Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hadi ben de bir ovu testi patlatayım :)
acaba 8 saatte nasıl değişiklikler oluyor
Valla canım benim adete 5 gün kala kopkoyu oldu 2. Kez 2 güne Yakın koyu kaldı bugün öğleden sonra silikleşmiş yumurtladım galiba. Kendimi tavuk gibi hissetmeye başladım iyice.

Valla canım benim adete 5 gün kala kopkoyu oldu 2. Kez 2 güne Yakın koyu kaldı bugün öğleden sonra silikleşmiş yumurtladım galiba. Kendimi tavuk gibi hissetmeye başladım iyice.

Allah senin iyiliğini versin :) sen yumurtlamışsın çalışma yaptınızmı??

gidip yapıyorum bakalım nasıl çıkacak

gidip yapıyorum bakalım nasıl çıkacak
Haber bekliyorum canım. Ama adete kadar yapmaya devam et bence ben şok oldum tekrar koyu görünce. Önce gebelik var sandım ama tekrar silikleşince dedim yine yumurtladım herhalde

Haber bekliyorum canım. Ama adete kadar yapmaya devam et bence ben şok oldum tekrar koyu görünce. Önce gebelik var sandım ama tekrar silikleşince dedim yine yumurtladım herhalde

biliyorum kuzum konustuk ya senle
doğru diyorsun yumurtlamayı takip etmek önemli
benim bugün öğleden sonra yaptıgım böyleydi bak yollayayım bakalım 8 saatte neler değişmiş

Eklentiler

• 5D0F4DA8-79AB-4023-8174-FDE686C4C7D6.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 39
biliyorum kuzum konustuk ya senle
doğru diyorsun yumurtlamayı takip etmek önemli
benim bugün öğleden sonra yaptıgım böyleydi bak yollayayım bakalım 8 saatte neler değişmiş
Biliyorum canım. Bide şimdi yaptığını gönder. Sen pozitifi yakaladım mı yoksa bekliyor musun halen

Biliyorum canım. Bide şimdi yaptığını gönder. Sen pozitifi yakaladım mı yoksa bekliyor musun halen

daha bekliyorum canım şimdiki de böyle daha var bana bir iki gün

Eklentiler

• 90AE07B8-1055-4264-8C78-B0A7E04A72F1.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 40
Hayırlısı canım inşallah bu ay yüzümüz güler. Ama sen tedbiri elden bırakma elinde test olduğu sürece yapmaya devam et.

inşallah canım
çok testim var günde iki yapıcam artık sabah 11
akşam 6 gibi bir de

Aynen öyle yap canım çünkü yumurta çatladığı gibi silikleşiyor anlamıyorsun çatladığını. Ben dün öğlen yaptım koyuydu akşam 7 gibi silikleşmişti

Aynen öyle yap canım çünkü yumurta çatladığı gibi silikleşiyor anlamıyorsun çatladığını. Ben dün öğlen yaptım koyuydu akşam 7 gibi silikleşmişti

takip dikkatli yapılmalı haklısın
kaç saattir pik haldeydi ne zaman çatlicak bilemiyoruz
biz yalnızca o anı ölçüyoruz

Aynen canım mesela benim 2 gün pik yaptı reglime yakın olan testlerim dün akşam silikleşmeye başladı işte. Ayın 2 sinde regli olmazsam umutlancam. Gerçi yumurtladıktan 14 gün sonra regli oluyorsun ama ben hangi yumurtlaya göre hesaplayacağım bilmiyorum.

azıcık koyulaştı gibi
öğlenki ve şimdiki testler

Eklentiler

• FF087884-A16C-4BD5-87C2-37840C33B284.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 45
azıcık koyulaştı gibi
öğlenki ve şimdiki testler
Bence de koyulaşmış canım bi kaç güne iyice koyulaşır. Bol bol dua edelim birbirimize kulun kula ettiği dua kabul olurmuş. Rabbim bu ay yüÜmüü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…