 2 saat sıvı alımını kesin. Genelde 12-16 saatleri arasında öneriliyor.
Hergün aynı saatte yapmaya özen gösterin
Gebelik testi gibi damlalıkla 3-4 damla damlattım.
C ve t çizgileri var. C koyu olur genelde t de silik olarak bulunabilir.
Önemli olan t çizgisi. T çizgisi c den koyu olduğunda yumurtlama demek yani pik yapmış denir. O gün ve devam eden 3 gün değerlendirin.
Pik olduktan sonra ertesi günde yapım t çizgisi silikleşti ise çatlama olmuş demektir.
Pik olduktan sonra çatlama olana kadar testi tekrarlayın

Testi uygulamadan önce 2 saat sıvı alımını kesin. Genelde 12-16 saatleri arasında öneriliyor.
Önemli olan t çizgisi. T çizgisi c den koyu olduğunda yumurtlama demek yani pik yapmış denir. O gün ve devam eden 3 gün değerlendirin.
Pik olduktan sonra ertesi günde yapım t çizgisi silikleşti ise çatlama olmuş demektir.
teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için peki adetten ne kadar süre sonra başlamayım

teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için peki adetten ne kadar süre sonra başlamayım
Adetinizin kaç günde bir geldiğine göre değişiyor ama genelde ilk adet tarihinden sonraki 10.günde başlanıyor. Kaset mi çubuk olan testlerden mi sipariş ettiniz?

peki t çizgisi c den çok koyu olmazsa ya da aynı olursa çatlama olmamış demek mi ? bende 3 aydır kullanıyorum ne xaman yumurtluyorum diye 1ay kullandım 15gün hep t silik çıktı15 gün de sürer mi ki? 1 defa da aynı kalınlıkta oldu c ve t somra silikleşti ve sadece c çizgisi çıkınca bıraktım.(uzun yazdım 😬🙈)

Bir gebenin günlüğü sayfasından sipariş verin instagramdan. Testleri yapınca yardımcıda oluyor. Bu kez almışsınız ama diğerinde ordan verin kime söyledimse hamile kaldı ben dahil ki bana tüp bebek dahil olmaz demişlerdi. 😣 Gelelim ne zaman başlayacağınıza adetleriniz düzensiz ise adet bititminden hemen sonra başlamalısınız mesela ben adet bitince 3. Gün yumurtladım diğerindede 6. Günde. Ama adetiniz düzenli ise 5 gün sonra başlayın

İlk kez başladığınızda şahsi fikrim adet biter bitmez arkadaşım adetten bir kaç gün sonra yumurtluyor. Bende adete yakın yumurtluyorum ama değişebilen birşey garantiye alın bir kaç ay adet biter bitmez başlayın adet olana kadar deneyin

peki t çizgisi c den çok koyu olmazsa ya da aynı olursa çatlama olmamış demek mi ? bende 3 aydır kullanıyorum ne xaman yumurtluyorum diye 1ay kullandım 15gün hep t silik çıktı15 gün de sürer mi ki? 1 defa da aynı kalınlıkta oldu c ve t somra silikleşti ve sadece c çizgisi çıkınca bıraktım.(uzun yazdım 😬🙈)

Aynı koyulukta geçerli özellikle kaset tipi olanlarda çok fazla koyu olmuyor t çizgisi.
Benim dün adet gününden itibaren 20. Gündü hala yumurtlama yok. Şöyle birşey de var her ay yumrtlama olmayabilir. Ama bazende adete çok yakın yumurtlama olabilir geçen ay yumurtlamadan 5 gün sonra adet oldum mesela

Bir gebenin günlüğü sayfasından sipariş verin instagramdan. Testleri yapınca yardımcıda oluyor. Bu kez almışsınız ama diğerinde ordan verin kime söyledimse hamile kaldı ben dahil ki bana tüp bebek dahil olmaz demişlerdi. 😣 Gelelim ne zaman başlayacağınıza adetleriniz düzensiz ise adet bititminden hemen sonra başlamalısınız mesela ben adet bitince 3. Gün yumurtladım diğerindede 6. Günde. Ama adetiniz düzenli ise 5 gün sonra başlayın

Adet düzenli olanlarda da erken yumurtlama olabiliyor arkadaşım adetten bir kaç gün sonra yumurtluyor siz gibi ablamda adete 1 hafta kala. İkisininde adetleri düzenlidir

Aynı koyulukta geçerli özellikle kaset tipi olanlarda çok fazla koyu olmuyor t çizgisi.
Benim dün adet gününden itibaren 20. Gündü hala yumurtlama yok. Şöyle birşey de var her ay yumrtlama olmayabilir. Ama bazende adete çok yakın yumurtlama olabilir geçen ay yumurtlamadan 5 gün sonra adet oldum mesela
evwt kasımda ysptığımda benimde aynı oldu ,yumurtlama da değil adete 1hafta kala oldum.Son 2 aydır da 3gün gecikme ile 2ay adet oldum bugün 3.gün akıntı var sadece dr.randebu aldım bi gideyim saçmaladı bedenim.

evwt kasımda ysptığımda benimde aynı oldu ,yumurtlama da değil adete 1hafta kala oldum.Son 2 aydır da 3gün gecikme ile 2ay adet oldum bugün 3.gün akıntı var sadece dr.randebu aldım bi gideyim saçmaladı bedenim.
Hamile kalmak isteyince vücud düzeni şaşıyor çünkü biz kendimizi şartlayınca vücudda bizi öyle algılıyor🤭

2ay değil 2 gün yazacaktım 🙈🙈🙈 evet olabilir 3 aydır hep gebelik belirtileri var ama sonuç hüsran 🤪

Onunda hayırlı bir zamanı vardır. Benimde 2 ay bitti bakalım ne zaman kısmet olur

bu gün adet olmam lâzım hala gelen giden yok belirti yok sabah tekrar test yaptım evlilik yıldönümüm kafamda deli sorular

Ben ovulasyon testini 12 ile 4 arasinda yapıyordum ama bugün yapamadım yani aksama kaldı bir problem olur mu acaba genelde hangi saatte başladıysanız hep öyle devam edin diyorlarda ondan sordum ovulasyonu ilk kez bu bu ay deniyorum 3. Günüm

Back