Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardimmm lütfeen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bakabilirmisiniz 32 günde 1 adet oluyorum Pko var bende bu ay adetim 3 gün sürdü yumurtlama olmuşmu bugün 19 günüm testi yaptığımda idrarı koyduğum gibi t çizgizi çıktı ve ardından c çizgiside çıktı aynı anda ikisi aynı koyuluğa geldi

Sen yap canım daha olmamış yumurtlama bnm arkadaşımda da senin gibi 33-35 günde adet oluyor 21 günü gördük yumurtlamayi çok erken daha kaç gündür yapıyorsn
1 haftadır yapıyorum bir gün koyu çıkması beni yanılttı işte bende daha gec yumurtlama oluyordur diye düşündüm . O gün biraz koyu çıkıp akinti da olunca moralim bozuldu

1 haftadır yapıyorum bir gün koyu çıkması beni yanılttı işte bende daha gec yumurtlama oluyordur diye düşündüm . O gün biraz koyu çıkıp akinti da olunca moralim bozuldu
Onunki de öyleydi canım bir gün koyu bir gün silik ama sonunda gorduk sabret biraz daha

Canım yumurtlaman 2 gün sürmüş olabilir bana fotolarını atarsan sana daha sağlıklı bilgi veririm

Bu şekilde oldu morallerim bozuldu
Aslında cnm tam pik olmamış senin yumurtlaman benim sana tavsiyem instagram da birgebeningublugu diye bir hesap var hesabın sahibi ebru abla her konuya cevap veriyor özellikle ovulasyon ile ilgili bence sen onu takip edip ona at bunları en dogru bilgiyi o verir sana aklına takılan başka şeyleride sorabilirsin

Tamam canm cok sagol

G Gulcinayd Canım rica etsem benim testede bakarmısın şimdi yaptım sence olmuşmu?

Eklentiler

• D27EC418-D416-4098-AF19-D1168A75B21E.jpeg
    40,2 KB · Görüntüleme: 69
  • 8B9D3234-5D5E-4A98-8645-81843C0FB0AB.jpeg
    75 KB · Görüntüleme: 70
Yarina daha koyu olabilir gibi
Herkesin çook koyu olmazmış sonra çatlamaya başlarmış şimdi öğrendim canım bilgin olsun seninde ama yarında yapıcam tabii bakalım nasıl çıkıcak

Hadi hayırlısı canım inşallah emeğinin karşılığını alırsın bu ay

G Gulcinayd Canım rica etsem benim testede bakarmısın şimdi yaptım sence olmuşmu?
Evet cnm yumurtlamışsın eğer eşinde sperm sıkıntısı yoksa (yanlis anlama cnm bilgi vermek amaclı diyorum bunu) yumurtlama çatlama ve çatlamadan sonraki gün yani toplam 3 gün degerlendir eğer sperm sıkıntısı varsa yumurtlama ve çatlama günümü degerlendir bir gün ara ver aradan sonraki günü degerlendir.
NOT: CANIM yarında yap onu da at bana çatlama olmuş mu olmamış mi ona bakmam lazım çatlaması için t çizgisinin sivilleşmesi lazim

Kuzucum teşekkür ederim güzel değerlendirmen için Bugün böyle oldu

Eklentiler

• 6CA4C9C3-C225-442F-A787-B1B5FD264D55.jpeg
    178,3 KB · Görüntüleme: 73
Kuzucum teşekkür ederim güzel değerlendirmen için Bugün böyle oldu
Canım öncelikle rica edrim. 2 gün yumurtlama olmuş sende dünü degerlendirdiysen bugünü ve yarını birde ondan sonraki günü yani toplam 4 gün degerlendir yumurtladigin ilk günden sayarak da tam 17.gün gebelik testi yap tmm mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…