- Konu Sahibi Katinaninelindemakasi35
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon Testi
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- ovulasyon testi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 18 Kasım 2019
- 221
- 163
- 23
Evet cannim oyle gozukuyor bugun belirginlesmisEki Görüntüle 2577337 Kızlar Sat 6 Ocaktı. Dün gece test yapıp pozitifi görünce değerlendirdik. N yazan testler gece yaptıklarım, yani akşama kadar bile olsa hormonlar çok değişiyor yumurtlama zamanı. Bu sabah ilişki sonrası yaptığım teste göre, Ne diyorsunuz bugün yumurtlamış mıyım sizce ? Ben peak (pik) yazdım ama
- 27 Ağustos 2019
- 12.521
- 21.567
- 348
- 32
Son test bariz pik olmus 3 gun degerlendirin canim
- 10 Şubat 2020
- 646
- 242
- 18
- 32
Merhaba bende 2 aydır korunmuyorum. Ve bebek düşünüyoruz. Bugün bende ovülasyom testi sipariş ettim. Şuan adet dönemimdeyğm. Kızlar sizde adetim bittikten sonra kaçıncı gün başlamam gerekiyor.
- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.146
- 83
Takvimim diye bir uygulama var ovulasyon testleri gelene kadar ordan takip edebilirsiniz.Merhaba bende 2 aydır korunmuyorum. Ve bebek düşünüyoruz. Bugün bende ovülasyom testi sipariş ettim. Şuan adet dönemimdeyğm. Kızlar sizde adetim bittikten sonra kaçıncı gün başlamam gerekiyor.
- 10 Şubat 2020
- 646
- 242
- 18
- 32
Evet cannim oyle gozukuyor bugun belirginlesmis
Bende peapp diye bir uygulamayı kullanıyorum 2 aydır. Ma sanırım normalde 29-30 gündeki döngüm bebek beklediğimiz için artıı 28 güne 40 güne değişimlere neden olmaya başladı. Bakalım idrar testi ile inşAllah yakalarım Allah isteyen herkese nasip eder inşAllahTakvimim diye bir uygulama var ovulasyon testleri gelene kadar ordan takip edebilirsiniz.
- 6 Aralık 2011
- 3.429
- 1.657
- 173
İlk 2 ay adet biter bitmez başla çünkü kimisi erkenden yumurtlayabiliyor az çok belli olmuş olur sonra ortalamaya göre yaparsınMerhaba bende 2 aydır korunmuyorum. Ve bebek düşünüyoruz. Bugün bende ovülasyom testi sipariş ettim. Şuan adet dönemimdeyğm. Kızlar sizde adetim bittikten sonra kaçıncı gün başlamam gerekiyor.
- 10 Şubat 2020
- 646
- 242
- 18
- 32
Teşekkürler denicem. Şuan hastayım bittiğinde başlayacağım. Her gün mü yapmam doğrı yoksa 1 gün bırakıp yapmak mı ?İlk 2 ay adet biter bitmez başla çünkü kimisi erkenden yumurtlayabiliyor az çok belli olmuş olur sonra ortalamaya göre yaparsın
- 6 Aralık 2011
- 3.429
- 1.657
- 173
Teşekkürler denicem. Şuan hastayım bittiğinde başlayacağım. Her gün mü yapmam doğrı yoksa 1 gün bırakıp yapmak mı ?
Hergün aynı saatte yap. Bende bu ay başladım geçen ay tahmini akıntı ile başlayıp yakaladım ama garanti olsun diye bu ay adet biter bitmez başladım. Saat 14-15 gibi ideal gibi duruyor.
Yapmadan 2 saat önce sıvı alımını kes.
Gün atlama çünkü birden yumurtlama yapabilir genelde de ertesi gün çatlama olduğu için silikleşme oluyor kaçırırsın
- 10 Şubat 2020
- 646
- 242
- 18
- 32
Anladım. Doğru söylüyorsun. O zaman her gün aynı saatte yapmaya özen göstereyim. Çalıştığım için öğle aralarında anca yapabilirim. 2 saat önce sıvı alımını bırakcam okeydir. Çok teşekkür ederim. Umarım yakalarız isteyen herkese Allah nasip etsin Bakalım denicem bu yöntemle gebe kalmak daha kolaymış. Baya araştırdım. Umarım yakalayabilirim.Hergün aynı saatte yap. Bende bu ay başladım geçen ay tahmini akıntı ile başlayıp yakaladım ama garanti olsun diye bu ay adet biter bitmez başladım. Saat 14-15 gibi ideal gibi duruyor.
