Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O 3 günü aralıksız mı değerlendiriyim sence
Birer gün ara ile mi??
Bence spermlerde sorun yoksa pik görünce 3 gün içinde her gün değerlendir yumurtanın ömrü 24 saat o ana denk getirmek önemli onun dışında öncesinde ve sonrasında gün aşırı devam edersin

evet zahmetli oluyor ofiste olması, ama iş çıkışıda yapmak istemiyorum saat en erken 18:30 filan ancak servisten iniyorum
öğleden sonra yapıcam aynı saatlerde, bu ay böyle deneyeceğim
ben kahve mak.den boş bardak alıyorum ona idrarı direkt yapıyorum dolana kadar sonra ordan numune alyorum

Resmen doktor gibi ortalarda dolanıyoruz Mantıklı plastik bardak bende 7 de evde oluyorum o zaman geç oluyorum en iyisi erken 11-12 gibi yapmak

ben geçen ay pik olduğu gün ve ertesi günü değerlendirip bir gün ara verip yine son kez denedik
toplamda 3 kez çalıştık yani
ama bu kez her gün denicem niaaahahahah
Bende öyle yaptım ya öncesinde değerlendirdik yorduk vücudu boşuna pik gördüm sonra o gün ve sonraki gün değerlendirdik ara verdik 1 gün sonra denedik olmadı zaten zor yumurtlama oluyor

Bende öyle yaptım ya öncesinde değerlendirdik yorduk vücudu boşuna pik gördüm sonra o gün ve sonraki gün değerlendirdik ara verdik 1 gün sonra denedik olmadı zaten zor yumurtlama oluyor
bu ay da kısmetse bir gün ara ile yumurtlamaya kadar pik olunca da 3 gün üst üste yapıp sonra regile kadar gün aşırı devam edicem
tabi kocacımın hali ne olur bilmiyorum aşkitom yaaaa

burdan birinden duydum lh hormonun en aktif saatleri 12:00 ile 16:00 arasıymış
Ben mesela cumartesi sabah yaptım ikisi eşit dereceye gelmişti sonra eve gittim 3 gibi yaptım t çizgisi bu sefer aşırı koyu olmuştu bak alttaki şekilde sonraki gün silikleşti çatladı değerlendirdim ama kaçırdım bir şekilde işte en son resim pazartesiden o gün değerlendirmedik o gün olsaydı belki şansım yüksekti

Amin canım inşallah Düzenli regli olman güzel düzenli yumurtlama da oluyordur inşallah sen yapmaya devam et görmen daha iyi gördüğün an üst üste günleri değerlendirirsin
Aminnn
İsteyen herkese hayırlısıyla

Amin canım inşallah

canım üstten 2. foto en belirgin olan (bunlar geçen aya mı ait olan kitler)
evet tamamen sadece control çizgisi kalana kadar devam etmeliydin gün aşırı olacak şekilde

canım üstten 2. foto en belirgin olan (bunlar geçen aya mı ait olan kitler)
evet tamamen sadece control çizgisi kalana kadar devam etmeliydin gün aşırı olacak şekilde
Bende ufak pembe hep çıkar canım tek çizgi kalmıyor sadece çok silik oluyor Geçen aya ait ilk defa yumurtladığımı anladım akıntım kasık ağrım felaketti ama nasip değilmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…