- 3 Eylül 2017
- 694
- 1.343
- 113
Hımmm o zaman çalışmak için erkenben tam pik oldugu gece ilişkiye giriyorum mutlaka
yani yumurta çatladıgında hazırki spermle değil de yeni gelenle karşılaşmalı
Hımmm o zaman çalışmak için erken
Çatlamazsa erkek olmaz ama kafam karıştısen çalış yine de ihmal etme :)
Çatlamazsa erkek olmaz ama kafam karıştı
Tamam canım kaç gün çalışıcam:)şöyle söyleyeyim sen yine de riske atma
Tamam canım kaç gün çalışıcam:)
Senin ilk mi yada varmıben pik olacagını anladıgım gün
pik oldugu gün ve ertesi gün sıkıştırıyorum herüfü :)
Senin ilk mi yada varmı
Maşallah Allah bağışlasıncanım 8 yasında kızım var
iki düşük
bir kimyasal hepsine ovuyla gebe kaldım
Maşallah Allah bağışlasın
yvz13 canım bir bakarmısın dünkünden daha silik niye ki ya
15.günüm bugün canımcanım dünkinden silik evet bugün kacıncı günün ona gçre yorum yapayım
Merhabalar gerçi siz yazları kaç ay olmuş umarım tutuemussunuzdur siz ne marka aldınız acaba cevap yazarsanız sevinirimEvet sipariş verdim ama daha gelmedi bugünde adetim bitti inş kaçırmam çok teşekkür ederim cvp için
Canım testlere göre henüz yumurtlama olmamış görünüyor test yapmaya devam etBende yapiyorum ilk kez bu ay ovu testi ama hic birsey anlamiyorum ve kafam cok karisti ustelik lutfen bilgisi olan yardimci olabilir mi bana
Canım benim daha tutmadı inş hala deniyorum markası LABOQUICK gittigidiyordan alıyorum ben çok güzel sonuç veriyor çokta uygun gebelik testiyle birlikte geliyor öyle al herkez onu kullanıyor çok hesaplı ve çabuk geliyorMerhabalar gerçi siz yazları kaç ay olmuş umarım tutuemussunuzdur siz ne marka aldınız acaba cevap yazarsanız sevinirim
Ovulasyon testinde tuttunuzda mi olmadıCanım benim daha tutmadı inş hala deniyorum markası LABOQUICK gittigidiyordan alıyorum ben çok güzel sonuç veriyor çokta uygun gebelik testiyle birlikte geliyor öyle al herkez onu kullanıyor çok hesaplı ve çabuk geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?