- Konu Sahibi Yenianne59
-
Çok teşekkür ediyorum paylaşiminiz için,dediginiz gibi Koenzim Q10 kadın doğum drlarinin da tavsiye ettiği bir vitamin,mutlaka şans vericem her şeyi deniyorum zatenBen 2 aydır bir de propolis kullanıyorum o da tavsiye ediliyor kaliteli yumurta ve sperm için Migrostan alıyorum BeeO marka
Doğal Gebelik Olasılığında Artış
Arı sütünün doğurganlığı artırıcı etkisini fark eden dünyanın farklı ülkelerindeki çok sayıda çift, düzenli arı sütü tüketerek doğal gebelik olasılığını artırmıştır.
Arı sütü kadınlarda yumurta kalitesini, çapını ve çatlama kapasitesini artırarak gebe kalma ihtimalini artırıyor. Erkeklerde ise sperm kalitesini, hareketliliğini ve sayısını artırmaktadır. Arı sütü, bu faydaları sayesinde doğal gebelik için tercih edilen doğal bir gıda ürünüdür.
İnternette ne kadar doğru bilgi dolaşıyor bilinmez ama şu an 38 yaşında hamileliği güzel giden bir arkadaşım bahsetti bana propolisten öyle uyandım ve araştırdım,bugün adetimin 8.günü ovu testleri yapıyorum ve pik e yakın çift çizgi gördüm hemen ona attım propolis işini yapmış yorumunu aldım
Yani bunun pik e yakın olduğunu söyledi,ben yeni başladım pek anlamıyorum
Çok teşekkür ediyorum paylaşiminiz için,dediginiz gibi Koenzim Q10 kadın doğum drlarinin da tavsiye ettiği bir vitamin,mutlaka şans vericem her şeyi deniyorum zatenBen 2 aydır bir de propolis kullanıyorum o da tavsiye ediliyor kaliteli yumurta ve sperm için Migrostan alıyorum BeeO marka
Ben de bu ari sutunu deneyeyim. Esim cok sever ikide bir ye derdi de yemezdim keske yeseyisim simdi bitti evde:
Ben de bu ari sutunu deneyeyim. Esim cok sever ikide bir ye derdi de yemezdim keske yeseyisim simdi bitti evde, siparsi edeyim bari. Damla seklinde miydi kullandiginiz netten bakinca oyle gibi gorunuyor da
10 Nisanda kalp atışı için gidicem kuzum. Ha ile kalmaklada bitmiyor. Kese görünücek mi? Kalp atışı o buCanım benim! Allah razı olsunnasıl gidiyor hamileliğin? Ben aynı durumdayım. Reglim yeni bitti. Bu ay ovülasyon testlerine başladım. Bir de bunu deneyeyim bakayım dedim. Bir de işte preseed jel aldım. Kürler devam ediyor. Hünnap Keçiboynuzu özü de aldım. Kocam kaşıkla yiyor ben suyla karıştırıp içiyorum. Bunlara rağmen Daha da olmazsa bu ay artık Allah’ın takdiri
Çok güzel yazmışsiniz her mesajınızda,pozitif düşünce motivasyonda çok önemli bu süreçte,böyle kürlerde buluyoruz işte bazen onu da vesile oluyor belki,damla şeklinde suda çözünenden alıyorum zaten üstünde kullanım şekil de yazıyor her gün bir bardak suyla içiyorum,deneyin isterseniz sifa olur Aralik anneleri arasindaki yerimizi aliriz insallahPolen alir esim daha dogrusu sutu degil de..
Denemeyi bırakmayın ama ne yapmanız nasıl bir yol izlemeniz gerektiği ile ilgili bir drla görüşün mutlaka,düşük olmuş olabilir ben de bir kimyasal gebelik geçirdim adetim 1 gün geçti kan verdim öğrendik 3 gün sonra kanamayla kaybettik yani bu özellikle yumurta kalitesi ile ilgili bir durumdu sonra ben de kuru meyve kuru yemiş bunlara sardımHimm..Doktorum tiroidim icin bile verdiyse diger taraflara da yaramistir insallah:) cunku bence ben gecen ay dusuk yaptim gibi geldi. Normalde 6 gun suren reglim 13 gunde ancak tam temizlendi. Denemistik cunku yumrutlama gununde (yine biraz silik olmasina ragmen). Bu ay hic ara vermeden tekrar denedik. Dusuk sonrasi periodlar karisiyormus, gecikme olabiliyormus bugun 2. gun gecti normal gunumden ama dur bakalim. Ben de o progesteron konusuna takildim. Tiroid hastalarinda ostrojen fazla yukselip progestronu bastirdigi icin dusuk cok oluyormus. Bu kez de benzer bir sey olursa denemeyi birakip doktora gitmeyi bekleyecegim. Cunku ezbere is yapiyorum sacma sapan kizdim kendime..
