Aynen canim herseyin hayirlisi olacagi varsa olur artik kismetCanım hayırlısı olsun inşallah hakkında vardır bunda da bi hayır sıkma canını bende hasta olucam galiba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canim herseyin hayirlisi olacagi varsa olur artik kismetCanım hayırlısı olsun inşallah hakkında vardır bunda da bi hayır sıkma canını bende hasta olucam galiba
Cnm hayırlısı olsun inşallah olmadıysa bi sebebi vardır mutlaka inş en kısa sürede gelir bebişin cnmHanimlar ben kırmızıyı gördüm simdi artik obur aya bakacam kismet ama cokta stres yapmicam kendime olsun diye valla kafayi yiyorum snr![]()
Ben de bu ay ovulasyon testi kullandim canim 3 gun once yumurtlama gunumdu. Suan bende senin gibi merakla bekliyorum 3 gunde de gebelik belli olmazki anca döllenme olusmustur rahime yerlesmesi bi hafta on gun sürüyormuş. Anca bi hafta sonra falan belli olur bizimki bence
Canım çok sevindim tebrik ediyorum.. Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah :)Cnm hayırlısı olsun inşallah olmadıysa bi sebebi vardır mutlaka inş en kısa sürede gelir bebişin cnm
Amin cnm bugun tekrar kan vercem inşallah artmıştır değer dua edin Rabbim sizede versin en kısa sürede inşallahhCanım çok sevindim tebrik ediyorum.. Allah sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah :)
Hadi inşallah canımAmin cnm bugun tekrar kan vercem inşallah artmıştır değer dua edin Rabbim sizede versin en kısa sürede inşallahh
bugün 14. gün
test yine negatif :)
ne zaman yumurtluyorum ben ya
Bazı insanlar adet günün de bile yumurtluyo canım sen yılmadan devam et ben 16. Günümde yumurtladım bu ay :)
bakalım o zaman test yapmaya devam :)
her gun aynı saatte yapın yazıyo içinde
ben yarından itibaren bi sabah bi öğlenden sonra yapayım diyorum
gereksiz mi olur?
Çok birşey farketmez hem sabah hem öğlen yapacağına bir sabah bir de akşam 10da falan yap hem iki test arasında 8 saat geçmesi gerekiyormuş ben böyle yaptım akşam 10da iki çizgiyi yakaladım :)
benim testin içinde saatler yazmışlar
en uygun 11 - 15 - 18 saatleriymiş
18'e kadar yapın yazıyor
ne fark edecekse??
gece de yapmayı deniyim bari yarından itibaren
teşekkürler...Sanırım o bahsettikleri saatlerde hormonlar yüksek seviyeye ulaşıyor canım. Ama bence birşey farketmez sen bi sabah bir de akşam yap bende bu şekilde buldum sorun olmuyor yani
teşekkürler...
insanın kendi üstünde deney yapması da garip bir şekilde hoşuma gidiyor![]()
Hayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallahAmin cnm bugun tekrar kan vercem inşallah artmıştır değer dua edin Rabbim sizede versin en kısa sürede inşallahh
Ben bişi dicem ovülasyon testi nde hamilelik çıkabilir mi ben test yaptım yarın adet günüm. Ovülasyon da çıktı çizgi ama normal teste cıkmadıHayırlı olsun canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallah
Cnm ben yukarda hem ovülasyon hemde hcg testi koymuştum bnm ovülasyon da hiç çizgi yok hcg de silik çıkmıstı çift çizgi çıkınca gebelik oluo bnm bildiğim oda ilerleyen haftalarda gösteriyor galibaBen bişi dicem ovülasyon testi nde hamilelik çıkabilir mi ben test yaptım yarın adet günüm. Ovülasyon da çıktı çizgi ama normal teste cıkmadı
Kızlar varmı bi yorumunuz
Cnm bat ne zamandı senin adetler düZenlimi