- 17 Nisan 2018
- 2.290
- 1.419
- 133
- 39
- Konu Sahibi Yazanhanim
-
Çatlama iğne sinden en gec 36 saat sonra çatliyor diye biliyorum canım 36 saat içinde catlayabilir tüp bebek tedavisinde çatlama iğnesi yapıldı 36 saat sonra yumurta toplama operasyonunu aldilarKizlar ben dun yani persembe sabah 10:00 da catlatma ignesi vuruldum. Bugun oglenden sonra 3 te ovulasyon testim pik yapti. Kipkirmiziydi. Hala catlamadi mi yumurta. Bide dun ve bugu degerlendirik yarin da mi yaomak lazim. Malesef gece calisiyorum bu iki gun yeter li mi?
Hayirlisiyla vardir insallah canim:))vallahi testler hamilesin diyo kan vermedim daha canım
34 cıktı kuzum :)Hayirlisiyla vardir insallah canim:))
Devem canım henüz pik yapmamış her gün düzenli yapmaya devam etKızlar 7 ekimde hasta oldum 11 nde temizlendim 12 Ekim yani bugün teste başladım. Ovulasyon testinde 2nci denemem inşAllah bu ay tutar
Eki Görüntüle 2197332 Yumurtlama pazar ama çok silik görebilen var mıEki Görüntüle 2197331
EvetDevem canım henüz pik yapmamış her gün düzenli yapmaya devam et
Bir anda pik yapıyor canım ufaktan koyulaşmaya başlar herhalde bir de takvimdeki gibi olmuyor yumurtlama daha da geç olabilir o yüzden sen teste güven
Rica ederim canımEvet
Teşekkür ederim :))
İlk resimde var gibi ama inşallah vardır canım yarın tekrarla benceBugün bat gunum sabah test yaptim bakarmisiniz kizlar
Benim henüz yumurtlamaya var canım döngüm 35 gün gibi o yüzden geç yumurtluyorumnehirnil111 sen ne durumdasın ?
Bugünü ve yarını da değerlendirin canım pik gördüğün gün ve sonraki 2 günü değerlendirin diyorlarKızlar sırasıyla üç gündür yaptıgım ovulasyon testleri sizce ne durumda ? Dün ilişki oldu bundan sonraki ilişkiler önemli mi
İnşAllah canım çok Saol buda bugünkü testimDevem canım henüz pik yapmamış her gün düzenli yapmaya devam et
Bir anda pik yapıyor canım ufaktan koyulaşmaya başlar herhalde bir de takvimdeki gibi olmuyor yumurtlama daha da geç olabilir o yüzden sen teste güven
Koyu olmasina az kalmis cnmİnşAllah canım çok Saol buda bugünkü testim
İnşAllah canım ya dua etKoyu olmasina az kalmis cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?