• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardımm 😳

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar selam. Size bir sorum var. Normalde 30 günde adet olurum ve 7 gün sürer. Yumurtlamam da 16. Gün olur. 3 martta doktora gittim, yumurtan çok güzel bu 1-2 günü değerlendirin dedi ve Akıntıma göre bu ayki yumurtlamam 4 Mart’tı fakat 4 Mart’tan beri benden yumurta akı gibi koyu bir akıntı geliyor. Bat 17 ya da 18 Mart olarak hesapladım. Dün ucuzlarından bir gebelik testi yaptım negatifti. Bugün de akıntım olunca ovulasyon testi yapayım, belki yumurtlama vardır hala dedim. Markası miratech. İlk defa ovülasyon testi yapıyorum. Kullanma talimatında T çizgisi C kadar ya da C’den daha koyuysa yumurtlama vardır diyor. Emin olamadım size sormak istedim. İnternette araştırırken bu testlerle hamile olduğunu öğrenen olmuş. Yumurtlama akıntısı 1 hafta sürer mi ya da 1 hafta arayla 2 kez yumurtlama olur mu? Aile hekimime sordum, o da gebelik olabilir ama adette gel kanda bakalım dedi. Ne düşüneceğimi şaşırdım. umut etmek istemiyorum... Sonuç bu:

Eklentiler

• 4E5D3630-D5F2-4F1D-905B-13C91F2302A7.jpeg
    4E5D3630-D5F2-4F1D-905B-13C91F2302A7.jpeg
    137,4 KB · Görüntüleme: 54
  • 1653F8C2-ACD7-4404-A568-EAC2613AC9CA.jpeg
    1653F8C2-ACD7-4404-A568-EAC2613AC9CA.jpeg
    31,4 KB · Görüntüleme: 80
Kızlar selam. Size bir sorum var. Normalde 30 günde adet olurum ve 7 gün sürer. Yumurtlamam da 16. Gün olur. 3 martta doktora gittim, yumurtan çok güzel bu 1-2 günü değerlendirin dedi ve Akıntıma göre bu ayki yumurtlamam 4 Mart’tı fakat 4 Mart’tan beri benden yumurta akı gibi koyu bir akıntı geliyor. Bat 17 ya da 18 Mart olarak hesapladım. Dün ucuzlarından bir gebelik testi yaptım negatifti. Bugün de akıntım olunca ovulasyon testi yapayım, belki yumurtlama vardır hala dedim. Markası miratech. İlk defa ovülasyon testi yapıyorum. Kullanma talimatında T çizgisi C kadar ya da C’den daha koyuysa yumurtlama vardır diyor. Emin olamadım size sormak istedim. İnternette araştırırken bu testlerle hamile olduğunu öğrenen olmuş. Yumurtlama akıntısı 1 hafta sürer mi ya da 1 hafta arayla 2 kez yumurtlama olur mu? Aile hekimime sordum, o da gebelik olabilir ama adette gel kanda bakalım dedi. Ne düşüneceğimi şaşırdım. umut etmek istemiyorum... Sonuç bu:
benimde regle 7 gun var ovulasyon testim sizinki gibi cikti ama koyulasmasi gerek diyorlar o yuzden hergun takip edip bekliyorum

Bir 10 dk bekleyince böyle oldu benimki. Doktor gebeliği belli edebilir diyor, eczacı etmez diyor şaşırdım ben de. 2.ye yumurtlamış olabilir miyim peki?

Eklentiler

• 6C1C9756-5062-4165-BFF6-B2E0871B4E66.jpeg
    6C1C9756-5062-4165-BFF6-B2E0871B4E66.jpeg
    82,1 KB · Görüntüleme: 92
o koyu cizgi varya ayni onun gibi olursa yada daha koyu yumurtlamayi gosteriyor yada bu ay degerlendirdiyseniz ve regl i bekliyorsaniz ilk cizgi kadar koyulasmasi hamileligi gosterebiliyormus yani diger cizgi gibi cok koyulasmasini beklemek gerekiyor

6 diye tahmin ediyorum. Bir aksilik olmazsa tabii. Geçen ay tam zamanında yumurtlamama rağmen 10 gün gecikti çünkü. Doktora gittim stres yapmışsın dedi.

