• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi yumurtluyor muyum ?

Laboquick benim markası çok kişi memnundu araştırdım baya öyle aldım benim dün yumurtam çatladı değerlendirdik bugğn de silik çizgi herhalde bugğn de olması lazım sordum bakalım cevap bekliyorum sen test yapmayı bıraktın mı
Evet ben bıraktım test yamayı 3 gün üst üste değerlendirdik pikten önce pik günü ve çatlamayi inş tutmuştur Rabbim nasip eder oğlumun bir kardeşi olur senin ilkmi olacak ikincimi cnm

Daha yumurtlamıyor olabilirsin tek yapmaya devam et bi de test yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırak sabah ilk idrarın olabilir ilkini biraz yap sonra tekrar idarını yap o şekilde teste damlat sıvı alımı da etkiliyor
Teşekkür ederim bir gün öncesinde silik çıkmıştı diğer gün hiç çizgi çıkmadı anlayamadım o yüzden

Evet ben bıraktım test yamayı 3 gün üst üste değerlendirdik pikten önce pik günü ve çatlamayi inş tutmuştur Rabbim nasip eder oğlumun bir kardeşi olur senin ilkmi olacak ikincimi cnm
İkinci hamileliğim olucak ilkinde ikizlerimi kaybettim zor bi dönemdi

IMG_5363.webp
kızlar yumurtlamayı gördükten sonra hala silik çizgi devam dün değerlendirmedik bugğn değerlendirmek gerekir mi

Merhaba eve gittiğimde yaptım ovülasyonntestim

Eklentiler

• IMG_1691.webp
    IMG_1691.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 8
Ya üzüldüm cnm rabbim sağlıklı hamilelik geçirip kucağına almayı nasip etsin inşallah hayırlısı olsun 🤲🏼
Evet karamsarım biraz kafamda çok soru işareti var ama Allaha biliyor nasip edecekse her türlü olucak zaten sağlıkla olur inşallah isteyen herkesin

Back