• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi yumurtluyor muyum ?

Siliklesince çatlamış oluyor
IMG_5336.webp
şuan böyle çatlamış mı yani ve bugünü değerlendirmem gerekir mi sizce

image.webp
0 çift çizgileri değerlendirdik en alttaki bugünün bakalım bugğn de olursa inşallah güzel haber alırım

3 gün üst üste olmuş oluyor ondan bi tedirgin oldum da ben size bütün testlerin resmini atıcam şimdi
Yani yumurtama günü ve sonrası 3 gün üst üste ilişki öneriyorlar yine size kalmış sağlıklı bir sperm varsa zaten 3,4 gün canlı kalıyor kadınin yumurtası da Max 24 saat canlı kalıyor yani esinizin ve sizin bı sağlık sorununuz yoksa yumurtama günü tek ilişkiyle bile buluşurlar :)

Yani yumurtama günü ve sonrası 3 gün üst üste ilişki öneriyorlar yine size kalmış sağlıklı bir sperm varsa zaten 3,4 gün canlı kalıyor kadınin yumurtası da Max 24 saat canlı kalıyor yani esinizin ve sizin bı sağlık sorununuz yoksa yumurtama günü tek ilişkiyle bile buluşurlar :)
Allaha şükür bi sıkıntımız yok umutlanmaya başlıyorum galiba zaman çabuk geçse de öğrensem var mı yok mu diye eğer yarın test yaptığımda tek çizgi çıkarsa değerlendirmiyim dimi

Ovülasyon testi dün yaptım silik çıktı normalde diğer gün daha kırmızı çıkması gerekli değil mi iki kez test yaptım ikisinde de hiç bir çizgi çıkması bu ne demek ?????

Ovülasyon testi dün yaptım silik çıktı normalde diğer gün daha kırmızı çıkması gerekli değil mi iki kez test yaptım ikisinde de hiç bir çizgi çıkması bu ne demek ?????
Daha yumurtlamıyor olabilirsin tek yapmaya devam et bi de test yapmadan 2 saat önce sıvı alımını bırak sabah ilk idrarın olabilir ilkini biraz yap sonra tekrar idarını yap o şekilde teste damlat sıvı alımı da etkiliyor

Eki Görüntüle 3555606 0 çift çizgileri değerlendirdik en alttaki bugünün bakalım bugğn de olursa inşallah güzel haber alırım
Benimde aynı testlerim sizinki gibi dün iki çizgi de köyü kırmızı çıktı bu sabah biri silindi iki gece değerlendirdik bu gecede değerlendirme olacak inş 18 Mart regl günüm inş olmaz güzel haberi alırız

Benimde aynı testlerim sizinki gibi dün iki çizgi de köyü kırmızı çıktı bu sabah biri silindi iki gece değerlendirdik bu gecede değerlendirme olacak inş 18 Mart regl günüm inş olmaz güzel haberi alırız
Sabah yaptığın silikse çatlamış demek oluyormuş ben bi de ilişkiden sonra belimin altına yastık koyup bekliyorum hemen duşa felan tuvalete girmiyorum çok etkisi varmış onun yatıp uzanmak en iyisi bi de belimde bi tatlı ağrı oluyor bakalım benim de adet günüm 20 Mart güzel haber alıp da birbirimize söyleriz inşallah canım

Sabah yaptığın silikse çatlamış demek oluyormuş ben bi de ilişkiden sonra belimin altına yastık koyup bekliyorum hemen duşa felan tuvalete girmiyorum çok etkisi varmış onun yatıp uzanmak en iyisi bi de belimde bi tatlı ağrı oluyor bakalım benim de adet günüm 20 Mart güzel haber alıp da birbirimize söyleriz inşallah canım
Aynen cnm hayırlısı bende belimin altına yastık koyuyorum bakalım sonucu bekleyip göreceğiz testlerin hangi marka benim bir gebenin günlüğü ebru hanımdan aldım teste göre değerlendirme yaptık artık bekleyeceğiz test yapma bitti mutlu haberler alalım 🤲🏼

image.webp
kızlar silik çizgi yine bugünü değerlendirmeli miyiz dün yumurta çatlamıştı ilişki oldu bugün de mi olması gerekir tek çizgiyi görene kadar devam mı

Aynen cnm hayırlısı bende belimin altına yastık koyuyorum bakalım sonucu bekleyip göreceğiz testlerin hangi marka benim bir gebenin günlüğü ebru hanımdan aldım teste göre değerlendirme yaptık artık bekleyeceğiz test yapma bitti mutlu haberler alalım 🤲🏼
Laboquick benim markası çok kişi memnundu araştırdım baya öyle aldım benim dün yumurtam çatladı değerlendirdik bugğn de silik çizgi herhalde bugğn de olması lazım sordum bakalım cevap bekliyorum sen test yapmayı bıraktın mı

Catlams
Eki Görüntüle 3556151 kızlar silik çizgi yine bugünü değerlendirmeli miyiz dün yumurta çatlamıştı ilişki oldu bugün de mi olması gerekir tek çizgiyi görene kadar devam mı
Çatlamadan sonra test yapmaya gerek yok diyorlar canım zaten yumurta 24 ssat yaşıyormuş çizginin silinmesi vucutda Lh hormonunu düştüğü icin siliniyor ben bugün yapmadım dün silindiği için değerlendirme yapıldıysa artık umutla beklemek kalıyor. Hayırlısı olsun 🤲🏼❤️

Catlams

Çatlamadan sonra test yapmaya gerek yok diyorlar canım zaten yumurta 24 ssat yaşıyormuş çizginin silinmesi vucutda Lh hormonunu düştüğü icin siliniyor ben bugün yapmadım dün silindiği için değerlendirme yapıldıysa artık umutla beklemek kalıyor. Hayırlısı olsun 🤲🏼❤️
Anladım canım her ihtimale karşı değerlendirsek mi bugünü diye sordum emin olamadım yani

Back