ovulasyon tarihinden 14 gun sonra regl olmamiz gerekiyor eger ovulasyondan eminseniz 14 gun sonra test oneriyorlar ama bizler aceleciyiz ben gunde 2 defa hem ovulasyon hem gebelik testi yapiyorum :KK48:

ovulasyon tarihinden 14 gun sonra regl olmamiz gerekiyor eger ovulasyondan eminseniz 14 gun sonra test oneriyorlar ama bizler aceleciyiz ben gunde 2 defa hem ovulasyon hem gebelik testi yapiyorum :KK48:
😅 ben bu aya kadar öyleydim ama bu ay önemsemedim pek. Akıntımın sürekliliği beni düşündürdü sadece. O yüzden yaptım test. Şimdi adete kadar yapmam. Sabretmesi Kolay değil 1 buçuk senedir bekleyince 😊

Kızlar şuanki yazacağım icin bir konu açtım ama bu konuyuda ben açmıştım buradaki arkadaşlarımada sormak istedim 3 martta pik oldm üzerinden 13 gün geçti ovulasyon testim tekrardan pik oldu sizce neden olur hamilelik testi yaptım negatif çıktı🤦‍♀️ hayret birşey bu testler kesin bozuk 3 martıda attım 15 martıda

Eklentiler

• 20200315_201749.jpg
    20200315_201749.jpg
    107,3 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG-20200303-WA0002.jpeg
    IMG-20200303-WA0002.jpeg
    43,2 KB · Görüntüleme: 116
Kızlar şuanki yazacağım icin bir konu açtım ama bu konuyuda ben açmıştım buradaki arkadaşlarımada sormak istedim 3 martta pik oldm üzerinden 13 gün geçti ovulasyon testim tekrardan pik oldu sizce neden olur hamilelik testi yaptım negatif çıktı🤦‍♀️ hayret birşey bu testler kesin bozuk 3 martıda attım 15 martıda
Canım, benim de adetime 1 hafta kala ovü testim koyu çıkmıştı. Aynı şekilde benim de gebelik testim ilk negatifti, sonra eve geldim baktım hafif çizgi belirmişti ama 10 dk sonrasını önemsemeyin dedikleri için umutlanmadım. Ben de yarın ya da öbür gün adet olmayı bekliyorum. Sadede geleyim, ovü testleri gebelik için daha hassas oluyormuş. Aile hekimime atmıştım ben de ovü testinin fotoğrafını, gebelik olabilir adetin geçerse gel dedi. Adetin ne zaman?

Canım, benim de adetime 1 hafta kala ovü testim koyu çıkmıştı. Aynı şekilde benim de gebelik testim ilk negatifti, sonra eve geldim baktım hafif çizgi belirmişti ama 10 dk sonrasını önemsemeyin dedikleri için umutlanmadım. Ben de yarın ya da öbür gün adet olmayı bekliyorum. Sadede geleyim, ovü testleri gebelik için daha hassas oluyormuş. Aile hekimime atmıştım ben de ovü testinin fotoğrafını, gebelik olabilir adetin geçerse gel dedi. Adetin ne zaman?
Adetimin üstünden 4 gün geçti ama adetim çok düzensiz 31. Günümde pik oldum son adet tarihim 1 şubat 3 martta pik oldum 13 gün geçti testim yine pik

Arkadaşlar bakar mısınız dahada koyulastı

Eklentiler

• 15843618182033270246735118672536.jpg
    15843618182033270246735118672536.jpg
    161,7 KB · Görüntüleme: 113
ben ovulasyon testi negatif cikinca hamile degilim diye cok uzulmustum ama ertesi gun birde hcg yapayim dedim silik cizgi cikti.. Kostura kostura kan vermeye gittim ve hamileyim.. Hala ovulasyon testim negatif 🙄 demekki herkeste farkli

ben ovulasyon testi negatif cikinca hamile degilim diye cok uzulmustum ama ertesi gun birde hcg yapayim dedim silik cizgi cikti.. Kostura kostura kan vermeye gittim ve hamileyim.. Hala ovulasyon testim negatif 🙄 demekki herkeste farkli
Benimde tam tersi t cizgisi o kadar koyu cıktı ki ilk o belirdi c den önce yumurtlama oldugu ovulasyon testinin resmin var mı bana atar mısın

Back