- 3 Ağustos 2017
- 1.424
- 983
- 123
- Konu Sahibi Yenianne59
Kızlar ben 38 39 günde bir adet görüyorum ya birazdan 35. Günüme giricem test yapmak icin sabırsızlanıyorum ama erken yapmak istemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gidişat ne durumda :) belirti varmı? Bugun benm 25.günüm hala yumurtlayamadm ya vllaha gına geldi. İbrahim Saraçğlunun incir havuç kürüne başlayacağım inşallah faydası olurİnsallah ya 1 martta karnım ağryordu şimdi hiç ağırmıyor
Yapma yapma bekle eğer beklediğin tarihte olmazsa yaparsın. Üzülme sonraKızlar ben 38 39 günde bir adet görüyorum ya birazdan 35. Günüme giricem test yapmak icin sabırsızlanıyorum ama erken yapmak istemiyorum
Aynen canım yapmıcam test bende hiç bir adet olcam belirtisi yok suan bu arada bende 31. Günümde yumurtlamam oldu seninde stresten geç olabilir resimdekinide 4 dk önce yaptım artık yumurtam çatlamışYapma yapma bekle eğer beklediğin tarihte olmazsa yaparsın. Üzülme sonra
Hadi gözün aydın canım. Geç yazdım kusura bakma değerlendirebldnmi çatlak nıAynen canım yapmıcam test bende hiç bir adet olcam belirtisi yok suan bu arada bende 31. Günümde yumurtlamam oldu seninde stresten geç olabilir resimdekinide 4 dk önce yaptım artık yumurtam çatlamış
Değerlendirdim vallaha smdi bekleme moduma girdim artık gerisi allah kerimHadi gözün aydın canım. Geç yazdım kusura bakma değerlendirebldnmi çatlak nı
He bu arada bugün yaptığım test koyu cıktı şaka gibiHadi gözün aydın canım. Geç yazdım kusura bakma değerlendirebldnmi çatlak nı
Canım sen adet oldun mu dhaa ben bekliyorumAynen biz ayrı kafayı yicez kocalarımız ayrı kafayı yiyo habire bi günü değerlendirme peşindeyim
Hayır olmadımm 1 gün geçti ama benim yumurtlama 3 martta olmus ondan test yapmyormCanım sen adet oldun mu dhaa ben bekliyorum
Nerden anladın kiHayır olmadımm 1 gün geçti ama benim yumurtlama 3 martta olmus ondan test yapmyorm
Ovulasyon testim pik olmustu 3 marttaNerden anladın ki
Bende hala tık yok baksanaOvulasyon testim pik olmustu 3 martta
Şuna baksana canm buda dünküAynen canım yapmıcam test bende hiç bir adet olcam belirtisi yok suan bu arada bende 31. Günümde yumurtlamam oldu seninde stresten geç olabilir resimdekinide 4 dk önce yaptım artık yumurtam çatlamış
Valla canım inanki benimde hep böyleydi silik birden koyu oldu seninde olur idrarı fazla damlatmıs olabilirsinŞuna baksana canm buda dünkü
Kaç damla damlatmam lazmki canım 3 damla damlatıyorm ben ama fazlamıki?Valla canım inanki benimde hep böyleydi silik birden koyu oldu seninde olur idrarı fazla damlatmıs olabilirsin
Yok iyi 3 damla belki kaset bozuktu biraz dağılmıs çizgiKaç damla damlatmam lazmki canım 3 damla damlatıyorm ben ama fazlamıki?
Ay bilemedm ki akıntımda değişti ama yapışkanlaştı belki olr diye bi umt bekliyorum 27 gün yumurtlamadm hala şaja gibi yaYok iyi 3 damla belki kaset bozuktu biraz dağılmıs çizgi
Ben 31. Günümde yumurtladım valla normal stresten oluyorAy bilemedm ki akıntımda değişti ama yapışkanlaştı belki olr diye bi umt bekliyorum 27 gün yumurtlamadm hala şaja gibi ya
Ama cok silikte ckmıo. Belim kasıgım agrıo akıntım fena yapışkan ama yok yani glmio bak atıyorum sana yineBen 31. Günümde yumurtladım valla normal stresten oluyor