• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovülasyon testi yorumu

Kivirbas95

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2007
1.043
1.514
658
İstanbul
B631B495-129B-450E-9180-822F56768AF1.jpeg

Dün yazan testim sizce pik mi? Devam etmeli miyim test yapmaya ? Lütfen yardımcı olun 🙂

Çatlamış canım benim de öyle aman aman koyu değildi t çizğisi olmadı demiştim ama ,kaybettiğim oğluşuma hamile kalmıştım

Yumurtlama da olmuş çatlama da canım belirtiler var mı ne durumdasın?
Valla sonrasında doktora gittim. Doktor yumurtan yok bu ay adet bekleme dedi. Yine de tahmini adet dönemimi bekledim çünkü pcos var bende. Ama olmadım. Test yaptım negatif çıktı. Bende duphastona başladım. Bugün bitti adet olmayı bekliyorum. Muhtemelen sonraki adet dönemimde de tüp bebek tedavisine başlayacağız ☺️

Kızlar bana da yardımcı olur musunuz tek fotoğraftaki bugünki ovulasyon testim t baya koyu gibi geldi bana diğer gunlere göre pik olmusmudur

Eklentiler

• IMG_20231001_133701.jpg
    IMG_20231001_133701.jpg
    19,2 KB · Görüntüleme: 80
  • IMG_20231001_133340.jpg
    IMG_20231001_133340.jpg
    16,5 KB · Görüntüleme: 75
Valla sonrasında doktora gittim. Doktor yumurtan yok bu ay adet bekleme dedi. Yine de tahmini adet dönemimi bekledim çünkü pcos var bende. Ama olmadım. Test yaptım negatif çıktı. Bende duphastona başladım. Bugün bitti adet olmayı bekliyorum. Muhtemelen sonraki adet dönemimde de tüp bebek tedavisine başlayacağız ☺️
Hayırlısı olsun canım bende de pcos var klomen kullandım bu ay ama yumurta takibine gitmedim ovulasyonla takip etmek istedim kasıklarımda da ağrı var acaba yumurtlamadan dolayı mı oluyor ki🤔

Hayırlısı olsun canım bende de pcos var klomen kullandım bu ay ama yumurta takibine gitmedim ovulasyonla takip etmek istedim kasıklarımda da ağrı var acaba yumurtlamadan dolayı mı oluyor ki🤔
Klomen yumurtalıkları uyardığı için o yapıyordur diye düşünüyorum. Bende kullandım daha önce öyleydi. Çatlatma iğnesi kullanacak mısın?

Klomen yumurtalıkları uyardığı için o yapıyordur diye düşünüyorum. Bende kullandım daha önce öyleydi. Çatlatma iğnesi kullanacak mısın?
Yok doktorum başka şehirde ben başka sehirdryim doktor da klomeni yazdı adetin 3. Günü başla beş gün boyunca günde bir tane iç dedi yumurta takibi veya çatlatma iğnesi demedi kendiliğinden catlayacakmi bir deneyelim dedi adet olmazsan söktürücü verdi bunu kullan dedi 🫡

Yok doktorum başka şehirde ben başka sehirdryim doktor da klomeni yazdı adetin 3. Günü başla beş gün boyunca günde bir tane iç dedi yumurta takibi veya çatlatma iğnesi demedi kendiliğinden catlayacakmi bir deneyelim dedi adet olmazsan söktürücü verdi bunu kullan dedi 🫡
Umarım gönlünüzden geçtiği gibi olur hiç sıkıntı çekmeden hamile kalırsınız. Benim yumurtalarım kendi kendine çatlamıyor. Bu yüzden çatlatma iğnesi vermişlerdi bana 😊

Back
X