Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi yardım🙄

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu an İçin yok çok teşekkür ederim cevaplarınız İçin..ben koca bi bardak su içip aradan 2.30 saat vakit geçirip öyle testi yapmıştım tekrar daha dikkatli yaparım

Rabbim isteyen herkese sağlıcakla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar salı Çarşamba test böyleydi. En son attığım tek bugüne ait. Burada okumuştum çift çizgi hamilelik diye . O zaman yumurtlamam geçmiş ve hamilelik olmamış mı demek

Eklentiler

• 8659FAEB-47C2-44D3-8BC3-9666478F34B0.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 29
Bu bugün 2.30 da yaptıgım

Eklentiler

• 23E01577-3D96-4A63-B00B-0AC66B136E2B.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 36
  • 12BF7742-25E9-46A4-9387-67C6426070D1.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar bi yardım edin bir haftadır çift çizgiyim bu normal mi Yani öbürleri arasında 1 tanesi BÖyle koyu gibiydi hangisi doğru yani

Eklentiler

• 84DF492A-A5DB-4C6F-A334-DAB4FD8B29A5.webp
    44,5 KB · Görüntüleme: 30
Yumurtlama yok canım bu teste devam et teste ama gece test için uygun zaman değil mümkünse 12-4 arası yap günde bir kere

Öyle mi peki bir haftadır buna yakın sonuç çıkması normal mi
Normal buna yakınsa eğer sürekli pik çıkanlar ya hamile olanlar yada pko olanlar yumurtlama yakın olduğu için hep belirgin çıkıyor du muhtemelen

Normal buna yakınsa eğer sürekli pik çıkanlar ya hamile olanlar yada pko olanlar yumurtlama yakın olduğu için hep belirgin çıkıyor du muhtemelen
Evet pko yani yine de değerlendirmeli miyim
Bir de canım bişey daha sorabilir miyim bu böyle koylaştığı dönemlerde hafif kahverengi akıntım oluyor bu normal mi?

Evet pko yani yine de değerlendirmeli miyim
Bir de canım bişey daha sorabilir miyim bu böyle koylaştığı dönemlerde hafif kahverengi akıntım oluyor bu normal mi?
Yumurtlama değerlendirince leke olabilirmiş bana test aldığım kadın öyle söyledi ama bende olmadı kişiye göre değişir belki sende oluyordur bence bir sorun değil o yumurtlama zamanında lekelenme olabilirmiş bence değerlendir bişey kaybetmezsin pko olduğunu doktor mu söyledi yani testler hep Koyu çıkıyo diyede pko olunmaz

Yok geçen sene her türlü muayene yapıldı kan ultrason ve alttan çok şükür yok dedi bişey ama devam ederse gel demişti gitmedim bütün belirtileri taşıyorum yani ne bileyim

Yok geçen sene her türlü muayene yapıldı kan ultrason ve alttan çok şükür yok dedi bişey ama devam ederse gel demişti gitmedim bütün belirtileri taşıyorum yani ne bileyim
Olsun kötü düşünme yoktur inşallah sen yumurtlamanı değerlendir gerisi Allah kerim

kizinbiri9 canım iki gün t silik çıktı sonraki günler t hiç görünmucek kadar yok cıktı 6 Nisan’da bitmişti hastalığım kaçırmış olabilir miyim
Silik ama nekadar silik onu görmeden bişey diyemem ki resmi varsa ekle bakalım hep beraber sen nolursa olsun devam et teste

Siz bilirsiniz ama ben olsam pazartesi çok belirti olduğundan dolayı devam etmezdim. Hem ağrı hem akıntı kesin gibi çünkü.
Bence değerlendirsin çünkü akıntı ağrı herkeste tam yumurtlama zamanı olmuyormuş kiminin yumurtlama çatlama dan iji üç gün sonra yada olmadan bikaç gün önce olabilirmiş. Varsa kaçmasın kesin bişey dersek kaçarsa bizim yüzümüzden olmasın

Yok ben test yapmaya gerek yok anlamında dedim. Test yapmak çok geriyor insanı. Ama gün aşırı değerlendirmeye devam edilmeli tabi. Yumurta o gün olmuşsa bile ikinci bi yumurtlama olabilir

En son dünkü test kızlar, sıvı alımını kesip 14.00 de yaptım.
ilk yaparken testleri çok stres oldum ya ama hep gün aşırı degerlendirdk

Eklentiler

• EA4D68C0-D28D-4F3E-8B8C-4D1D51796BD2.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…