1 haftadır yapıyorum bir gün koyu çıkması beni yanılttı işte bende daha gec yumurtlama oluyordur diye düşündüm . O gün biraz koyu çıkıp akinti da olunca moralim bozulduSen yap canım daha olmamış yumurtlama bnm arkadaşımda da senin gibi 33-35 günde adet oluyor 21 günü gördük yumurtlamayi çok erken daha kaç gündür yapıyorsn
Onunki de öyleydi canım bir gün koyu bir gün silik ama sonunda gorduk sabret biraz daha1 haftadır yapıyorum bir gün koyu çıkması beni yanılttı işte bende daha gec yumurtlama oluyordur diye düşündüm . O gün biraz koyu çıkıp akinti da olunca moralim bozuldu
Tamam cok sagol cevapların icinOnunki de öyleydi canım bir gün koyu bir gün silik ama sonunda gorduk sabret biraz daha
Şöyle anlatayım öğlen 1-2 gibi test yaptım baya koyu çıktı catlama olabilir diye aksama doğru 4-5 gibi tekrar yaptim silik çıktı. Dedik ki çatladı herhalde. Ertesi gün tekrar öğlen 1-2 gibi yaptim yine koyu çıktı sonra yine 4-5 gibi tekrarladim yine silik çıktı. Anlayamadim ya neden böyle ne oluy2
Şöyle anlatayım öğlen 1-2 gibi test yaptım baya koyu çıktı catlama olabilir diye aksama doğru 4-5 gibi tekrar yaptim silik çıktı. Dedik ki çatladı herhalde. Ertesi gün tekrar öğlen 1-2 gibi yaptim yine koyu çıktı sonra yine 4-5 gibi tekrarladim yine silik çıktı. Anlayamadim ya neden böyle ne oluyor
Canım yumurtlaman 2 gün sürmüş olabilir bana fotolarını atarsan sana daha sağlıklı bilgi veririmŞöyle anlatayım öğlen 1-2 gibi test yaptım baya koyu çıktı catlama olabilir diye aksama doğru 4-5 gibi tekrar yaptim silik çıktı. Dedik ki çatladı herhalde. Ertesi gün tekrar öğlen 1-2 gibi yaptim yine koyu çıktı sonra yine 4-5 gibi tekrarladim yine silik çıktı. Anlayamadim ya neden böyle ne oluyor
Canım yumurtlaman 2 gün sürmüş olabilir bana fotolarını atarsan sana daha sağlıklı bilgi veririm
Bu şekilde oldu morallerim bozulduCanım yumurtlaman 2 gün sürmüş olabilir bana fotolarını atarsan sana daha sağlıklı bilgi veririm
Aslında cnm tam pik olmamış senin yumurtlaman benim sana tavsiyem instagram da birgebeningublugu diye bir hesap var hesabın sahibi ebru abla her konuya cevap veriyor özellikle ovulasyon ile ilgili bence sen onu takip edip ona at bunları en dogru bilgiyi o verir sana aklına takılan başka şeyleride sorabilirsinBu şekilde oldu morallerim bozuldu
Tamam canm cok sagolAslında cnm tam pik olmamış senin yumurtlaman benim sana tavsiyem instagram da birgebeningublugu diye bir hesap var hesabın sahibi ebru abla her konuya cevap veriyor özellikle ovulasyon ile ilgili bence sen onu takip edip ona at bunları en dogru bilgiyi o verir sana aklına takılan başka şeyleride sorabilirsin
Yarina daha koyu olabilir gibi
Herkesin çook koyu olmazmış sonra çatlamaya başlarmış şimdi öğrendim canım bilgin olsun senindeYarina daha koyu olabilir gibi
Evet cnm yumurtlamışsın eğer eşinde sperm sıkıntısı yoksa (yanlis anlama cnm bilgi vermek amaclı diyorum bunu) yumurtlama çatlama ve çatlamadan sonraki gün yani toplam 3 gün degerlendir eğer sperm sıkıntısı varsa yumurtlama ve çatlama günümü degerlendir bir gün ara ver aradan sonraki günü degerlendir.
Kuzucum teşekkür ederim güzel değerlendirmen içinEvet cnm yumurtlamışsın eğer eşinde sperm sıkıntısı yoksa (yanlis anlama cnm bilgi vermek amaclı diyorum bunu) yumurtlama çatlama ve çatlamadan sonraki gün yani toplam 3 gün degerlendir eğer sperm sıkıntısı varsa yumurtlama ve çatlama günümü degerlendir bir gün ara ver aradan sonraki günü degerlendir.
NOT: CANIM yarında yap onu da at bana çatlama olmuş mu olmamış mi ona bakmam lazım çatlaması için t çizgisinin sivilleşmesi lazim
Canım öncelikle rica edrim. 2 gün yumurtlama olmuş sende dünü degerlendirdiysen bugünü ve yarını birde ondan sonraki günü yani toplam 4 gün degerlendir yumurtladigin ilk günden sayarak da tam 17.gün gebelik testi yap tmm mi?Kuzucum teşekkür ederim güzel değerlendirmen içinBugün böyle oldu
Canım benim de 5 gündür hep aynı sende de oldu mu bu ?Kuzucum teşekkür ederim güzel değerlendirmen içinBugün böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?