- 3 Haziran 2018
- 286
- 177
- 18
- Konu Sahibi Yazanhanim
-
Dün az da olsa belirgin görüp bugün çok silik çıkınca sormak istedim emin olamadım teşekkürler :)Bence 13 de pik olmamış zaten .Bence siz teste devam edin
Bittiği günün ertesi gün olabilir mi ki?teste göre 13 pik 14de çatlamış
Ne güzel canım Allah bizede nasip etsin en kısa zamandaHer zaman ayni koyuluga gelmesini beklemeyin herkeste maalesef net cizgiler cikmayabiliyor 2 aydir ovu testi kullaniyorum cizgilerim esit koyuluga bile gelmedi cogu kisi pik deil dedi ama gebelik testim pozitif
Allhim hepimizin kucagini doldursun canimaNe güzel canım Allah bizede nasip etsin en kısa zamandaben yapmaya devam edeyim bakalım ne olucak
2 aydır bende hiç eşit çizgiler görmedim. Üzülüyordum yumurtam mı çatlamadı diye. Sizi okudum çok sevindim inş kucağınıza da alırsınız sağlıkla :):)Her zaman ayni koyuluga gelmesini beklemeyin herkeste maalesef net cizgiler cikmayabiliyor 2 aydir ovu testi kullaniyorum cizgilerim esit koyuluga bile gelmedi cogu kisi pik deil dedi ama gebelik testim pozitif
Bugün değerlendir ve çizgi silikleşmeye başlayınca da. önündeki 1 hafta gün aşırı değerlendir derimKızlar merhaba sarı olan dün ki diğeri bugunkü ovülasyon testim bugunu mü degerkendirmem gerek acaba ?
Eger dollenmisse adet yaklasinca kopkoyu cizgi cikio.adete 3 gun kala yaptigim ovu testi kopkoyuyduTamam tesekkürler .peki adetim yakınsada böyle bukadar belirgin olurmu ıkıncı cizgi?
Cok tesekkur ederim canim 2 aydir kac kisiye sordum herkesin testi kopkoyu bnimki c den silik.herkes olmaz dedi pik olmamis dedi.demek bazilarinda bole olabiliyormus.2 aydır bende hiç eşit çizgiler görmedim. Üzülüyordum yumurtam mı çatlamadı diye. Sizi okudum çok sevindim inş kucağınıza da alırsınız sağlıkla :):)
Yanlismi anladim acaba sorunuzu gebelik baslayinca koyu cikti benimDöllenmişse derken gebelik basladıysa demek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?