- 27 Mart 2017
- 601
- 283
- 33
Hadi İnşallah bakalım güzel hbrler gelirİnşallah ya normalde çatlamıyo yumurtalarım bu ay dan umutluyum ilk kez klomen kullandım aklıma geldikçe soğan kürü yaptım kürü incir yedim bakalım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi İnşallah bakalım güzel hbrler gelirİnşallah ya normalde çatlamıyo yumurtalarım bu ay dan umutluyum ilk kez klomen kullandım aklıma geldikçe soğan kürü yaptım kürü incir yedim bakalım![]()
Teste göre daha zamanı var gibi ve bildiğim kadarıyla yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet oluyosun. Daha 20 gün varsa çatlamamıştırEki Görüntüle 2148018 Eki Görüntüle 2148018 Arkadaşlar bugün bat 20 gün ve ovulasyon testim Halen böyle ama 2 gün öncede kasık ağrım olmuştu fakat yine aynı koyuluktaydı sizce yumurtam çatlamış mı yoksa daha zamanı mı var? Yardımcı olabilir misiniz?
Yok adetime 10 gün kaldı bugün 20. Günümdeyim bişi anlamadım ben bu iştenTeste göre daha zamanı var gibi ve bildiğim kadarıyla yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet oluyosun. Daha 20 gün varsa çatlamamıştır
Sıvı alımına falan dikkat etmediyseniz yanılmıştır belki testlerYok adetime 10 gün kaldı bugün 20. Günümdeyim bişi anlamadım ben bu işten![]()
Oruçluyum sıvı almıyorum yani neyse en iyisi ben testleri yapmaya devam edeyim. Tşk ederim canımSıvı alımına falan dikkat etmediyseniz yanılmıştır belki testler
Canım bu testler negatif sen yapmaya devam et mutlaka koyulaşırYok adetime 10 gün kaldı bugün 20. Günümdeyim bişi anlamadım ben bu işten![]()
Bence daha erken canım ikinci çizgi diğeriyle aynı koyulukta oluyo ovülasyon günüarkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.Adetimin başlangıcından hesaplıyarak 8. gün de ve 10. günde ovulasyon testi yaptım ama Anlamadım ilki renk koyuydu ama çok incecik bir çizgiydi ikincide çizgi kalındı rengi silikti .Acaba geçtimi yoksa daha önümüzdeki günlerdemi
Canım yumurta oluşmuş ama henüz çatlamamış. Koyuluk olduğu sürece ve silikleşmeye başladıktan sonraki bi kaç gün çalışmalara devam et.Eki Görüntüle 2151644 böyle 3 gün çift çizgi yaşayan var mı kızlar yarın nsl çıkacak merak ediyorum.bu normal mi sizce ne yapmalıyım
Canım iki gecedir çalıştık bu üçüncü gece çok zor olcak yaa üst üsteCanım yumurta oluşmuş ama henüz çatlamamış. Koyuluk olduğu sürece ve silikleşmeye başladıktan sonraki bi kaç gün çalışmalara devam et.
Valla canım ne deyim al benden de o kadar ama mecbur çalıştık şimdi beklemedeyizCanım iki gecedir çalıştık bu üçüncü gece çok zor olcak yaa üst üstehiç istek yok ne etcez bilmem
Akşam üzeri yaptım.bugün silikleşir diye bekliyordum.bi baktım çizgi koyu anaaam dedim yine nsl çalışıcaz.görev gibi oluncada ifff çok zorValla canım ne deyim al benden de o kadar ama mecbur çalıştık şimdi beklemedeyizen son ne zaman yaptın testi
Kaç gün kaldı adetine canım.Valla canım ne deyim al benden de o kadar ama mecbur çalıştık şimdi beklemedeyizen son ne zaman yaptın testi
3 gün kaldı ama benim işler bu ay kafa karıştırıcı. Normalde 18 19 20 mayıs yumurtlama günümde testler pozitifi göstermişti sonra 26 27 28 de tekrar pozitif göstermeye başladı testlerim dün kan sonucunda negatifdi ama tekrar yumurtladıysam ki bi insan ayda 2 kez yumurtlar mı bekleyip görcez işte.Kaç gün kaldı adetine canım.
Yumurtluyormuş canım.benim arkadaşım adetine bi iki gün varken hamile kalmış anlatmıştı.3 gün kaldı ama benim işler bu ay kafa karıştırıcı. Normalde 18 19 20 mayıs yumurtlama günümde testler pozitifi göstermişti sonra 26 27 28 de tekrar pozitif göstermeye başladı testlerim dün kan sonucunda negatifdi ama tekrar yumurtladıysam ki bi insan ayda 2 kez yumurtlar mı bekleyip görcez işte.
Ayy inşallah bende de öyle olur hakkımızda hayırlısı olsun canım ama sende test yapmayı bırakma sakın ve koyu günlerin hepsini değerlendirmeye çalış. Bak ben iyiki teste devam etmişim yoksa hayatta bu kadar geç yumurtlayacağım aklıma gelmezdiYumurtluyormuş canım.benim arkadaşım adetine bi iki gün varken hamile kalmış anlatmıştı.