• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dahada koyulasacagi zaman olacaktır diye düşünüyorum
Evet olabilir ben şüphelendim ne biliyim üstüne görmüş olabiliryim diye regl den önce test yapmıştım negatif çıkmıştı valla beynim karıştı artık rabbim evlat verse stresim gitse artık kafayı yemek üzereyim ben

Evet olabilir ben şüphelendim ne biliyim üstüne görmüş olabiliryim diye regl den önce test yapmıştım negatif çıkmıştı valla beynim karıştı artık rabbim evlat verse stresim gitse artık kafayı yemek üzereyim ben

Inşallah canım inan hepimizin beklentisi o yonde

Bende bu ay kullandım sanırım hamileyim adetime 4 gün var ama erken gebelik testinde gördüm ikinci çizgiyi

Kızlar adetim biteli 3 gün oldu ovulasyon testine başladım 2 gündür ve 2.Günü böyle ikinci çizginin belirgin olması normalmi ? Sizce bukadar kısa sürede yumurtlama başlamış olabilirmi daha öncede gebelik bekliyordum erkenden regl oldum 21. Günde geldi şaşırdım bitti iki gün sürdü şimdi bu normalmi bilen varmı bakarmısınız resme
Canım bende test yaptım adetim bitti ilk günüm ilk kez yaptım silik çıktı ama benim döngüm 30 gün adet biter bitmez mi başlıyor bizim yumurtlama acaba yarın da yapıcam bakalım koyulaşacak mı

Eklentiler

• 3A7679D5-3207-40A6-B560-9BB2B46A426C.webp
    3A7679D5-3207-40A6-B560-9BB2B46A426C.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 76
Ca
Canım bende test yaptım adetim bitti ilk günüm ilk kez yaptım silik çıktı ama benim döngüm 30 gün adet biter bitmez mi başlıyor bizim yumurtlama acaba yarın da yapıcam bakalım koyulaşacak mı
valla benim 24 günde bir geliyor bu ay 12. Gün koyu çizgiyi

Canım ben 24 gün bir adet oluyorum bu ay 12. Gün çift çizgiyi gördüm ve bittiğinden beri test yapıyorum dün ilk defa ama bugğn yaptım ikinci çizgi biraz silikti yani ogünü yakala diyorlardı birliktelik oldu ama işte şüphe gitmiyor aklımızdan inş nasip olur bu ay herkeze

Canım ben 24 gün bir adet oluyorum bu ay 12. Gün çift çizgiyi gördüm ve bittiğinden beri test yapıyorum dün ilk defa ama bugğn yaptım ikinci çizgi biraz silikti yani ogünü yakala diyorlardı birliktelik oldu ama işte şüphe gitmiyor aklımızdan inş nasip olur bu ay herkeze
İnşallah canım sanırım ben bu ay erken yumurtlayacağım hadi hayırlısı :)

Arkadaşlar Merhaba! Uzun süredir takipteyim ama kayıt olmak şimdi nasip oldu biz eşimle dün ve bugün pozitifi gördük bugün biraz silikti ve bu iki günü değerlendirdik sizce bu kadar yeterli mi yoksa daha yapmamız mı gerekiyor

Bende n11 den laboquick sipariş ettim yatın gelir inşallah adetim bi iki güne bitecek akşamları yapmaya başlıcam vücut o kadar değişik bir yapıt ki her ay Farklı zamanlarda yumurtlama olabilir ve 6 aydır hamile kalamayan ben bu ayı da kaçırmak istemiyorum sizde öyle yapın kızlar saatinizi ayarlayın testten 2 saat önce sıvı almayı kesin en bir hafta aynı saatlerde evde olun misafir kabul etmeyin ve günlerimizi iyi değerlendirelim Mart ayı umudumuz mutluluğumuz olsun inşallah :)

