Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bazı insanlar adet günün de bile yumurtluyo canım sen yılmadan devam et ben 16. Günümde yumurtladım bu ay :)

bakalım o zaman test yapmaya devam :)
her gun aynı saatte yapın yazıyo içinde
ben yarından itibaren bi sabah bi öğlenden sonra yapayım diyorum
gereksiz mi olur?

bakalım o zaman test yapmaya devam :)
her gun aynı saatte yapın yazıyo içinde
ben yarından itibaren bi sabah bi öğlenden sonra yapayım diyorum
gereksiz mi olur?

Çok birşey farketmez hem sabah hem öğlen yapacağına bir sabah bir de akşam 10da falan yap hem iki test arasında 8 saat geçmesi gerekiyormuş ben böyle yaptım akşam 10da iki çizgiyi yakaladım :)

Çok birşey farketmez hem sabah hem öğlen yapacağına bir sabah bir de akşam 10da falan yap hem iki test arasında 8 saat geçmesi gerekiyormuş ben böyle yaptım akşam 10da iki çizgiyi yakaladım :)

benim testin içinde saatler yazmışlar
en uygun 11 - 15 - 18 saatleriymiş
18'e kadar yapın yazıyor
ne fark edecekse??
gece de yapmayı deniyim bari yarından itibaren

benim testin içinde saatler yazmışlar
en uygun 11 - 15 - 18 saatleriymiş
18'e kadar yapın yazıyor
ne fark edecekse??
gece de yapmayı deniyim bari yarından itibaren

Sanırım o bahsettikleri saatlerde hormonlar yüksek seviyeye ulaşıyor canım. Ama bence birşey farketmez sen bi sabah bir de akşam yap bende bu şekilde buldum sorun olmuyor yani

Ben bişi dicem ovülasyon testi nde hamilelik çıkabilir mi ben test yaptım yarın adet günüm. Ovülasyon da çıktı çizgi ama normal teste cıkmadı
Cnm ben yukarda hem ovülasyon hemde hcg testi koymuştum bnm ovülasyon da hiç çizgi yok hcg de silik çıkmıstı çift çizgi çıkınca gebelik oluo bnm bildiğim oda ilerleyen haftalarda gösteriyor galiba

Cnm ben yukarda hem ovülasyon hemde hcg testi koymuştum bnm ovülasyon da hiç çizgi yok hcg de silik çıkmıstı çift çizgi çıkınca gebelik oluo bnm bildiğim oda ilerleyen haftalarda gösteriyor galiba
IMG-20180207-WA0013.jpeg bu ovülasyon
IMG-20180207-WA0015.jpeg bu da hcg

Back