- 27 Mart 2021
- 180
- 59
- 13
- 25
Benimde böyleydi, 29 Mart akşamı yada ertesi gün pik olur diye düşündüm ama gündüz belirgin çıktığı halde akşama silik çıktı. Bende anlamadımOvulasyon testi yapıyorum bu ay. öğlen yaptığım da 2. Cizgi koyu aksam ustu yaptigimda silik çıkıyor neden oluyor bu. Bu konudan anlayanlar yardımcı olur sa sevinirim
Hayır cnm çatlamamış daha bugun tekrar yap
Tamam canım benim teşekkür ederimHayır cnm çatlamamış daha bugun tekrar yap
ÇatlamışşşHayır cnm çatlamamış daha bugun tekrar yap
Evet cnm bugünü ve yarını da degerlendirÇatlamışşş
Doktora gittim bugün yumurtayı gördü çatladı çatlayacak dedi cok rahatladım testten verim alamadimBenimde böyleydi, 29 Mart akşamı yada ertesi gün pik olur diye düşündüm ama gündüz belirgin çıktığı halde akşama silik çıktı. Bende anlamadım
Gittim doktora bugun bakti gordu çatlamış çatlayacak dedi. Cok agrim oldu hala var ondan agrin dedi. Testten verim alamadım yani ben. Agriniz varsa değerlendirin sizinde belki olmak uzeredirBence gözük cnm bende de ağrılar oluyor ve 5 gündür aynı koyulukta ben yarın gozukecegim sende gözük
Benim malesef yumurta sayım fazla cıktı yani pco luyum yumurta sayım fazla olduğu için de çatlama olmuyormuş test aldı benden kalitesine bakacaklar yumurtaların ondan sonra tedaviGittim doktora bugun bakti gordu çatlamış çatlayacak dedi. Cok agrim oldu hala var ondan agrin dedi. Testten verim alamadım yani ben. Agriniz varsa değerlendirin sizinde belki olmak uzeredir
İyi yapmışsınız, bende artık bıraktım testi. Rabbime dua edeceğim sadeceDoktora gittim bugün yumurtayı gördü çatladı çatlayacak dedi cok rahatladım testten verim alamadim
Allah sifa versin tez zamanda inşallah. hepimizin isteyen herkesin yüzünü güldürsün rabbimBenim malesef yumurta sayım fazla cıktı yani pco luyum yumurta sayım fazla olduğu için de çatlama olmuyormuş test aldı benden kalitesine bakacaklar yumurtaların ondan sonra tedavi
Kaçıncı gündesin şuanİyi yapmışsınız, bende artık bıraktım testi. Rabbime dua edeceğim sadece
Valla hesaplarıma göre 29 Mart veya 30 Mart yumurtlamam gerekiyordu. Ama bende anlamadım. Bazen hesaplar tutmuyormuş, daha erken veya geç yumurtlayabiliyormuşuz. Adetime 10-12 gün falan var. Bugün saat 8 de tekrar test yaptım, ama yine baya silik çıktı.Kaçıncı gündesin şuan
Amin inşallah cnmAllah sifa versin tez zamanda inşallah. hepimizin isteyen herkesin yüzünü güldürsün rabbim
Bi doktora gitseniz söyler aslındaValla hesaplarıma göre 29 Mart veya 30 Mart yumurtlamam gerekiyordu. Ama bende anlamadım. Bazen hesaplar tutmuyormuş, daha erken veya geç yumurtlayabiliyormuşuz. Adetime 10-12 gün falan var. Bugün saat 8 de tekrar test yaptım, ama yine baya silik çıktı.
Ultrasonda mi bakıyor çatlama durumunaBi doktora gitseniz söyler aslinda
Evet vajinal ultrasonla bakti. Zaten baya agrim vardi. Bu yüzden agrin dedi. Sonra aksam test yaptım hakikaten koyulasmisti testteUltrasonda mi bakıyor çatlama durumuna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?