Denemeyi bırakmayın ama ne yapmanız nasıl bir yol izlemeniz gerektiği ile ilgili bir drla görüşün mutlaka,düşük olmuş olabilir ben de bir kimyasal gebelik geçirdim adetim 1 gün geçti kan verdim öğrendik 3 gün sonra kanamayla kaybettik yani bu özellikle yumurta kalitesi ile ilgili bir durumdu sonra ben de kuru meyve kuru yemiş bunlara sardım
İnşallah güzel haber verenler kervanına katılıriz biz deGecmis olsun. Bundan sonrasi iyi gelirya ben inaniyorum. Zaten iki sey onemli Psikoloji ve Beslenme. Ikisi de iyi olunca gerisi de gelir. Cok ornek var asla olmaz denilip pespese 3 cocugu olanlari gordu bu gozler. Saglikli hayirli evlatlar olsiun hepsi de. Guzel haberler verelim insallah
10 Nisanda kalp atışı için gidicem kuzum. Ha ile kalmaklada bitmiyor. Kese görünücek mi? Kalp atışı o bu☺inşallah hayırlı güzel haberler alırım.Aferin sana da tam gaz devam. Çok sıkma kendini ama bol su iç. Bealenmene dikkat et. Mübarek aylardayız. Rabbim senin ve buradaki herkesin yüzünü bir an önce güldürür inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum. Hemen bana yazıyorsun inşallh olunca❤❤
Ah canım yazmaz mıyım hiç. Hemen sana haber edicem. İnşallah sen de güzel haberler alırsın doktora her gidişinde.10 Nisanda kalp atışı için gidicem kuzum. Ha ile kalmaklada bitmiyor. Kese görünücek mi? Kalp atışı o bu☺inşallah hayırlı güzel haberler alırım.Aferin sana da tam gaz devam. Çok sıkma kendini ama bol su iç. Bealenmene dikkat et. Mübarek aylardayız. Rabbim senin ve buradaki herkesin yüzünü bir an önce güldürür inşallah. Güzel haberlerini bekliyorum. Hemen bana yazıyorsun inşallh olunca❤❤
Aynen değerlendiricem şimdiye kadar hep silikti peki sizdede pembe akıntı oluyor mu
Canim bende 29 gunde bir oluyorum bugün adetimin 20 .ci günündeyim ovulasyon böyle çıktı diğer günlerinki hep slikti degerlendirmelimiyimArkadaşlar ovulasyon testi kullanıyorum bugün koyu çıktı ikiside yeteerince koyu mu ? Bilmiyorumda pek lütfen yardım edin
Hala pik olmamış canımKızlar bi bakın lütfen adet bitiminden 3gün sonra teste başladım tel uygulaması 26sını gösteriyor ben yinede en koyu günleri değerlendirdim dün ve önceki günü bugün yine aynı koyulukta daha ilişkiye girmelimiyim napayım sizceyada bu pikmi acaba belki daha fazla koyulaşmıyordur o şekilde olup hamile kalan oldumu
Kızlar çok dua edin inşallah bu belirtiler hamilelik belirtisidir adet üstünden 4 gün geçti olmadım adet hergün ara ara kaşık agrısı batmalar oluyor normal olmam gereken adet gününden 3 gün önce agrılar başladı ama olmadım 4 gün geçti dua ediyorum inşallah kalmışımdır sürekli acıkma bir üşütme bir sıcak basması farklı duygular içindeyim ve ilk defa kalbimden kaldım diye geçiyor göğüslerim aşırı agrıyor uçlar özellikle göğüslerde Mavi damarlar çıkmış acaba test yapsammı çıkar mı3 martta benimde böyleydi ama yumurtlama değilmiş 15 martta t daha koyuldu istersen resmini atabilirim birde pik oldugu zaman t daha önce koyuluyo c den
Ayy canımm benim insallahhh kalmıssındır tüm dualarım seninle afedersin ama çişinde bir koku varmıKızlar çok dua edin inşallah bu belirtiler hamilelik belirtisidir adet üstünden 4 gün geçti olmadım adet hergün ara ara kaşık agrısı batmalar oluyor normal olmam gereken adet gününden 3 gün önce agrılar başladı ama olmadım 4 gün geçti dua ediyorum inşallah kalmışımdır sürekli acıkma bir üşütme bir sıcak basması farklı duygular içindeyim ve ilk defa kalbimden kaldım diye geçiyor göğüslerim aşırı agrıyor uçlar özellikle göğüslerde Mavi damarlar çıkmış acaba test yapsammı çıkar mı
inşallah kalmışsındır canım. testte tabii ki çıkar, 4 gün geçmiş adetinden. yapınca haber ver :)Kızlar çok dua edin inşallah bu belirtiler hamilelik belirtisidir adet üstünden 4 gün geçti olmadım adet hergün ara ara kaşık agrısı batmalar oluyor normal olmam gereken adet gününden 3 gün önce agrılar başladı ama olmadım 4 gün geçti dua ediyorum inşallah kalmışımdır sürekli acıkma bir üşütme bir sıcak basması farklı duygular içindeyim ve ilk defa kalbimden kaldım diye geçiyor göğüslerim aşırı agrıyor uçlar özellikle göğüslerde Mavi damarlar çıkmış acaba test yapsammı çıkar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?