Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon Testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yazanhanim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2018
286
177
18
Selam anne adayları :anneadayı:
Dün ve bugün ovulasyon testlerim ekte. Gününü kaçırdım mı anlayamadım :/
Ama işin garip yanı adetim 12'sinde bitti ve ertesi gün yaptığım testle bugün yaptığım test bu şekilde. Acaba ikiside mi değil yoksa 13'üydü de ben mi kaçırdım gününü. Ama temizlendikten ertesi gün de yumurtlama olur mu ki saçma değil mi :KK43:

Eklentiler

• 20180914_154737.jpg
    20180914_154737.jpg
    46,3 KB · Görüntüleme: 342
ben orayı kaçırmışım asla olmaz diyemem adet ertesi hamile kalan çok duydum :) bu ay tekrarlayın elinizde eğer bol varsa o zaman anlarsın hiç pik olmazsa bilirsin o gün çatladığını

Günün aynı saatlerinde yapmaya çalışın bence . Henüz pik olmamış gibi ama geç de başlamışsınız bi gün daha erken başlasaydınız iyiydi :)

Her zaman ayni koyuluga gelmesini beklemeyin herkeste maalesef net cizgiler cikmayabiliyor 2 aydir ovu testi kullaniyorum cizgilerim esit koyuluga bile gelmedi cogu kisi pik deil dedi ama gebelik testim pozitif

Her zaman ayni koyuluga gelmesini beklemeyin herkeste maalesef net cizgiler cikmayabiliyor 2 aydir ovu testi kullaniyorum cizgilerim esit koyuluga bile gelmedi cogu kisi pik deil dedi ama gebelik testim pozitif
Ne güzel canım Allah bizede nasip etsin en kısa zamanda :anneadayı: :nazar: ben yapmaya devam edeyim bakalım ne olucak :110:

Kızlar merhaba sarı olan dün ki diğeri bugunkü ovülasyon testim bugunu mü degerkendirmem gerek acaba ?

Eklentiler

• 14B2BF70-5CB4-4BEF-B906-2B1E2EF29ED6.jpeg
    14B2BF70-5CB4-4BEF-B906-2B1E2EF29ED6.jpeg
    20,4 KB · Görüntüleme: 109
2 aydır bende hiç eşit çizgiler görmedim. Üzülüyordum yumurtam mı çatlamadı diye. Sizi okudum çok sevindim inş kucağınıza da alırsınız sağlıkla :):)

Tamam tesekkürler .peki adetim yakınsada böyle bukadar belirgin olurmu ıkıncı cizgi?

2 aydır bende hiç eşit çizgiler görmedim. Üzülüyordum yumurtam mı çatlamadı diye. Sizi okudum çok sevindim inş kucağınıza da alırsınız sağlıkla :):)
Cok tesekkur ederim canim 2 aydir kac kisiye sordum herkesin testi kopkoyu bnimki c den silik.herkes olmaz dedi pik olmamis dedi.demek bazilarinda bole olabiliyormus.

Back