Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaslar adet bitimiyle 13.gun test baya koyuydu degerlendirdik fakat bugun 17. Gun yine ayni koyulukta cikti test aradaki bes gun soluk cizgi cikmisti neden olmus olabilir kafam karisti .her iki resmide paylaaiyorum.

Eklentiler

• Screenshot_2018-09-27-17-52-49.png
    244,2 KB · Görüntüleme: 35
  • Screenshot_2018-09-29-18-54-02.png
    340 KB · Görüntüleme: 25
2 kere mi yumurta geldi ne oldu. Gebelik bu kadar hızlı cikmaz ovu. Testinde. Sen degerlendir sekerim Allah buyuk birinden biri yumurta artik hangisi tutarsa.

2 kere mi yumurta geldi ne oldu. Gebelik bu kadar hızlı cikmaz ovu. Testinde. Sen degerlendir sekerim Allah buyuk birinden biri yumurta artik hangisi tutarsa.
Eşim yolda bilseydim göndermezdim

yarına çatlar mı sizce. şimdi bir daha yaptım aynı koyulukta çatlamamış daha belki çatlamıştır dedim.

Eklentiler

• Screenshot_20180929-202234.png
    257 KB · Görüntüleme: 28
Şuan çatlamamış yarını diğer günü değerlendirin test silik oluncaya kadar teste devam edin kiminin 1 günde bazılarının 2 günde çatlıyor
hamile kaldığım ay kullanmıştım ama pik olduktan sonra 3 gün boyunca değerlendirmiştik ama kalbi durdu korkuyorum o yüzden

hamile kaldığım ay kullanmıştım ama pik olduktan sonra 3 gün boyunca değerlendirmiştik ama kalbi durdu korkuyorum o yüzden
Iyi düşün iyi olsun canım inşalla h tutar bende her ay adet olmayayım diyorum ama malesef rabbim verirse hayırlısını versin

Kızlar ya ben internetten 3 ayrı siteden baktım ovulasyon hesaplayicisina. Biri ekimin 1 i biri ekimin 3 si diğeri de ekimin 6 si diyor yumurtlamaya . Bi yandan test te yapıyorum daha pik olmadı tamamen ney olarak . Ama hangisine inanıcam ki ya

ben onlara göre yaptım 3 ay tutmadı ovulasyon testi kullandığım ay erken yumurtldığımı anladım normalde benim 15.16.17 günler yumurtlamam lazım ama 13.gün yumurtluyorum onlara aldanma yani

Adet bitisin itibariyle 5 gün sayarak hergun test yap yakalarsin ozaman .

Yani bugun adetin bitti bugun 1. Gun 2,3,4,5 .gunde basla ovulasyon testine.
Ben başladım teste 4 gündür yaptım ilk yaptığım gun silikti belirgin di . O gun silik diye birlikte olmadım . O günden beri sadece ikinci çizginin gölgesi var. Umarım basarili olurum . 3 saat sıvı almıyorum o şekilde yapıyorum .

ben onlara göre yaptım 3 ay tutmadı ovulasyon testi kullandığım ay erken yumurtldığımı anladım normalde benim 15.16.17 günler yumurtlamam lazım ama 13.gün yumurtluyorum onlara aldanma yani
Doğru soluyosun kaç aydır onlarla takip ettim bende artık inanmicam onlara bakalim inşallah basarili olurum su testlerde. Dediğim gibi 3 saat sıvı almıyorum o şekilde yapıyorum . Bu yeterli olur demi . 6 gibi yapıyorum testi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…