• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardımm 😳

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman inşallah diyoruz 🙏
Kızlar bugün hem Ovülasyon hemde gebelik testi yaptım çok şükür hamileyim ikiside pozitif çıktı belirtilerimde çok haklıymışım adet 9 gün geçti Allah isteyen herkese sağlıkla hayırlı evlatlar versin inşallah asla bırakmayın ovülasyon testini😘😘😘

Kızlar bugün hem Ovülasyon hemde gebelik testi yaptım çok şükür hamileyim ikiside pozitif çıktı belirtilerimde çok haklıymışım adet 9 gün geçti Allah isteyen herkese sağlıkla hayırlı evlatlar versin inşallah asla bırakmayın ovülasyon testini😘😘😘
Ayyy canımmm benim o kadar sevindim ki sağlıkla kucağımza alalım o zamann 🙏🧚‍♀️🤗

Tebrik ederim, çok sevindim ❤️❤️❤️ Allah sağlıkla doğmayı/doğurmayı nasip etsin 🤲🏻

Merhaba, ovulasyon testitle nasil anladiniz acaba? Ben 6 gundur yapiyorum ve hep c t esit cikiyor, yada t daha koyu cikiyor. Kafam cok laristi.

Saglikla kucaginiza alirsiniz insAllah bebeginizi 💕

Eklentiler

• 20200515_171417.jpg
    20200515_171417.jpg
    47,8 KB · Görüntüleme: 82
Merhaba, ovulasyon testitle nasil anladiniz acaba? Ben 6 gundur yapiyorum ve hep c t esit cikiyor, yada t daha koyu cikiyor. Kafam cok laristi.

Canım sen hamile olabilirsin biraz bekleyip erken gebelik testi yap

cok koyu ciktiktan bir gun sonra siliklesmeye basliyor, o catladigi anlamina geliyor ayrica t cizgisinin c cizgisinden bile koyu olmasi gerekiyor 15 mayista ikinci cizgi daha koyu bence o gun yumurtlamis olabilirsiniz devaminda test yaptiniz mi tekrar ?

cok koyu ciktiktan bir gun sonra siliklesmeye basliyor, o catladigi anlamina geliyor ayrica t cizgisinin c cizgisinden bile koyu olmasi gerekiyor 15 mayista ikinci cizgi daha koyu bence o gun yumurtlamis olabilirsiniz devaminda test yaptiniz mi tekrar ?

T cizgisi c cizgisine esit oluyor genelde. 13 , 15 ve 17 mayis yani bugun t daha koyu cikti. Hic siliklesme olmuyor

Eklentiler

• 20200517_172625.jpg
    20200517_172625.jpg
    145,3 KB · Görüntüleme: 85
Hanımlar dün ve bugünki testlerim bunlar bugün mü yumurtluyorum acaba koyu olan bugün çıktı 10B92794-1FFB-45ED-A76D-432F17BE0495.jpeg

Eklentiler

• 07993C39-48D9-4456-A21D-EF977DDBAEEF.jpeg
    07993C39-48D9-4456-A21D-EF977DDBAEEF.jpeg
    68,8 KB · Görüntüleme: 46
Back