• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi yumurtluyor muyum ?

sryzgn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2024
55
18
3
23
7896DFAB-3A95-455C-ADC9-30349B5F4CDF.webp
kızlar 21 günde bi adet olan biriyim ve adetim 28 inde bitti o gün bugündür test yapıyorum yumurtlamayı yakalayabilmek için sizce var mı dünde böyleydi değerlendirmedik bugün değerlendirmeli miyiz sizce yoksa kıpkırmızı olmasını mı beklememiz daha iyi olur yardımcı olur mısınız

Eki Görüntüle 3554567 kızlar 21 günde bi adet olan biriyim ve adetim 28 inde bitti o gün bugündür test yapıyorum yumurtlamayı yakalayabilmek için sizce var mı dünde böyleydi değerlendirmedik bugün değerlendirmeli miyiz sizce yoksa kıpkırmızı olmasını mı beklememiz daha iyi olur yardımcı olur mısınız
Bu testlerin silik değil her ıkısının de kırmızı olması lazım kırmızı olunca ondan bır gün önce ve gün sonrası ve aynı gün daha etkılı denılıyor

T çizgisi c çizgisiyle aynı renk ya da daha koyu olması lazım yumurtalama gözükmüyor

Eki Görüntüle 3554567 kızlar 21 günde bi adet olan biriyim ve adetim 28 inde bitti o gün bugündür test yapıyorum yumurtlamayı yakalayabilmek için sizce var mı dünde böyleydi değerlendirmedik bugün değerlendirmeli miyiz sizce yoksa kıpkırmızı olmasını mı beklememiz daha iyi olur yardımcı olur mısınız
Hayır henüz yok iki çizgide belirgin olucak

Bu testlerin silik değil her ıkısının de kırmızı olması lazım kırmızı olunca ondan bır gün önce ve gün sonrası ve aynı gün daha etkılı denılıyor
Akşam test yaptım kırmızı çıktı ikisi de bugün değerlendirdik yarın da mı değerlendirmemiz gerekiyor 2 gün üst üste mi olması lazım bi de yumurta çatlayınca ovülasyon testinden anlayabilir miyiz

Akşam test yaptım kırmızı çıktı ikisi de bugün değerlendirdik yarın da mı değerlendirmemiz gerekiyor 2 gün üst üste mi olması lazım bi de yumurta çatlayınca ovülasyon testinden anlayabilir miyiz
Yumurtlamadan bir gün önce yumurtlama günü ve sonrası çok etkılı dıyorlar ozellıkle youtubede bir gebenin günlüğü var orada anlatılıyor

T çizgisi c çizgisiyle aynı renk ya da daha koyu olması lazım yumurtalama gözükmüyor
Akşam test yaptım ikisi de kıpkırmızı oldu ve değerlendirdik yarın da mı beraberlik olması lazım 2 gün üst üste yoksa bu bi kere olması yeterli mi ya da yarın test yaptığımde yine çift çizgi olursa devam mı etmemiz gerekir

Yumurtlamadan bir gün önce yumurtlama günü ve sonrası çok etkılı dıyorlar ozellıkle youtubede bir gebenin günlüğü var orada anlatılıyor
Yumurtlama günü yani bugğn oldu kafama takılan çizgi çıkana kadar devam mı edilmesi lazım 3 gün üst üste mesela ya da 2 gün ara verip sonra yine mi birliktelik olması gerekiyor

Testi yaptım böyle değerlendirdik üst üste ilişki mi olması gerekiyor çift çizgiyi görünce

Dün yaptım yine kırmızıydı dünü de değerlendirdik bugün diğer çizgi silik resmini atıcam yumurta çatlamış mı oluyor silik olunca 2 gün boyunca koyuydu çünkü ve belimde fena ağrı var normal mi
Siliklesince çatlamış oluyor

Back