- Konu Sahibi Kivirbas95
Dün yazan testim sizce pik mi? Devam etmeli miyim test yapmaya ? Lütfen yardımcı olun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başınız sağolsun cevabınız için çok teşekkür ederim içim rahatladı. Acaba yumurtam olmadı mı dedim..Çatlamış canım benim de öyle aman aman koyu değildi t çizğisi olmadı demiştim ama ,kaybettiğim oğluşuma hamile kalmıştım
sağol canım olmuş canım merak etme.değerlendirdinmi?Başınız sağolsun cevabınız için çok teşekkür ederim içim rahatladı. Acaba yumurtam olmadı mı dedim..
Evet canım değerlendirdik çok şükürsağol canım olmuş canım merak etme.değerlendirdinmi?
inşallah canım.hadi bakım:)Evet canım değerlendirdik çok şükür
Yumurtlama da olmuş çatlama da canım belirtiler var mı ne durumdasın?Eki Görüntüle 3296454
Dün yazan testim sizce pik mi? Devam etmeli miyim test yapmaya ? Lütfen yardımcı olun
Valla sonrasında doktora gittim. Doktor yumurtan yok bu ay adet bekleme dedi. Yine de tahmini adet dönemimi bekledim çünkü pcos var bende. Ama olmadım. Test yaptım negatif çıktı. Bende duphastona başladım. Bugün bitti adet olmayı bekliyorum. Muhtemelen sonraki adet dönemimde de tüp bebek tedavisine başlayacağızYumurtlama da olmuş çatlama da canım belirtiler var mı ne durumdasın?
Hayırlısı olsun canım bende de pcos var klomen kullandım bu ay ama yumurta takibine gitmedim ovulasyonla takip etmek istedim kasıklarımda da ağrı var acaba yumurtlamadan dolayı mı oluyor kiValla sonrasında doktora gittim. Doktor yumurtan yok bu ay adet bekleme dedi. Yine de tahmini adet dönemimi bekledim çünkü pcos var bende. Ama olmadım. Test yaptım negatif çıktı. Bende duphastona başladım. Bugün bitti adet olmayı bekliyorum. Muhtemelen sonraki adet dönemimde de tüp bebek tedavisine başlayacağız
Bence olmuş değerlendirmeye bakın bol bolKızlar bana da yardımcı olur musunuz tek fotoğraftaki bugünki ovulasyon testim t baya koyu gibi geldi bana diğer gunlere göre pik olmusmudur
Klomen yumurtalıkları uyardığı için o yapıyordur diye düşünüyorum. Bende kullandım daha önce öyleydi. Çatlatma iğnesi kullanacak mısın?Hayırlısı olsun canım bende de pcos var klomen kullandım bu ay ama yumurta takibine gitmedim ovulasyonla takip etmek istedim kasıklarımda da ağrı var acaba yumurtlamadan dolayı mı oluyor ki
Yok doktorum başka şehirde ben başka sehirdryim doktor da klomeni yazdı adetin 3. Günü başla beş gün boyunca günde bir tane iç dedi yumurta takibi veya çatlatma iğnesi demedi kendiliğinden catlayacakmi bir deneyelim dedi adet olmazsan söktürücü verdi bunu kullan dediKlomen yumurtalıkları uyardığı için o yapıyordur diye düşünüyorum. Bende kullandım daha önce öyleydi. Çatlatma iğnesi kullanacak mısın?
Umarım gönlünüzden geçtiği gibi olur hiç sıkıntı çekmeden hamile kalırsınız. Benim yumurtalarım kendi kendine çatlamıyor. Bu yüzden çatlatma iğnesi vermişlerdi banaYok doktorum başka şehirde ben başka sehirdryim doktor da klomeni yazdı adetin 3. Günü başla beş gün boyunca günde bir tane iç dedi yumurta takibi veya çatlatma iğnesi demedi kendiliğinden catlayacakmi bir deneyelim dedi adet olmazsan söktürücü verdi bunu kullan dedi