Gülçincim teşekkür ederim yapıcam inşallahCanım öncelikle rica edrim. 2 gün yumurtlama olmuş sende dünü degerlendirdiysen bugünü ve yarını birde ondan sonraki günü yani toplam 4 gün degerlendir yumurtladigin ilk günden sayarak da tam 17.gün gebelik testi yap tmm mi?
Bak kuzucum böyleydi. 31 günde bir adet oluyorum 15. Gün gördüm en koyuyuCanım benim de 5 gündür hep aynı sende de oldu mu bu ?
Inşallah güzel haberlerini alırız haber vermeyi unutma tmm mi?Gülçincim teşekkür ederim yapıcam inşallahHepimiz için hayırlısını diliyorummm
Senden de bekliyorımInşallah güzel haberlerini alırız haber vermeyi unutma tmm mi?
Surekli soğukları sonra yine koyulasiyor niye böyle sizceCanım yumurtlaman 2 gün sürmüş olabilir bana fotolarını atarsan sana daha sağlıklı bilgi veririm
Bende 30 günde bir oluyordum ama son 2 aydır Duzensizlesti bende troid ve kansızlık vat onların ilacını kullanmaya başladığından beri böyle oldu benim 28.günüm hala olmadı adetim biter bitmez başlamıştım bir kimyasal gebeliğin oldu 8 ay önce ondan beri istiyorum ama olmadı artık umudumu kaybetmeye basladimBak kuzucum böyleydi. 31 günde bir adet oluyorum 15. Gün gördüm en koyuyu
Inşallah cnmSenden de bekliyorımbende veririm inşallahhhh
Hiiç kaybetme kimyasal gebelik bile bir umuttur. Demekki doğal yolla kalabiliyosun. Troid etki etmiş olabilir. Yine adet olana kadar dene ne olur ne olmaz. Benim 3 ay önce 42 gün adetim gelmediği olmuştu. Ama düzene giriyo tekrar kim bilir meyim vardı baktırmamıştımBende 30 günde bir oluyordum ama son 2 aydır Duzensizlesti bende troid ve kansızlık vat onların ilacını kullanmaya başladığından beri böyle oldu benim 28.günüm hala olmadı adetim biter bitmez başlamıştım bir kimyasal gebeliğin oldu 8 ay önce ondan beri istiyorum ama olmadı artık umudumu kaybetmeye basladim
Rica ederim canım
Aslında çok yakın yumurtlamanız. Çokda silik değil çünkü benim böyleydi ertesi günü pik gördümEki Görüntüle 2814813 Hala bu şekilde cikiyor. Bi gün silik bi gün daha koyu . 15. Gün bugün. Niye böyle oluyor ya
Cnm benimki de sürekli siliklesiyor senin ki tam pik olmamış büyük ihtimal yarın yada ondan sonraki gün olur devam et yapmayaSurekli soğukları sonra yine koyulasiyor niye böyle sizce
Eki Görüntüle 2814810
Cnm benimkide siliklesiyor yaptıktan sonra neden oluyor bilmiyorum ama senin ki daha tam pik olmamış bir iki gün daha yap büyük ihtimal olur ama sen bugün yaptıysan bu testi yinde degerlendirSurekli soğukları sonra yine koyulasiyor niye böyle sizce
Eki Görüntüle 2814810
Aslında öyle ama işte çok istiyorumHiiç kaybetme kimyasal gebelik bile bir umuttur. Demekki doğal yolla kalabiliyosun. Troid etki etmiş olabilir. Yine adet olana kadar dene ne olur ne olmaz. Benim 3 ay önce 42 gün adetim gelmediği olmuştu. Ama düzene giriyo tekrar kim bilir meyim vardı baktırmamıştımsen biliyosun en azından ne kullandığınıda umutsuzluğa kapılma hiç.
Evet sürekli başa donuyor gibi oluyor hem testte hem bedensel yumurtlama belirtilerimde. Agri filan oluyor . Bir doktora mi görünsem acaba sorun olabilir mi acaba hormonlar la ilgiliCnm benimki de sürekli siliklesiyor senin ki tam pik olmamış büyük ihtimal yarın yada ondan sonraki gün olur devam et yapmaya
Cnm benimkide siliklesiyor yaptıktan sonra neden oluyor bilmiyorum ama senin ki daha tam pik olmamış bir iki gün daha yap büyük ihtimal olur ama sen bugün yaptıysan bu testi yinde degerlendir
Bence gözük cnm bende de ağrılar oluyor ve 5 gündür aynı koyulukta ben yarın gozukecegim sende gözükEvet sürekli başa donuyor gibi oluyor hem testte hem bedensel yumurtlama belirtilerimde. Agri filan oluyor . Bir doktora mi görünsem acaba sorun olabilir mi acaba hormonlar la ilgili
Birazcık sabır canım göreceksin emin ol. Ben 28 günde bir adet görürüm 15-16 da gördümEki Görüntüle 2814813 Hala bu şekilde cikiyor. Bi gün silik bi gün daha koyu . 15. Gün bugün. Niye böyle oluyor ya
İnsallah ya telas ettim cokBirazcık sabır canım göreceksin emin ol. Ben 28 günde bir adet görürüm 15-16 da gördüm
Telaş etme canım az kaldı goreceksin koyu çizgileriİnsallah ya telas ettim cok
Walla doktora gidicem yarın doktor anliyor mu yumurta var mi yokmuTelaş etme canım az kaldı goreceksin koyu çizgileri
Anlar ama bence bu ay takip et sonraki ay gitWalla doktora gidicem yarın doktor anliyor mu yumurta var mi yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?