Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardımm 😳

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Merhana testimi net bi şekilde çekmeye çalışıyorum ama burda belli olmuyo flaşsız bile benim görebildiğim bi çizgi var 11. Günümü bugün adetime 3 gün var

Merhaba benim ovulasyon testimi yorumlar misiniz? 1 nisanda yaptigim test ilk 10 dakika icinde kopkoyuydu. Zamanla silikleşti onu da goze alin lutfen.

Eklentiler

• 20200405_180737.jpg
    71,9 KB · Görüntüleme: 59
inşallah kalmışsındır canım. testte tabii ki çıkar, 4 gün geçmiş adetinden. yapınca haber ver :)
Amin inşallah canım tabiki de hayırlı haberler veririm inşallah çok istiyorum Rabbim bütün kardeşlerimin dualarını kabul etsin Allahım inşallah hepimize bu güzel haberi almayı nasip etsin

Eki Görüntüle 2614820
Merhana testimi net bi şekilde çekmeye çalışıyorum ama burda belli olmuyo flaşsız bile benim görebildiğim bi çizgi var 11. Günümü bugün adetime 3 gün var
Canım bende böyle test yapmıstım elimde vardı aynı seninki gibi cıkmıstı erken gebelik testinde daha belirgin cıkar bence gebe olabilirsin hadi inşallah güzel haberler ver

Merhaba kızlar bugünkü testim yorumlae mısınız? Elimde 2 ovu testim tek kaldı bu ay çöpe gitsin istemiyorum. Ne diyorsunuz?

Eklentiler

• 20200406_130925.jpg
    84,3 KB · Görüntüleme: 72
Bilemiyorum ki neden t cizgisi siliklesmiyor

Eklentiler

• 15862722090752293950072801588518.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…