Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardimmm lütfeen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gülçincim teşekkür ederim yapıcam inşallah Hepimiz için hayırlısını diliyorummm

Eklentiler

• 4FA05796-1A5C-4624-8FE6-B8C0B8A68580.jpeg
    148,3 KB · Görüntüleme: 69
Bak kuzucum böyleydi. 31 günde bir adet oluyorum 15. Gün gördüm en koyuyu
Bende 30 günde bir oluyordum ama son 2 aydır Duzensizlesti bende troid ve kansızlık vat onların ilacını kullanmaya başladığından beri böyle oldu benim 28.günüm hala olmadı adetim biter bitmez başlamıştım bir kimyasal gebeliğin oldu 8 ay önce ondan beri istiyorum ama olmadı artık umudumu kaybetmeye basladim

Hiiç kaybetme kimyasal gebelik bile bir umuttur. Demekki doğal yolla kalabiliyosun. Troid etki etmiş olabilir. Yine adet olana kadar dene ne olur ne olmaz. Benim 3 ay önce 42 gün adetim gelmediği olmuştu. Ama düzene giriyo tekrar kim bilir meyim vardı baktırmamıştım sen biliyosun en azından ne kullandığınıda umutsuzluğa kapılma hiç.

Surekli soğukları sonra yine koyulasiyor niye böyle sizce
Eki Görüntüle 2814810
Cnm benimki de sürekli siliklesiyor senin ki tam pik olmamış büyük ihtimal yarın yada ondan sonraki gün olur devam et yapmaya
Surekli soğukları sonra yine koyulasiyor niye böyle sizce
Eki Görüntüle 2814810
Cnm benimkide siliklesiyor yaptıktan sonra neden oluyor bilmiyorum ama senin ki daha tam pik olmamış bir iki gün daha yap büyük ihtimal olur ama sen bugün yaptıysan bu testi yinde degerlendir

Aslında öyle ama işte çok istiyorum neyse hepimiz için rabbim hayırlısı neyse onu versin

Evet sürekli başa donuyor gibi oluyor hem testte hem bedensel yumurtlama belirtilerimde. Agri filan oluyor . Bir doktora mi görünsem acaba sorun olabilir mi acaba hormonlar la ilgili

Evet sürekli başa donuyor gibi oluyor hem testte hem bedensel yumurtlama belirtilerimde. Agri filan oluyor . Bir doktora mi görünsem acaba sorun olabilir mi acaba hormonlar la ilgili
Bence gözük cnm bende de ağrılar oluyor ve 5 gündür aynı koyulukta ben yarın gozukecegim sende gözük

Kuzucum bu çatlamışmı nolmuş sence üstteki sabah alttaki akşama ait G Gulcinayd

Eklentiler

• 76F79307-17EB-4A88-8758-B3AD1EB7446A.jpeg
    44,5 KB · Görüntüleme: 58
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…