Düzenli canım yarın batCnm bat ne zamandı senin adetler düZenlimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düzenli canım yarın batCnm bat ne zamandı senin adetler düZenlimi
Erken gebelik yapabilirsin cnm ama bekle istrrsen zaten yarın gününmüş olmazsan erken gebelik yaparsınDüzenli canım yarın bat
Canım öyle bi deneyimddedim normal gebelik de cıkmadı bende yarını beklicem acayip akıntım çoğaldıCanım ovulasyon testlerinde hep ikinci çizgi silik çıkıyor zaten çünkü LH hormonu kadınlarda yumurtlama döneminin dışında da az miktarda salgılanıyor bunla gebelik anlaman cok zor oyuzden. Hassas gebelik testleri var adetten bi hafta oncesine kadar ölçebiliyor onu denesen bir de ?
Üff benim de aynıCanım öyle bi deneyimddedim normal gebelik de cıkmadı bende yarını beklicem acayip akıntım çoğaldı
Senin bat ne zaman canımÜff benim de aynı![]()
Üff benim de aynı![]()
İns canim kismet ovulasyon testinide takip etmisdim ama bi yerde hata yaptim yada yumurtam geç catlamisda olabilir kismet artik cnmCnm hayırlısı olsun inşallah olmadıysa bi sebebi vardır mutlaka inş en kısa sürede gelir bebişin cnm
Şaşırtıcı yaa vallaAynen oyle benimde kanamam kesildi anlamadim iki uc damla geldi snr birsey yok kafayi yedim olsamda rahaylasam diye test bugunde yaptim ondada cikmadi ama hastada olamiyorum
Sorma canim bende iyice stres yaptim sanirim kendime kesildi yarina gelir ins artik bekliyorum olsam rahatlicam artik bende 6 gun snr bitince ovulasyonumu takip edecem daha dikkatli insallah cnmŞaşırtıcı yaa valla
İnş cnm ama gecikme dvm ederse Dr a git cnm mutlakaSorma canim bende iyice stres yaptim sanirim kendime kesildi yarina gelir ins artik bekliyorum olsam rahatlicam artik bende 6 gun snr bitince ovulasyonumu takip edecem daha dikkatli insallah cnm
İyi olur inşallah canım yaSorma canim bende iyice stres yaptim sanirim kendime kesildi yarina gelir ins artik bekliyorum olsam rahatlicam artik bende 6 gun snr bitince ovulasyonumu takip edecem daha dikkatli insallah cnm
28 gunde bir oluyordum simdi 30 gune ciktim valla bende anlamadim kizlar artik bebiş yok ona kesin eminimde bari reglimi tam olsam stresimde azalir ins obur aya mutlu haberler veririm sizlere kizlar 1p tane ovulasyon testi alcam bu sefer bakalim daha dikkatli olcam bu ay bide doktora gidiyim artik olmassa oule takip edicem cumada bi kan veriyim hormin testi icin bakalim sonuclar ins iyi cikar insİnş cnm ama gecikme dvm ederse Dr a git cnm mutlaka
İnş.cnm inş merak etme herşey daha gzl olacak inşallah hepimiz için ben inanıyorum yanınızdayım herzaman28 gunde bir oluyordum simdi 30 gune ciktim valla bende anlamadim kizlar artik bebiş yok ona kesin eminimde bari reglimi tam olsam stresimde azalir ins obur aya mutlu haberler veririm sizlere kizlar 1p tane ovulasyon testi alcam bu sefer bakalim daha dikkatli olcam bu ay bide doktora gidiyim artik olmassa oule takip edicem cumada bi kan veriyim hormin testi icin bakalim sonuclar ins iyi cikar ins
Ins canim sende birsey yokmu daha tatlimİyi olur inşallah canım ya
Sagol canim benim iyi dileklerin icin rabbim seninde yureginin guzelligini bebisini kucagina saglikla almayi nasip eder ins tatlim mart ayindada bizler sana müjdeli haberi veririz hayirlisiyla insallahİnş.cnm inş merak etme herşey daha gzl olacak inşallah hepimiz için ben inanıyorum yanınızdayım herzaman
Canım yumurtluyor olabilir misin? Bu belirtiler yumurtlama belirtisi de olabilir.Benimde akıntım sol kasıkta ağrım falan var ama yunurtlama gunum daha yeni bitti 4 gun falan oldu bata da 10 gün var nasil bekliycem bilmiyorum