Bende n11 den laboquick sipariş ettim yatın gelir inşallah adetim bi iki güne bitecek akşamları yapmaya başlıcam vücut o kadar değişik bir yapıt ki her ay Farklı zamanlarda yumurtlama olabilir ve 6 aydır hamile kalamayan ben bu ayı da kaçırmak istemiyorum sizde öyle yapın kızlar saatinizi ayarlayın testten 2 saat önce sıvı almayı kesin en bir hafta aynı saatlerde evde olun misafir kabul etmeyin ve günlerimizi iyi değerlendirelim Mart ayı umudumuz mutluluğumuz olsun inşallah :)
Bende öyle yaptım canım adet bitince hemen başladım ama dr gitmiştim hemen başlama yumurtlama bir hafta sonra olur demişti ve öyle oldu 24 günde bir adet oluyorum 12. Gün kopkoyu çift çizgiyi gördüm çok şaşırdım inş işe yarar birlikte oldum kasık ağrım olmuştu ogün farkettim zaten mart ayı benimde umudum 2 ay önce düşün yaptım 8 aylık evliyim okadar çok istiyorum ki bir evladım olsun herkez için dua ediyorum emin olun

Bak canım 12 test yaptım hergün bir tane en sonuncusu bu resimde net değildir belki ama çift çizgi koyu hatta T Cden daha koyu bu önemli olanmış zaten ogün ve ertesi birlikte olduk sende öyle yap kaçırma sakın özellikle koyu gördüğün ertesi günü önemli

Eklentiler

• 37DBA26C-6F2E-480F-9247-CAF4E3F1B104.webp
    37DBA26C-6F2E-480F-9247-CAF4E3F1B104.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 124
Bu arada bende gittigidiyordan aldım 20 li ovulasyon testi ve 4 tane gebelik testi 25 liraya aldım kargo bedava ve çok güzel çalışıyordu çok memnun kaldım herkeze tavsiye ederim

Bu arada bende gittigidiyordan aldım 20 li ovulasyon testi ve 4 tane gebelik testi 25 liraya aldım kargo bedava ve çok güzel çalışıyordu çok memnun kaldım herkeze tavsiye ederim
Tavsiyelerin için teşekkür ederim Benimde testlerim bugün geldi

Sen sabah akşam mı yaptın kaç gibi
En güzel sonuç sabah 7 gibi wc kalkıyorum tekrar yatıyorum tabi evdeyim çalışanlar yapamaz sonra 11 de kalkıp sıkışık oluyorum hiç su içmiyorum 4 saat iyi oluyo uyuduğum için test yapıyorum sonuçlar net çıkıyor akşam 8 den önce yaparsan 4 saat öncesinde sıvı alımını kesmen ve iki saat kala sıkışık olman lazım oda güzel sonuç veriyor

En güzel sonuç sabah 7 gibi wc kalkıyorum tekrar yatıyorum tabi evdeyim çalışanlar yapamaz sonra 11 de kalkıp sıkışık oluyorum hiç su içmiyorum 4 saat iyi oluyo uyuduğum için test yapıyorum sonuçlar net çıkıyor akşam 8 den önce yaparsan 4 saat öncesinde sıvı alımını kesmen ve iki saat kala sıkışık olman lazım oda güzel sonuç veriyor

Denicem kesinlikle bu gruba neden kimse yazmıyor hamile kalmak isteyenlerin bunu denemesi lazım ve birbirimize yardımcı olmalıyız bence nerdesiniz kızlar

Mrb cnm benimde adetlerim düzensiz bu ay İlk kez ovulasyon testi kullandım ve hamileyim
Ayy çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim bize çok dua et .
Testleri kaç gibi yaptın bide özel değilse çift koyu çizgiyi görünce peşpeşe her gece birliktelik oldu mu

İnş bizde hamile kalırız düşük yaptığım için benim için okadar önemliki çok istiyorum rabbim bizede nasip etsin ve hamile kalanlar bizede sua edin olurmu

Back