- 3 Haziran 2018
- 286
- 177
- 18
- Konu Sahibi Yazanhanim
-
:) ay içim rahatladı .saglıklı olsunda insallah .beklerım yarın kan verecegim zaten.senın kac gün varVarsa da çıkmaması normal ki 4 gün varmış. 2 gün kala yapılan negatif iki gün geçen pozitif diye olan da duydum. Her insanda faklılık gösterirmiş. Bak birde şunu duydum ne kadar doğru bilemem tabii ama bebek kız olunca adetten önce erkek olursa adetten sonra belli olurmuş ümitsizlik yok, benim de negatif çıktı sabır canım
Erkenmi yani 2gün öncesinden cıkardı sanmıstımBence kan vermek içinde bukadar aceleci olma derim. Peşinde koştukça hayal kırıklığı oluyo ne yazıkki. Zamanını bekle güzelce derim. Benim 7 ekim :)
Bende bel agrısı cok gelip giden adet sancısı göğüste dolgunlujSıfır belirti, ki çok erken zatenn
öyle birşey mi varmış. ben 8 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştimVarsa da çıkmaması normal ki 4 gün varmış. 2 gün kala yapılan negatif iki gün geçen pozitif diye olan da duydum. Her insanda faklılık gösterirmiş. Bak birde şunu duydum ne kadar doğru bilemem tabii ama bebek kız olunca adetten önce erkek olursa adetten sonra belli olurmuş ümitsizlik yok, benim de negatif çıktı sabır canım
Bende öyle düşünmüştümöyle birşey mi varmış. ben 8 gün kala silik çizgiyle öğrenmiştim
garip valla.Ben oğlumda yapmadım test bat'ı bilmiyodum kan verdim 587 çıkmıştıBende öyle düşünmüştüm
Benımki 30 güne bir 5 gün sürüyo adetim 15.gün çatladı hangi gün cıkar yanıEğer 2 bat arası uzunsa veya battan hemen sonra yumurta catlayip dollenme olursa o zaman battan çok önce ogrenebiliniyomus hamilelik mesela 28 günde adet olan adeti 5 gün sürüp 7. 8.gün yumurta catladiysa eğer 5-7gün içinde rahme yerleşiyormus yani 8+8=16.gün adetle birlikte saydiginda kanda cikabilirmis diğer bata 10 12 gün kala öğrenilebilir erken dollenme böyle olabiliyomus
30 gün civarı öğrenebilirsin idrarda. ama kanda 12 gün geçtimi çıkar hamilelik varsaAslında kızlar birşey sorcagım benım adetım düzensiz 23gün 37gün 15 gün sürmüş gecen aylardaben 14.gün yumurtladım ozaman 28 gün müş gibimi hesaplasam
Peki ben ne yapacagım bu düzensizlikle30 gün civarı öğrenebilirsin idrarda. ama kanda 12 gün geçtimi çıkar hamilelik varsa
canım düzensizlik varsa hormon testi yaptırmalısın ilk doktora gittiğimde bana sorduğu tek soru adetlerin düzenli mi evet dedim düzenli ama bir önceki doktor bana hormonların bozuk demişti dedim doktor da dedi bir bayanın adetleri düzenliyse kesinlikle hormon bozukluğu yoktur ve sende de eminim temiz çıkacak yine de aklında soru işareti kalmasın yaptır dedi adetin 3.günü yaptırdım gittim gerçekten de temiz çıktı bozukluk yoktu ve 1 ay sonra hamile kaldım. bence gitmelisin düzensizlik varsaPeki ben ne yapacagım bu düzensizlikle
2yıl önce baktırdı normaldı 2aylık evlıyımcanım düzensizlik varsa hormon testi yaptırmalısın ilk doktora gittiğimde bana sorduğu tek soru adetlerin düzenli mi evet dedim düzenli ama bir önceki doktor bana hormonların bozuk demişti dedim doktor da dedi bir bayanın adetleri düzenliyse kesinlikle hormon bozukluğu yoktur ve sende de eminim temiz çıkacak yine de aklında soru işareti kalmasın yaptır dedi adetin 3.günü yaptırdım gittim gerçekten de temiz çıktı bozukluk yoktu ve 1 ay sonra hamile kaldım. bence gitmelisin düzensizlik varsa
hııı o zaman normaldir canım ya. ben bekarken 1 hafta adet sürerdi 24.gün bir daha gelirdi evlendikten sonra 5 6 gün sürüyodu çocuktan sonra 4 güne düştü ama döngü uzadı 30 oldu2yıl önce baktırdı normaldı 2aylık evlıyımnişan ve söz düğün derken düzen sastı onceden 23güne bır olurdum hep ozaman 23günümü baz alsam .yoksa evlilik sonrakı adet süremimi evlenınce dengen sasar derler ya
:) :) ozaman evlendıkten sonra 30 oldu artık öylemi hesaplasam kihııı o zaman normaldir canım ya. ben bekarken 1 hafta adet sürerdi 24.gün bir daha gelirdi evlendikten sonra 5 6 gün sürüyodu çocuktan sonra 4 güne düştü ama döngü uzadı 30 oldu
evet canım sen 30 hesapla çok düzensiz olursa bi git her ihtimale karşı baktır kendine sorun olsun olmasın 6ayda bir gitmemiz gerek:) :) ozaman evlendıkten sonra 30 oldu artık öylemi hesaplasam ki
Adet olumca gel bakalım dedi doktor evlendikten sonra 1hafta erken oldum sonrakı adet lekelenme oldu bu seferkı bakalım nasıl .rahim kendını hazırlar bebege adetın böyle olunca diyolar mutlu oluyorum :)evet canım sen 30 hesapla çok düzensiz olursa bi git her ihtimale karşı baktır kendine sorun olsun olmasın 6ayda bir gitmemiz gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?