- 6 Eylül 2018
- 374
- 287
- 53
- 33
- Konu Sahibi Yazanhanim
-
Elinizde fazla ovulasyon testi varsa bugün başlayın bence pik yapınca yine yapmaya devam edin bi kaç gün daha siliklesince iyice bırakırsınız Hersey gönlünüzce olsun26-27 günler arası ortalaması, geçen ay tesadüf yaptığım gün piki gördüm o yüzden pik olmadan öncesini değerlendirememiştim haliyle
o yüzde bu ay başlasam mı erkenden, bugün reglin ilk gününden 8. günüm
yok canım kan vermedim idrar testiyle takip ediyorum inşallah gecikince kan verecmNeyaptin canım kan verdin mi yada test yaptinmi yeni
vallahi testler hamilesin diyo kan vermedim daha canımHamilemisin canim :)))
Evet görüyorum çizgi var inşaallah vardır sağlıklı canım hamilesin benceKızlar bende test yaptim sabah ovulasyondan bu yana bugün 10. Gün ins vardir pazartesi kan vericem baska markada yaptim oda silik çıktı
Insallah cnm önemli olan saglikli olmasi allah isteyen herkese nasip etsinEvet görüyorum çizgi var inşaallah vardır sağlıklı canım hamilesin bence
evet bencede başlıyayım mademElinizde fazla ovulasyon testi varsa bugün başlayın bence pik yapınca yine yapmaya devam edin bi kaç gün daha siliklesince iyice bırakırsınız Hersey gönlünüzce olsun
hayırlı olsun canım ben de gördüm çizgiyi gözün aydın inşallah kanda da çıkar kesinleşirkızlar üstteki ovulasyon alttaki hcg
ovülasyondan 10-12 gün sonra kanda çıkıyor.. hayırlısı olsun hakkında :)Kızlar bende test yaptim sabah ovulasyondan bu yana bugün 10. Gün ins vardir pazartesi kan vericem baska markada yaptim oda silik çıktı
Pazartesi kan vericem cnm bakalim hayirlisi biraz önce ovulasyonda yaptim koyu ciktiovülasyondan 10-12 gün sonra kanda çıkıyor.. hayırlısı olsun hakkında :)
tebrikler :)Pazartesi kan vericem cnm bakalim hayirlisi biraz önce ovulasyonda yaptim koyu cikti
inşallah canımhayırlı olsun canım ben de gördüm çizgiyi gözün aydın inşallah kanda da çıkar kesinleşir
Teşekkür ederim cnm allah tüm isteyenlere nasip etsintebrikler :)
Reglin hep erken oluyorsa 10.günden itibaren dene derim canım riske atma yumurtlama akıntısı ya da kasık ağrısı var mıgünaydınlar
kızlar benim dün itibariyle reglim bitti 7 gün sürdü
bugünden itibaren ovulasyon takibine başlayıp değerlendirmelere de aynı zamanda başlasam mı sizce???
geçen ay reglin 10. günü pik olmuştu, erken yumurtladım ve geçen ay erken regl oldum?
Napayım sizce? Erken mi daha?
KIZLAr yumurtlama olMuş mu sizce yoksa daha da mı koyulaşması lazım
kuzum benim reglim dün bitti henüz, bugünden itibaren düzenli ovulasyon takibine başlayacağımReglin hep erken oluyorsa 10.günden itibaren dene derim canım riske atma yumurtlama akıntısı ya da kasık ağrısı var mı
Koyu çıktığı günden itibaren 3 gün değerlendir canım sonraki gün yaptığında silikleştiğini göreceksin zaten o zaman çatladı demektir 24 saat vaktin var ama sonraki gün de yap garanti olsunYani silk çıkınca
Silik çıktığı üç günde yapalım mı
Bi anlasam
kuzum benim reglim dün bitti henüz, bugünden itibaren düzenli ovulasyon takibine başlayacağım
ofiste nasıl olacak bakalım
wcler sık sık doluyor mecbur beklicem en az 5 dk içerde
bende artık daha sakin bir kattaki wc tercih edicemWcde bende bekliyorum 10 dakika ama tek kadınım tabi
İşin zor ona kap gerekiyor bir de beklet ona aktar falanbende artık daha sakin bir kattaki wc tercih edicem
bizimde plazanın %90’ı kadın
dedikodu ortamını artık sen tahmin et kimseye yakalanmamam gerek malzemeye gerek yok:):):)
senin ne zamandı satın?
O 3 günü aralıksız mı değerlendiriyim senceKoyu çıktığı günden itibaren 3 gün değerlendir canım sonraki gün yaptığında silikleştiğini göreceksin zaten o zaman çatladı demektir 24 saat vaktin var ama sonraki gün de yap garanti olsun
Wcde bende bekliyorum 10 dakika ama tek kadınım tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?