Gün atlama çünkü birden yumurtlama yapabilir genelde de ertesi gün çatlama olduğu için silikleşme oluyor kaçırırsın
- 10 Şubat 2020
- 646
- 242
- 18
- 32
Bir de tam görücem dimi ikinci çizgiyi. Ondan sonraki zamanı değerlendirmem gerekiyor. İnternetten araştırdığımda ikinci çizgiyi net görürseniz 24 saati değerlendirin diyor. Acaba ne kadar doğru. Çünkü gündüz görsem de çizgiyi akşam anca değerlendirebilirim o sürede zamanı kaçırmış olur muyum acaba ?Hergün aynı saatte yap. Bende bu ay başladım geçen ay tahmini akıntı ile başlayıp yakaladım ama garanti olsun diye bu ay adet biter bitmez başladım. Saat 14-15 gibi ideal gibi duruyor.
- 6 Aralık 2011
- 3.429
- 1.657
- 173
Bir de tam görücem dimi ikinci çizgiyi. Ondan sonraki zamanı değerlendirmem gerekiyor. İnternetten araştırdığımda ikinci çizgiyi net görürseniz 24 saati değerlendirin diyor. Acaba ne kadar doğru. Çünkü gündüz görsem de çizgiyi akşam anca değerlendirebilirim o sürede zamanı kaçırmış olur muyum acaba ?
Cve t çizgileri oluyor ovülasyon testinde c her zaman koyu oluyor zaten t de silik çizgi bazen hiç yok gibi filan olur. Önemli olan t çizgisi. T çizgisi c çizgisinden koyu olmalı yada aynı koyulukta olmalı. Öyle olduğunda pik derler yani yumurtlama. Ertesi gün testi yine tekrarlıyorsun t silikleşti ise çatlama olmuş oluyor. Bazen 2 gün pik yapıp 3. Gün çatlama da olabiliyor ondan pik olunca yine yap silikleşene kadar.
Pik olduğu gün yani yumurtladığı gün ve sonraki 3 gün ilişki öneriyorlar. Kimisi akşam yapıyor testi 20 gibi internette vardı saatleri bir bak istersen öyle de deneyebilirsin.
İnşallah Allahım aratmadan isteyen herkese nasip eder. Yumurtlama yakalandığı için bu şekilde hamile kalmak daha kolay tam günü değerlendirildiği için
- 10 Şubat 2020
- 646
- 242
- 18
- 32
Bilgilendirm çin çok teşekkğr ederim trstim bugğn geldi ama şuan adetliyim yarın biticek. Başlicam ve hergün aynı saatlerde yapıcam bakaşım inş çatlamayı görebilirimCve t çizgileri oluyor ovülasyon testinde c her zaman koyu oluyor zaten t de silik çizgi bazen hiç yok gibi filan olur. Önemli olan t çizgisi. T çizgisi c çizgisinden koyu olmalı yada aynı koyulukta olmalı. Öyle olduğunda pik derler yani yumurtlama. Ertesi gün testi yine tekrarlıyorsun t silikleşti ise çatlama olmuş oluyor. Bazen 2 gün pik yapıp 3. Gün çatlama da olabiliyor ondan pik olunca yine yap silikleşene kadar.
Pik olduğu gün yani yumurtladığı gün ve sonraki 3 gün ilişki öneriyorlar. Kimisi akşam yapıyor testi 20 gibi internette vardı saatleri bir bak istersen öyle de deneyebilirsin.
İnşallah Allahım aratmadan isteyen herkese nasip eder. Yumurtlama yakalandığı için bu şekilde hamile kalmak daha kolay tam günü değerlendirildiği için
- 6 Aralık 2011
- 3.429
- 1.657
- 173
Hakkında hayırlısı tez vakitte güzel haberi alırsın inşAllahBilgilendirm çin çok teşekkğr ederim trstim bugğn geldi ama şuan adetliyim yarın biticek. Başlicam ve hergün aynı saatlerde yapıcam bakaşım inş çatlamayı görebilirim