Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
28 gunde bir oluyordum simdi 30 gune ciktim valla bende anlamadim kizlar artik bebiş yok ona kesin eminimde bari reglimi tam olsam stresimde azalir ins obur aya mutlu haberler veririm sizlere kizlar 1p tane ovulasyon testi alcam bu sefer bakalim daha dikkatli olcam bu ay bide doktora gidiyim artik olmassa oule takip edicem cumada bi kan veriyim hormin testi icin bakalim sonuclar ins iyi cikar ins
İnş kuzum inş dua ediyorum sizin için

Bugün 15. günüm
Sabah 11 ve akşam 10 da ovulasyon testi yapacağım
Sol yumurtalığımda ağrı var bugün yarın yumurtlarım gibi

Kardeşim misaifrliğe geldi istediğimiz gibi takılamıyorum :KK43:

Bugün 15. günüm
Sabah 11 ve akşam 10 da ovulasyon testi yapacağım
Sol yumurtalığımda ağrı var bugün yarın yumurtlarım gibi

Kardeşim misaifrliğe geldi istediğimiz gibi takılamıyorum :KK43:
İnş kaçırmasın cnm ama çokta ilişki olmadı diye üzülme bak bnm 3 ilişki ile geldi 20-21-24 ünde ilişki oldu sadece 24 ü yumurtlama günümdü hangisinde tuttu bilmiyoeum ama Rabbim ol derse oluyor işde

İnş kaçırmasın cnm ama çokta ilişki olmadı diye üzülme bak bnm 3 ilişki ile geldi 20-21-24 ünde ilişki oldu sadece 24 ü yumurtlama günümdü hangisinde tuttu bilmiyoeum ama Rabbim ol derse oluyor işde

Evet denk geleceği varsa oluyor
Yakınlaşıyoruz yine eşimle de sınırlı oluyor yani :oops:
Bakalım yakalayabilecek miyim yumurtlamayı

kızlar yumurtalama sadece 1 gun mu olur yoksa 2 3 gun de olur mu. benım bu ay 2 gunde çift çizgi çıkmıştı

Ins canim sende birsey yokmu daha tatlim

Sagol canim benim iyi dileklerin icin rabbim seninde yureginin guzelligini bebisini kucagina saglikla almayi nasip eder ins tatlim mart ayindada bizler sana müjdeli haberi veririz hayirlisiyla insallah
Daha bişi yok canım agrım var

kızlar yumurtalama sadece 1 gun mu olur yoksa 2 3 gun de olur mu. benım bu ay 2 gunde çift çizgi çıkmıştı
Ayda iki kere yumurtlama duymuştum cnm çift yumurta ikizleri fln öyle oluyo işde olabilir yani büyük şans öyle bişi yakaladıysan şansın artar

Ayda iki kere yumurtlama duymuştum cnm çift yumurta ikizleri fln öyle oluyo işde olabilir yani büyük şans öyle bişi yakaladıysan şansın artar

canım yakaladım 2gun ustuste ama 2gun ve oncesındekı gun ılıskı oldu. 3 gun ust uste tavsıye etmıyolar malum gun asırı dıyolar bılmıyorum. şimdi adetime gecen aya gore 1 hafta var ama belırtıler basladı sankı bılemedım

canım yakaladım 2gun ustuste ama 2gun ve oncesındekı gun ılıskı oldu. 3 gun ust uste tavsıye etmıyolar malum gun asırı dıyolar bılmıyorum. şimdi adetime gecen aya gore 1 hafta var ama belırtıler basladı sankı bılemedım
Ay inşallah cnm vardır gögüs hassasiyeti hafif baş dönmesi kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerde koyuluk ve hafif damarlarda belirginlik benim belirtilerimdi cnm bide idrar hep koyu renk oluodu son günlerde inş sende yavruna kavuşursun bu ay

Ay inşallah cnm vardır gögüs hassasiyeti hafif baş dönmesi kasık ağrısı bel ağrısı göğüslerde koyuluk ve hafif damarlarda belirginlik benim belirtilerimdi cnm bide idrar hep koyu renk oluodu son günlerde inş sende yavruna kavuşursun bu ay

bunların hepsi benim adet belirtim o yüzden bilmiyorum canım. hayırlısı bakalım. seninde bebegın hayırlı olsun ınsallah sag salım kavusursun vatana mıllete hayırlı bır evlat olur

IMG_0612.JPG IMG_0614.JPG IMG_0616.JPG IMG_0618.JPG

Şimdi size 12. Günden itibaren 4 ovulasyon testimi ekledim
Neden hiç koyulaşmıyor ya
Adetlerim 30-32 günde bir oluyor
Daha erken mi ki

Telefondaki uygulamaya göre 10 şubat benim yumurtlama günüm olarak görülüyor
Belki de ben acele ediyorumdur

Eki Görüntüle 2108109 Eki Görüntüle 2108110 Eki Görüntüle 2108113 Eki Görüntüle 2108115

Şimdi size 12. Günden itibaren 4 ovulasyon testimi ekledim
Neden hiç koyulaşmıyor ya
Adetlerim 30-32 günde bir oluyor
Daha erken mi ki
Canım bu ovulasyondan ben bişey anlamadım giderek silikleşmesi gereken test bat a 7 gün kalmış gittikçe koyulaşıyor belki geç yumurtlama oluyodur senin ilerleyen günleri takip et bakalım,buda benimkiler

Eklentiler

• F8ADA80E-55F6-4970-A4BB-F52C3DCAE128.jpeg
    F8ADA80E-55F6-4970-A4BB-F52C3DCAE128.jpeg
    75,1 KB · Görüntüleme: 43
bunların hepsi benim adet belirtim o yüzden bilmiyorum canım. hayırlısı bakalım. seninde bebegın hayırlı olsun ınsallah sag salım kavusursun vatana mıllete hayırlı bır evlat olur
Amin cnm inşallah allah isteyen herkese tez zamanda versin

Back