• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5029359F-83C5-4620-B64B-3652AE9D3D2E.webp
5029359F-83C5-4620-B64B-3652AE9D3D2E.webp Arkadaşlar bugün bat 20 gün ve ovulasyon testim Halen böyle ama 2 gün öncede kasık ağrım olmuştu fakat yine aynı koyuluktaydı sizce yumurtam çatlamış mı yoksa daha zamanı mı var? Yardımcı olabilir misiniz?

Eki Görüntüle 2148018 Eki Görüntüle 2148018 Arkadaşlar bugün bat 20 gün ve ovulasyon testim Halen böyle ama 2 gün öncede kasık ağrım olmuştu fakat yine aynı koyuluktaydı sizce yumurtam çatlamış mı yoksa daha zamanı mı var? Yardımcı olabilir misiniz?
Teste göre daha zamanı var gibi ve bildiğim kadarıyla yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet oluyosun. Daha 20 gün varsa çatlamamıştır

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.Adetimin başlangıcından hesaplıyarak 8. gün de ve 10. günde ovulasyon testi yaptım ama Anlamadım ilki renk koyuydu ama çok incecik bir çizgiydi ikincide çizgi kalındı rengi silikti .Acaba geçtimi yoksa daha önümüzdeki günlerdemi

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.Adetimin başlangıcından hesaplıyarak 8. gün de ve 10. günde ovulasyon testi yaptım ama Anlamadım ilki renk koyuydu ama çok incecik bir çizgiydi ikincide çizgi kalındı rengi silikti .Acaba geçtimi yoksa daha önümüzdeki günlerdemi
Bence daha erken canım ikinci çizgi diğeriyle aynı koyulukta oluyo ovülasyon günü

66EB9BF6-AD35-4E88-868E-AAD5BE78C5E8.webp Kızlar 16-18 mayıs arası ovulasyon testim pozitif çıktı değerlendirdim. Şimdi adetime 6gün kaldı ovulasyon testim tekrar koyulaşmaya başladı. Bir fikri olan var mı neden acaba.?

20180529_184457.webp böyle 3 gün çift çizgi yaşayan var mı kızlar yarın nsl çıkacak merak ediyorum.bu normal mi sizce ne yapmalıyım

Canım yumurta oluşmuş ama henüz çatlamamış. Koyuluk olduğu sürece ve silikleşmeye başladıktan sonraki bi kaç gün çalışmalara devam et.
Canım iki gecedir çalıştık bu üçüncü gece çok zor olcak yaa üst üste :( hiç istek yok ne etcez bilmem

Valla canım ne deyim al benden de o kadar ama mecbur çalıştık şimdi beklemedeyiz :dua: en son ne zaman yaptın testi
Akşam üzeri yaptım.bugün silikleşir diye bekliyordum.bi baktım çizgi koyu anaaam dedim yine nsl çalışıcaz.görev gibi oluncada ifff çok zor

Kaç gün kaldı adetine canım.
3 gün kaldı ama benim işler bu ay kafa karıştırıcı. Normalde 18 19 20 mayıs yumurtlama günümde testler pozitifi göstermişti sonra 26 27 28 de tekrar pozitif göstermeye başladı testlerim dün kan sonucunda negatifdi ama tekrar yumurtladıysam ki bi insan ayda 2 kez yumurtlar mı bekleyip görcez işte.

3 gün kaldı ama benim işler bu ay kafa karıştırıcı. Normalde 18 19 20 mayıs yumurtlama günümde testler pozitifi göstermişti sonra 26 27 28 de tekrar pozitif göstermeye başladı testlerim dün kan sonucunda negatifdi ama tekrar yumurtladıysam ki bi insan ayda 2 kez yumurtlar mı bekleyip görcez işte.
Yumurtluyormuş canım.benim arkadaşım adetine bi iki gün varken hamile kalmış anlatmıştı.

Yumurtluyormuş canım.benim arkadaşım adetine bi iki gün varken hamile kalmış anlatmıştı.
Ayy inşallah bende de öyle olur hakkımızda hayırlısı olsun canım ama sende test yapmayı bırakma sakın ve koyu günlerin hepsini değerlendirmeye çalış. Bak ben iyiki teste devam etmişim yoksa hayatta bu kadar geç yumurtlayacağım aklıma gelmezdi

hadi ben de bir ovu testi patlatayım :)
acaba 8 saatte nasıl değişiklikler oluyor

Back