Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardimmm lütfeen

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testi yapıyorum bu ay. öğlen yaptığım da 2. Cizgi koyu aksam ustu yaptigimda silik çıkıyor neden oluyor bu. Bu konudan anlayanlar yardımcı olur sa sevinirim
Benimde böyleydi, 29 Mart akşamı yada ertesi gün pik olur diye düşündüm ama gündüz belirgin çıktığı halde akşama silik çıktı. Bende anlamadım

Eklentiler

• InShot_20210401_223313400.jpg
    139 KB · Görüntüleme: 61
Benimde böyleydi, 29 Mart akşamı yada ertesi gün pik olur diye düşündüm ama gündüz belirgin çıktığı halde akşama silik çıktı. Bende anlamadım
Doktora gittim bugün yumurtayı gördü çatladı çatlayacak dedi cok rahatladım testten verim alamadim

Bence gözük cnm bende de ağrılar oluyor ve 5 gündür aynı koyulukta ben yarın gozukecegim sende gözük
Gittim doktora bugun bakti gordu çatlamış çatlayacak dedi. Cok agrim oldu hala var ondan agrin dedi. Testten verim alamadım yani ben. Agriniz varsa değerlendirin sizinde belki olmak uzeredir

Gittim doktora bugun bakti gordu çatlamış çatlayacak dedi. Cok agrim oldu hala var ondan agrin dedi. Testten verim alamadım yani ben. Agriniz varsa değerlendirin sizinde belki olmak uzeredir
Benim malesef yumurta sayım fazla cıktı yani pco luyum yumurta sayım fazla olduğu için de çatlama olmuyormuş test aldı benden kalitesine bakacaklar yumurtaların ondan sonra tedavi

Benim malesef yumurta sayım fazla cıktı yani pco luyum yumurta sayım fazla olduğu için de çatlama olmuyormuş test aldı benden kalitesine bakacaklar yumurtaların ondan sonra tedavi
Allah sifa versin tez zamanda inşallah. hepimizin isteyen herkesin yüzünü güldürsün rabbim

Kaçıncı gündesin şuan
Valla hesaplarıma göre 29 Mart veya 30 Mart yumurtlamam gerekiyordu. Ama bende anlamadım. Bazen hesaplar tutmuyormuş, daha erken veya geç yumurtlayabiliyormuşuz. Adetime 10-12 gün falan var. Bugün saat 8 de tekrar test yaptım, ama yine baya silik çıktı.

Eklentiler

• InShot_20210401_223313400.jpg
    139 KB · Görüntüleme: 50
Bi doktora gitseniz söyler aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…