Valla canım benim adete 5 gün kala kopkoyu oldu 2. Kez 2 güne Yakın koyu kaldı bugün öğleden sonra silikleşmiş yumurtladım galiba. Kendimi tavuk gibi hissetmeye başladım iyice.hadi ben de bir ovu testi patlatayım :)
acaba 8 saatte nasıl değişiklikler oluyor
Valla canım benim adete 5 gün kala kopkoyu oldu 2. Kez 2 güne Yakın koyu kaldı bugün öğleden sonra silikleşmiş yumurtladım galiba. Kendimi tavuk gibi hissetmeye başladım iyice.
Haber bekliyorum canım. Ama adete kadar yapmaya devam et bence ben şok oldum tekrar koyu görünce. Önce gebelik var sandım ama tekrar silikleşince dedim yine yumurtladım herhaldegidip yapıyorum bakalım nasıl çıkacak
Haber bekliyorum canım. Ama adete kadar yapmaya devam et bence ben şok oldum tekrar koyu görünce. Önce gebelik var sandım ama tekrar silikleşince dedim yine yumurtladım herhalde
Biliyorum canım. Bide şimdi yaptığını gönder. Sen pozitifi yakaladım mı yoksa bekliyor musun halenbiliyorum kuzum konustuk ya senle
doğru diyorsun yumurtlamayı takip etmek önemli
benim bugün öğleden sonra yaptıgım böyleydi bak yollayayım bakalım 8 saatte neler değişmiş
Biliyorum canım. Bide şimdi yaptığını gönder. Sen pozitifi yakaladım mı yoksa bekliyor musun halen
Hayırlısı canım inşallah bu ay yüzümüz güler. Ama sen tedbiri elden bırakma elinde test olduğu sürece yapmaya devam et.daha bekliyorum canım şimdiki de böyle daha var bana bir iki gün
Hayırlısı canım inşallah bu ay yüzümüz güler. Ama sen tedbiri elden bırakma elinde test olduğu sürece yapmaya devam et.
Aynen öyle yap canım çünkü yumurta çatladığı gibi silikleşiyor anlamıyorsun çatladığını. Ben dün öğlen yaptım koyuydu akşam 7 gibi silikleşmişti
Aynen canım mesela benim 2 gün pik yaptı reglime yakın olan testlerim dün akşam silikleşmeye başladı işte. Ayın 2 sinde regli olmazsam umutlancam. Gerçi yumurtladıktan 14 gün sonra regli oluyorsun ama ben hangi yumurtlaya göre hesaplayacağım bilmiyorum.
Bence de koyulaşmış canım bi kaç güne iyice koyulaşır. Bol bol dua edelim birbirimize kulun kula ettiği dua kabul olurmuş. Rabbim bu ay yüÜmüü güldürsünazıcık koyulaştı gibi
öğlenki ve şimdiki testler
Selam kızlar sizce ne zaman koyulaşır yanaşmışmı saat 4te yspmıştımEki Görüntüle 2152040
Çalışmalara ne zaman başlamak lazımiki üç güne çatlar gibi canım
Çalışmalara ne zaman başlamak lazım
Peki erkek bebek için ne yapmam lazım canımcanım yarın bile pik olabilir sonra çatlar sen aksatma bence başla :)
Peki erkek bebek için ne yapmam lazım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?