Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bende test yaptim sabah ovulasyondan bu yana bugün 10. Gün ins vardir pazartesi kan vericem baska markada yaptim oda silik çıktı

Eklentiler

• Screenshot_20181012-080732.png
    116,3 KB · Görüntüleme: 48
Elinizde fazla ovulasyon testi varsa bugün başlayın bence pik yapınca yine yapmaya devam edin bi kaç gün daha siliklesince iyice bırakırsınız Hersey gönlünüzce olsun

Elinizde fazla ovulasyon testi varsa bugün başlayın bence pik yapınca yine yapmaya devam edin bi kaç gün daha siliklesince iyice bırakırsınız Hersey gönlünüzce olsun
evet bencede başlıyayım madem
sağol cnm hepimizin gönlünce olsun inş.

Reglin hep erken oluyorsa 10.günden itibaren dene derim canım riske atma yumurtlama akıntısı ya da kasık ağrısı var mı
KIZLAr yumurtlama olMuş mu sizce yoksa daha da mı koyulaşması lazım

Olmuş canım ilerleyen saatlerde tekrarlayabilirsin daha koyu olacaktır benim öyle olmuştu tutmadı ama net koyulaşıyor bugünü ve sonraki 2 günü en azından değerlendirin derim yarın çatlamaya başlayacaktır

Reglin hep erken oluyorsa 10.günden itibaren dene derim canım riske atma yumurtlama akıntısı ya da kasık ağrısı var mı
kuzum benim reglim dün bitti henüz, bugünden itibaren düzenli ovulasyon takibine başlayacağım
ofiste nasıl olacak bakalım
wcler sık sık doluyor mecbur beklicem en az 5 dk içerde

Yani silk çıkınca
Silik çıktığı üç günde yapalım mı
Bi anlasam
Koyu çıktığı günden itibaren 3 gün değerlendir canım sonraki gün yaptığında silikleştiğini göreceksin zaten o zaman çatladı demektir 24 saat vaktin var ama sonraki gün de yap garanti olsun
kuzum benim reglim dün bitti henüz, bugünden itibaren düzenli ovulasyon takibine başlayacağım
ofiste nasıl olacak bakalım
wcler sık sık doluyor mecbur beklicem en az 5 dk içerde

Wcde bende bekliyorum 10 dakika ama tek kadınım tabi

Wcde bende bekliyorum 10 dakika ama tek kadınım tabi
bende artık daha sakin bir kattaki wc tercih edicem
bizimde plazanın %90’ı kadın
dedikodu ortamını artık sen tahmin et kimseye yakalanmamam gerek malzemeye gerek yok:):):)
senin ne zamandı satın?

bende artık daha sakin bir kattaki wc tercih edicem
bizimde plazanın %90’ı kadın
dedikodu ortamını artık sen tahmin et kimseye yakalanmamam gerek malzemeye gerek yok:):):)
senin ne zamandı satın?
İşin zor ona kap gerekiyor bir de beklet ona aktar falan benim 1 Ekimdi bugün 12.gün ama yumurtlama önümüzde hafta sonlarına doğru oda yumurtlama olursa ovülasyonu pazartesiden itibaren yapacağım yinede heyecanlı oluyor bu ay kalanı bitiririm daha da yapmam

O 3 günü aralıksız mı değerlendiriyim sence
Birer gün ara ile mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…