Tekrar yapsan ya testin varsaKizlar yaa benim bu sabahki test once silik sonradan koyulasma oldu
Bugün piksin bence.hadi rastgele:)Bunu da şimdi yaptım. 5 dakika içinde bu şekilde paylaşıyorum
Tekrar teste bağımlı oldum resmen
Ben de sabah sormuştum bi ayda birden çok yumurta olabiliyomuş ama cidden öyle mi bilmiyorumMerabaa ben laboquick ovu testi aldım bu ay 2. Kez net çift çizgi gördüm ne demek aceba bilen varmııı..
Ben 2 gün önce doktora gitti yumurtam çatlamış devam etmemi söledi fakat bugünkü testimin hala bu kdr net olması merak duygusu uyandırdı açıkçasıBen de sabah sormuştum bi ayda birden çok yumurta olabiliyomuş ama cidden öyle mi bilmiyorum
Test mi bozuk acaba canım bilemedim rengi baya dağılmış başka var mı elinde yapsan bi tane daha
İnşallah tutmuştur bebiş sağlığıyla kucağına alırsınBen 2 gün önce doktora gitti yumurtam çatlamış devam etmemi söledi fakat bugünkü testimin hala bu kdr net olması merak duygusu uyandırdı açıkçası
Evet canım mürekkep dağılmış gibi olmuş akşam bir daha deneyeyim haklisinTest mi bozuk acaba canım bilemedim rengi baya dağılmış başka var mı elinde yapsan bi tane daha
Amin hepimizin tutsun resmi atmaya çalışıyorumfa hata veriorrİnşallah tutmuştur bebiş sağlığıyla kucağına alırsın
Amin hepimizin tutsun resmi atmaya çalışıyorumfa hata veriorr
3 gün önce yaptığımda bu kdr belirgindi diğer günler brz netliği kayboldu bugün tekrar yaptım bu şekilde çıktı anlam veremedim neden 2. Kez net çizgi olurkiiOo baya belirgin bence yarın falan çatlicak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?