Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 10.59 dan 31.07 olmus nasıl?
bence süper cnm yükseliyor işte cook tebrık ederım hamılesinnnnnn :)
dualarında bızı unutma güzel anne..Rabbim bızlerede nasıp etsın ..
enım bat 2 kasım senle aynıydı hatırlıyorsan beklemedeyım bakalım alerjım cok arttı genzım burnum tıkalı grıp gıbı bışı oldum sanırım..ilaçta alamıyorum nolur nolmaz dıe..ama hıç umudum yok bı belırtımde yok avuç içlerim aşırı yanıyor ve iştahım cok acık(ki her reglı donemı olur bana zaten iştah artışı) ..hayırlısı bakalım :)

İnsallah hayırlara vesile olur :) dualarımdasınız isteyen herkes için ediyorum en kısa sürede hayırlısı ve saglıklısıyla nasip eder insallah

Kızlar merhaba sizlerin fikirlerinize ihtiyacım var. Ben internetten ovülasyon testi sipariş ettim çoklu, son kullanma tarihine de dikkat ettim 2020. Adetim 30-31 günde bir oluyor prospektüse göre adetin 10-11. günlerinde başlamam gerektiği yazıyordu. 12 ekimde başladı 16 ekinde bitti. 23 ekimde yapmaya başladım. Testler durdukça bazıları sararma yaptı anlamadım nedenini tarihi de geçil değil. Sadece 2 gün yapamadım testi 25 ve 27 ekimde ama o günler ölçemediğim için ilişkiye girdik kaçırmayalım diye. Bana büyük ihtimalle 25 i ölçemediğim gün yumurtlama oldu gibi geldi. Sizde bakıp bi tahminde bulunabilir misiniz ?

banada öyle geldi cnm ya,degerlendırmekle ıyı yapmışsın bence..

Aralar da ayni ciksaydi hic pik yapmamis olurdu ama 2 gun atlama var. O gunler olabilir de olmayabilir de adet zamani ogrenirsiniz

Meraba kızlar bende bazı nedenlerle her gün yapamadım testleri. 1 kasım da yaptım silikti ama ilişki oldu. 2 ve 3 kasımda test yapamadım ama 3 kasımda ilişki oldu. Sadece 2 kasımda olmadı. Bugünde test yaptım 1 kasıma göre daha koyu sizce bugün pik mi ??? Resim ekte.

Eklentiler

• 2FD6C7EE-AB8E-4935-8FD7-96E7B6D71D6C.jpeg
    97,5 KB · Görüntüleme: 44
Canım pik bugün mutlaka bu üç günü değerlendir

Canım pik bugün mutlaka bu üç günü değerlendir
Kaçırmamışım değil mi canım günleri iki gün test yapamadım ya çok korkuyorum. Bugün eşim nöbetçi kaçamak yapacak gelecek ne zaman girmeliyiz ilişkiye bugün ona göre çağırayım 3 aylık evliyiz daha bende pek bilmiyorum kusura bakmayın lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…