- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm öncelikle kaç günde bi adet oluyorsun hergün aynı saatte yaparsan daha verimli oluyor 2-3 saat sıvı almamaya çalısıosn testi yapmadan önce eğer yumurtlama gününde değilsen testler genelde ya tek çizgi yada silik 2. Çizgi şeklinde çıkar yumurtlama günü çift çizgi ve koyu olarak görürsün koyu çizgiyi gördüğün gün yumurtlama günün o günü değerlendiriyoruz mutlaka zaten yumurta çatlayınca da ikinci çizgi siliniyor varsa aklında soru cevaplarım cnm inş sende bebişine kavusursunKızlar merhaba,
Adet oluyum bende ovulasyon testi kullanıcam. Ama nasıl kullanılır bilmiyorum. Şöyle ki iki çizgi olunca napmalı tek çizgi olunca napmalı?Pik oldu ne demek? Bilen birisi beni aydınlatabilir mi Allah aşkına yaa
Bir gun daha beklicem cnm esim yarin birlikte gideriz dedi bnd erken gebelik testi aliyim bide diyorum snrda kan veririm artik valla normalde gecikmezdim ama acaba hsg cekiminden snr gecikme oluyormu anlamadim bende cnm artik hayirlisiSen kan vercekn cnm noldu adetin geçio mu normalde böyle
Cnm öncelikle kaç günde bi adet oluyorsun hergün aynı saatte yaparsan daha verimli oluyor 2-3 saat sıvı almamaya çalısıosn testi yapmadan önce eğer yumurtlama gününde değilsen testler genelde ya tek çizgi yada silik 2. Çizgi şeklinde çıkar yumurtlama günü çift çizgi ve koyu olarak görürsün koyu çizgiyi gördüğün gün yumurtlama günün o günü değerlendiriyoruz mutlaka zaten yumurta çatlayınca da ikinci çizgi siliniyor varsa aklında soru cevaplarım cnm inş sende bebişine kavusursun
Çatladım valla yap arrk şu erken gebeliği:)Bir gun daha beklicem cnm esim yarin birlikte gideriz dedi bnd erken gebelik testi aliyim bide diyorum snrda kan veririm artik valla normalde gecikmezdim ama acaba hsg cekiminden snr gecikme oluyormu anlamadim bende cnm artik hayirlisi
Tamam cnm burdan yapip atarim sana hemen ins vardir benimde bebisim sancidan dolayi hic umidim yokta artik kismet napalimÇatladım valla yap arrk şu erken gebeliği:)
O zaman 30 günde bi oluyorsan adetin 12. Gününden sonra başlayabilirsin testlere geç yumurtluyosun herhalde döngün uzun çünküCanım çok tşk ederim ilgin için. Ben klomen ve çatlatma iğnesi kullancam bu ayda. Adet olmama 2 gün kaldı. Normalde 35-40 günde adet oluyorum. Ama çatlatma iğnesiyle geçen ay 30 günde adet oldum.Dr beni zaten kontrole çağırıyo yumrtalarım büyüyene kadar ve söylüyordu 1-2 güne çatlar diye. Ben tam çatladığındanda emin olmak istiyorum.
Bende umutsuzdum cnm hatırlasana olcam kesin diodum allah bilir tabi nasip bu işler ama er yada geç öğrencen var mı yokmu bekliyorum haber sendenTamam cnm burdan yapip atarim sana hemen ins vardir benimde bebisim sancidan dolayi hic umidim yokta artik kismet napalim
O zaman 30 günde bi oluyorsan adetin 12. Gününden sonra başlayabilirsin testlere geç yumurtluyosun herhalde döngün uzun çünkü
Tamam canim burdan yazcam sana resmide atarimBende umutsuzdum cnm hatırlasana olcam kesin diodum allah bilir tabi nasip bu işler ama er yada geç öğrencen var mı yokmu bekliyorum haber senden
O zaman sen 12.gün fln başla kaçırmazsn hemCanım Dr 15. gün gittiğimde 1-2 güne çatlar demişti. 15. günde 18 mm di
O zaman sen 12.gün fln başla kaçırmazsn hem
Canım ben ovulasyon testiyle öğrendim ama adetime 4 gün vardırkızlar geçen ay adetim 15inde ondan önceki ay 12sindeydi. şimdi adetime 9 gün var. eğer gebelik varsa ovulasyon testinde çıkar mı ? ne zaman çıkar eger çıkarsa ?
Hiç.bilmiyoeum cnm onu bal tarçın yumurta gelişimi için ama tabi bilmiyorum12. günde 13 mm olmuştu. Bu ay bal tarçın çörekotu yapmayı düşünüyorum klomenle bu kür fazla mı olur acaba.Bilgin var mı bu konuyla ilgili.
Cnm bnm 6 gün varken çıkmadı dün öğrendim gebeliği dün yaptım dünde çıkmadı bnce bekle bnm moralim bozulmuştu baya yani yüzde yüz göstermiyor gebeliği hiç kendini strese sokma yapıpkızlar geçen ay adetim 15inde ondan önceki ay 12sindeydi. şimdi adetime 9 gün var. eğer gebelik varsa ovulasyon testinde çıkar mı ? ne zaman çıkar eger çıkarsa ?
Hiç.bilmiyoeum cnm onu bal tarçın yumurta gelişimi için ama tabi bilmiyorum
Aynen cnm o yuzden bende birşey diyemedim kullanan arkadaslar varsa belki yazarlarBen klomen kullanıcam açıkçası tereddütte kaldım. Yumurtalarım çok oluşur ve büyür kist oluşur diye
Aynen cnm o yuzden bende birşey diyemedim kullanan arkadaslar varsa belki yazarlar