- 12 Kasım 2019
- 181
- 114
- 23
- 25
- Konu Sahibi Yenianne59
-
merhabaaaaaa, sanki ben görür gibi oldum. yarın tekrarla bence. hayırlısı olsunEki Görüntüle 2614820
Merhana testimi net bi şekilde çekmeye çalışıyorum ama burda belli olmuyo flaşsız bile benim görebildiğim bi çizgi var 11. Günümü bugün adetime 3 gün var
Canım galiba pik olmuş ve çatlamışMerhaba benim ovulasyon testimi yorumlar misiniz? 1 nisanda yaptigim test ilk 10 dakika icinde kopkoyuydu. Zamanla silikleşti onu da goze alin lutfen.
Inşallah ya 3 tane testim kaldı elimde inşallah yenisini almaya gerek kalmazCanım galiba pik olmuş ve çatlamış
Çok teşekkür ederim amin inşallah ya evet çişimde koku var ağır bir koku değil ama farklı bir koku varAyy canımm benim insallahhh kalmıssındır tüm dualarım seninle afedersin ama çişinde bir koku varmı
Amin inşallah canım tabiki de hayırlı haberler veririm inşallah çok istiyorum Rabbim bütün kardeşlerimin dualarını kabul etsin Allahım inşallah hepimize bu güzel haberi almayı nasip etsininşallah kalmışsındır canım. testte tabii ki çıkar, 4 gün geçmiş adetinden. yapınca haber ver :)
O zaman inşallah diyoruzÇok teşekkür ederim amin inşallah ya evet çişimde koku var ağır bir koku değil ama farklı bir koku var
Canım bende böyle test yapmıstım elimde vardı aynı seninki gibi cıkmıstı erken gebelik testinde daha belirgin cıkar bence gebe olabilirsinEki Görüntüle 2614820
Merhana testimi net bi şekilde çekmeye çalışıyorum ama burda belli olmuyo flaşsız bile benim görebildiğim bi çizgi var 11. Günümü bugün adetime 3 gün var
Inşallah kuzum yarın tekrarlicam bakalimCanım bende böyle test yapmıstım elimde vardı aynı seninki gibi cıkmıstı erken gebelik testinde daha belirgin cıkar bence gebe olabilirsinhadi inşallah güzel haberler ver
canım sanki bugün biraz daha koyu. son 4 testinde en koyusu bugün gibi geldi bana.Merhaba kızlar bugünkü testim yorumlae mısınız? Elimde 2 ovu testim tek kaldı bu ay çöpe gitsin istemiyorum. Ne diyorsunuz?
evet, pik olmamış gibi. bekle bakalım 1-2 gün daha.Evet ama hala yumurtlama yok gibi gozukuyor
n11 veya hepsiburada'dan sipariş etsene canım. hızlıca geliyor. geldiğinde paketinden çıkartıp 1 gün balkonda beklet sonra kullan bence.Elimde sadece iki test kaldi alamiyorum da. Ne yapacagim bilmiyorum bu ay cop olacak resmen
adetinin kaçıncı günü bugün?Elimde sadece iki test kaldi alamiyorum da. Ne yapacagim bilmiyorum bu ay cop olacak resmen
acaba geç mi yumurtlayacaksın bu ay? bilemedim ki...20 martta olmuştum 19. Güne girdik işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?