Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım ovulasyon testlerinde hep ikinci çizgi silik çıkıyor zaten çünkü LH hormonu kadınlarda yumurtlama döneminin dışında da az miktarda salgılanıyor bunla gebelik anlaman cok zor oyuzden. Hassas gebelik testleri var adetten bi hafta oncesine kadar ölçebiliyor onu denesen bir de ?
Canım öyle bi deneyimddedim normal gebelik de cıkmadı bende yarını beklicem acayip akıntım çoğaldı

Aynen oyle benimde kanamam kesildi anlamadim iki uc damla geldi snr birsey yok kafayi yedim olsamda rahaylasam diye test bugunde yaptim ondada cikmadi ama hastada olamiyorum

İnş cnm ama gecikme dvm ederse Dr a git cnm mutlaka
28 gunde bir oluyordum simdi 30 gune ciktim valla bende anlamadim kizlar artik bebiş yok ona kesin eminimde bari reglimi tam olsam stresimde azalir ins obur aya mutlu haberler veririm sizlere kizlar 1p tane ovulasyon testi alcam bu sefer bakalim daha dikkatli olcam bu ay bide doktora gidiyim artik olmassa oule takip edicem cumada bi kan veriyim hormin testi icin bakalim sonuclar ins iyi cikar ins

28 gunde bir oluyordum simdi 30 gune ciktim valla bende anlamadim kizlar artik bebiş yok ona kesin eminimde bari reglimi tam olsam stresimde azalir ins obur aya mutlu haberler veririm sizlere kizlar 1p tane ovulasyon testi alcam bu sefer bakalim daha dikkatli olcam bu ay bide doktora gidiyim artik olmassa oule takip edicem cumada bi kan veriyim hormin testi icin bakalim sonuclar ins iyi cikar ins
İnş.cnm inş merak etme herşey daha gzl olacak inşallah hepimiz için ben inanıyorum yanınızdayım herzaman

İyi olur inşallah canım ya
Ins canim sende birsey yokmu daha tatlim
İnş.cnm inş merak etme herşey daha gzl olacak inşallah hepimiz için ben inanıyorum yanınızdayım herzaman
Sagol canim benim iyi dileklerin icin rabbim seninde yureginin guzelligini bebisini kucagina saglikla almayi nasip eder ins tatlim mart ayindada bizler sana müjdeli haberi veririz hayirlisiyla insallah

Kızlar merhaba bugün sırf meraktan ovulasyon testi yaptım sat 15 Ocaktı bat a 8 gün kaldı Silikte olsa böyle çıkması normal mi sizce

Eklentiler

• 3EE7F421-4E8B-4B7F-AA2F-229835C87F36.jpeg
    3EE7F421-4E8B-4B7F-AA2F-229835C87F36.jpeg
    97,6 KB · Görüntüleme: 43
Back