Bu test bugün yumurtlama yok demek. Ya bahsettiğiniz gün olmuş ya sonraki günler olacak. Ama belirtiler çok bariz olduğu için o günü yumurtlama günü baz alın benceMerhaba . Pazartesi günü yumurtlama günüm olarak hissettim şeffaf akıntı ve önceki geceden Ağrım vardı. Ancak ovulasyon testi yapamadım elimde yoktu. Salı gece ve bugün Öğlen yaptığım ovulasyon testi bu şekilde. C koyu T silik. İlk kez yapıyorum yardımcı olur musunuz.
Siz bilirsiniz ama ben olsam pazartesi çok belirti olduğundan dolayı devam etmezdim. Hem ağrı hem akıntı kesin gibi çünkü.Kullandığım uygulama da pZt gösteriyordu. Sence devam edeyim mi teste?
Canım kaçırmış olabilirsin sen her ihtimale karşı değerlendir teste devam et yinede uygulamayada güvenme farklı olabiliyor yumurtlama günleriKullandığım uygulama da pZt gösteriyordu. Sence devam edeyim mi teste?
Çatlama da olabilir o yüzden boş geçme derim ben 2 3 gün değerlendirKullandığım uygulama da pZt gösteriyordu. Sence devam edeyim mi teste?
Yok canım sperm kalitesinde sıkıntı yoksa bişey olmaz i hayırlısı olsun senin için inşallah?Tamamdır kızlar teşekkür ederim. Eşimle de düzenli ilişkimiz oluyor aslında. Mesela pazar pzartesi salı değerlendirdik biz. Bundan sonrası bir boş bir dolu olarak değerlendirsem kaçırır mıyım yumurtlamayı
Canım testi atsana buraya bi bakalımKızlar banada bi yardım edin lütfen bi kaç yere yazdım bilgisi Yok kimsenin sanırımben bugün miratech test aldım ama hiç belirti renk çıkmadı c bile .. yanlış mı yaptım ki ince yeri 3 çizgiyi biraz daha geçti beklettim sonra düz zemine aldım ama ince yerin kapağını kapatıp beklettim sizce bu yüzden mi bi renk çıkmadı
Halla halla ilk defa görüyorum canım test bozuk bence şenlik bişey yok
Canım testi üzerinde yazıyor zaten ordan bak uygula ama bu test kesin bozuk çünkü t çıkmasa c mutlaka çıkar olsun sen yarın devam et yapmaya sperm sıkıntısı yoksa eşinde hergün ilişki de olabilir garanti olması adına inşllah hayırlı sonuç alırsın canım sormak istediğim bişey varsa sorabilirsin ?İlk kez denediğim için bilemedim galiba dedim yarına tekrar denicem birde karantina diye 2 kutu almıştımkısmet bakalım
Sıvıya dikkat edilmemiş
3 saat aralıklarla sıvıya dikkat ederek tekrarlayınızMerhaba . Pazartesi günü yumurtlama günüm olarak hissettim şeffaf akıntı ve önceki geceden Ağrım vardı. Ancak ovulasyon testi yapamadım elimde yoktu. Salı gece ve bugün Öğlen yaptığım ovulasyon testi bu şekilde. C koyu T silik. İlk kez yapıyorum yardımcı olur musunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?